vineri, 2 noiembrie 2018

Nº 4.Mediatoarea InterStelară - Extratereștrii , Vecinii Noștri de alături


   Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES este compus din două structuri complementare care colaborează împreună: una pe planeta Pământ și cealaltă în Spațiu. Consiliile intenționează să fie noduri holografice independente ale persoanelor responsabile care lucrează liber, fără interesele limitative ale oricărei specii, care încearcă să se stabilească ca un model unic al societății pe orice planetă.


     Așa cum am menționat înainte: datele și informațiile ce voi prezenta în următoarele video au fost adunate timp de 1 an de comunicare cu diferite specii UMANOIDE timp de 1 an de interacțiuni zilnice de la jumătatea lui iulie 2016, până la jumătatea lui iunie 2017. Nu au fost făcute prin canalizare (chanelling), ci prin interacțiuni DIRECTE și întrebări / răspunsuri. Am folosit un sistem de comunicare sigur care a fost proiectat și creat specific pentru ca acesta să se întâmple. Te vei îndoi. Este de înțeles.


    Cineva pe care nu-l cunoști apare de nicăieri, și îți spune : DA, EI EXISTĂ. DA, SUNT REALI. Tu nu trebuie să crezi, doar să te deschizi la această realitate pentru că este și realitatea ta, de asemenea. Apoi, fie că o accepți sau nu, nu este responsabilitatea mea, este a ta. Cum spune refrenul : "Poți duce un cal la apă, dar nu poți să-l faci să bea".

   Vei dobândi o nouă viziune asupra lumii, un nou sistem de credințe și toate diferitele aspecte ale tale: fizic, mental, psihologic, spiritual se vor răsturna și învârti / suci. Atunci ... veți avansa împreună cu mine, pas cu pas. Dacă este dorința ta, liberul tău arbitru, vei dobândi o nouă împutenicire în sens de tine însuți și o perspectivă Spațială. Care este: o minte capabilă să vadă imaginea de ansamblu: a) din spațiu = de sus în jos, și nu numai: b) dinspre Pământ spre spațiu, care este modul în care privești acum: de jos în(spre) sus.

   A fi pregătit pentru a interacționa cu Speciile Spațiale Umanoide implică că trebuie să fii informat, antrenat și pregătit să fii la nivelul lor menținându-ți picioarele pe pământ. Și asta este foarte, foarte important. Trebuie să-ți menții picioarele pe pământ. Trebuie să încetezi să-i vezi ca mai avansați, pentru că uneori nu sunt. Trebuie să încetezi să-i vezi ca superiori, zei, îngeri sau arhangheli, maeștri ascensionați, sau monștri, pentru că nu sunt niciunul dintre titlurile ce le dați, te asigur că nu-l vor să fie deloc. Și de asemenea trebuie să înveți să nu-ți fie frică.

   Asta nu este o invazie extraterestră organizată așa cum unele grupuri au încercat să te facă să crezi. Este NUMAI și UNICAMENTE a împărtăși deschis cine sunt, în simplitatea lor, minte deschisă, și inocență pentru că ... o pot fi. De asemenea voi vorbi despre propriile lor dificultăți și îndoieli și relația lor cu alte Specii și Ființe Umane pe Pământ.

  Este posibil să descoperi aici, cum am făcut eu, cum să interactuezi cu ei și să vorbești cu ei atât de simplu și repectuos cum vorbești cu vecinul tău de alături.

 Pentru că asta sunt : vecinii voștri de alături ! 
 Este atât de simplu precum asta.
 Mulțumesc

Mediatoarea InterStelară

 Vizionare Plăcută !



Linkuri alternative :  AICI 1  și  AICI 2.

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa : https://dualcouncil.wordpress.com

2 comentarii:

  1. Mulţumesc în mod SPECIAL DOMNULE PAUL PENTRU T.O.T. !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere, George! Mergem înainte, tot înainte ... am fost/sunt pioner !

      Ștergere

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *