sâmbătă, 13 octombrie 2018

Nº 1.Mediatoarea InterStelară - Definiții


    Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES este compus din două structuri complementare care colaborează împreună: una pe planeta Pământ și cealaltă în Spațiu. Consiliile intenționează să fie noduri holografice independente ale persoanelor responsabile care lucrează liber, fără interesele limitative ale oricărei specii, care încearcă să se stabilească ca un model unic al societății pe orice planetă.
   Noi promovăm interesele comune împărtăşite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și slujirea altora. Suntem apolitici, liberi de sectarism și ideologie confesională.

  Ne angajăm să promovăm interesele comune și împărtăşite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și de a fi in serviciul altora.


1. De a AJUTA în a PUNE BAZELE TEMELIEI unei SOCIETĂŢI HOLOGRAFICE şi de a promova cetăţenia galactică şi statutul interstelar,
2. PROMOVAREA unei VIZIUNI HOLISTICE asupra LUMII,
3. PROMOVAREA ILUMINĂRII CIVILE, dezvoltarea individuală și autosuficienţa,
4. ÎNCURAJEAZĂ SISTEMELE HOLISTICE DURABILE și conducerea care nu ordonă,
5. ÎNSCRIEREA NEVOILOR DE BAZĂ ALE VIEȚII ÎN CADRUL STRUCTURII SOCIETĂȚII,
6. TRATAREA NECESITĂȚILOR ONTOLOGICE ALE SPECIILOR GALACTICE ȘI PERICOLELOR LOR,
7. OFERIREA SUPORTULUI şi INSTRUIREA PERSOANELOR pentru EXO-COMUNICARE. 

   Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES a fost creat de Mediatoarea InterStelară (I.M. sau Med-France / Usa) pentru a pune bazele unui Pământ Nou şi a societăţii sale holografice. Mediatoarea este fondatoarea Consiliului Dublu și toți membrii participanți sunt Constructorii și Co-creatorii activi ai acestuia.
Membrii DUFES provin din țări vorbitoare de limbă engleză, franceză, portugheză, română și spaniolă din întreaga lume și sperăm să le urăm bun venit mai multor membri europeni, japonezi, chinezi și ruși în următoarele luni.
    Construim cele 12 noduri DUFES de pe Pământ și în Spațiu pentru a fi ca o temelie a societății holografice.


   Ce este Mediatorul ? Și ce este Medierea ?

   Semnificația acceptată de ceea ce este o mediere, este un proces grijulio prin care părțile compromise încearcă să comunice una cu cealaltă cu ajutorul unui individ calificat și imparțial, acest individ este un Mediator.

  Mediatorul îi ajută să considere diferite perspective și să schițeze noi valori ajungând în același timp la stadiul unei creativități individuale și fortificante.

   Procesul se bazează pe principiile de : liber arbitru, echilibru, autonomie, responsabilitate,  ascultare, înțelegere mutuă, respect și grijă.

   Medierea nu neagă conflictele. Dar printr-un proces flexibil și confidențial, Mediatorul pune accentul, semnificațiile și efectele conflictelor și neînțelegerilor și permite implicaților să-și depășească diferențele.

   Procesul ajută la restabilirea dialogurilor și evitarea impactelor disproporționate în relații.  Într-un mediu neutru, sigur și liniștit, Mediatorul încurajează expresarea faptelor,   gândurilor și emoțiilor, o nouă ascultare și înțelegere a diverselor părți implicate.

   Mediatorul împuternicește și promovează și nu impune nimic. Mediatorul oferă parametrii transformării interne. O schimbare internă în locul luării controlului din exterior. 

   Această nouă înțelegere internă este lăsată indivizilor, pentru a o alege sau a o refuza. Asta depinde exclusiv de ei. Se încurajează părțile să fie parteneri în loc de oponenți sau adversari. Sunt bineveniți pentru estabilirea sau crearea de legături între ei pentru a continua și/sau începe proiecte împreună.

  Împreună părțile construiesc soluțiile în interiorul procesului însuși.

   Mulțumesc.

   Mediatoarea


 Vizionare Plăcută !


 

   Linkuri alternative :  AICI 1 și  AICI 2.

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa: https://dualcouncil.wordpress.com/contact-6/

7 comentarii:

  1. Muchas gracias y aquí estamos para prestar el apoyo que podáis necesitar. Gracias Paul.

    RăspundețiȘtergere
  2. please traslate at español the vídeos of DUFES .please. thank

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=xnXKr1W7mx8&list=PL60g6abPX81tz-aU0qgdfbUgQOQtfQV9E&index=14

      Ștergere
  3. por favor traducir los vídeos de DUFES al Español idioma. gracias

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. !Ya esta traducido, Roberto! Mira el link un poco mas arriba, que disfrutes.

      Ștergere

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *