vineri, 17 iulie 2020

UNIVERSUL ESTE O HOLOGRAMĂ


   Nassim ne introduce în profunda sa înțelegere a naturii geometrice și holografice a universului nostru. Multe concepte spirituale și mistice, cunoscute de antici, sunt doar fizică pe care încă nu o înțelegem pe deplin.
   Dacă putem accepta că universul este de natură geometrică, atunci imaginile sacre ale misticilor, cum ar fi floarea vieții, are sens atunci când examinezi concepte științifice precum gravitația. Acest lucru va deveni mai evident pe măsură ce avansurile în tehnologie aduc progrese în conștientizare, elucidând mai mult conexiunile dintre științele mistice și fizice.


   UNIVERSUL ESTE O HOLOGRAMĂ, cu Nassim Haramein

   Sunt cu adevărat de ultima lucrare pe care am scris-o și care tocmai s-a publicat. Iar motivul pentru care sunt entuziasmat legat de asta este datorită faptului că rezolvă probleme foarte fundamentale din fizică, unificarea fizicilor în general, dar face asta folosind un principiu holografic, care arată destul de bine că în mod fundamental, totul nu este local, fiecare punct din spațiu este conectat cu toate celelalte puncte, așa că particulele interacționează de fapt unele cu altele, nu doar local, ci non-local.
  Deci de fapt întâlnește foarte mult din cunoașterea antică, care este răspândită în toată lumea, despre cum totul este conectat, că există acest câmp fundamental ce conectează totul, ce face totul să funcționeze.

   Genul acesta de cunoaștere ne afectează în multe moduri diferite. În fizică, de exemplu, are un impact mare. Arată  foarte clar că gravitația nu este rezultatul doar a unei curbări fine a spațiu timpului cum este descris cu ecuațiile lui Einstein, ci că spațiul timpul la un nivel foarte foarte mic, este cuantificat, este discret, are aceste mici granule, ce sunt numite particule Planck.
   Iar relația dintre toate aceste granule, și te poți gândi la asta ca la mici biți de informație,  iar interacțiunea tuturor acestor biți de informație, a informației de la suprafață, orizontul evenimentului găurilor negre ce realizează masa și dinamica pe care o vedem în universul nostru.
   Deci la acel nivel se schimbă imaginea fundamental în fizică, dar are mai multe implicații de atât. Asta ne spune de fapt, după cum spuneam, că totul este conectat, prin această pixelare holografică a spațiu-timpului care apare peste tot, că informația este disponibilă în fiecare punct din structură, iar ... rezultatul este că totul este conectat prin aceste structuri micro gaură de vierme, ceea ce sună destul de ezoteric, dar când citești matematica și faci ecuațiile, ceea ce în general, sunt destul de simple, fiind ecuații geometrice, tu poți să scoți din ele rezultate foarte precise, pe care noi le-am măsurat în laborator, cum ar fi raza potrivită a protonului și masa lui, și masa găurii negre și toate chestiile astea, deci tu iei chestia științifică care-ți confirmă că tu gândești în modul corect, iar aplicarea în filozofie este că tu și cu mine nu suntem separați, suntem conectați prin această rețea de informație, în care toate viețile noastre sunt conectate cu universul într-un mod foarte profund, la un nivel foarte profund.
   Deci noi suntem parte din această incredibilă lucrare a naturii, iar noi avem o influență asupra ei și are o influență asupra noastră și asta chiar schimbă lumea voastră, dintr-odată nu te mai simți izolat, nu te mai simți ca și cum nu ai fi parte din nimic, și ești doar această chestie nesemnificativă care nu înseamnă nimic pentru univers, ci ești de fapt parte dintr-o chestie incredibilă.

   Timpul și spațiu sunt foarte legate, iar călătoritul spațial este categoric posibil în acest moment, căci ne oferă niște indicii foarte importante despre cum putem controla gravitația,  cum putem extrage cantități masive de energie direct din spațiu-timp, cum ne putem teleporta, să ne deplasăm de-a lungul universului, adică aplicațiile acestei noi înțelegeri, sunt foarte foarte profunde și așa cum am spus produce rezultate foarte directe ce pot fi cuantificate, deci nu este vorba doar de vre-un tărâm ezoteric fără nicio dovadă fizică pentru asta, un pic ca teoria corzilor, care nu poate fi dovedită în laborator în orice caz sau ca formă.
   În acest caz poate și a arătat ... de exemplu eu am făcut o prezicere că raza protonului care tocmai a fost măsurată în Elveția și a reieșit ca fiind corectă, așa că are un înțeles profund pentru tehnologie și dezvoltare pentru societatea noastră în viitor, foarte foarte important.
   Cumva contopește lumea mistică și lumea fizică, împreună și spune în esență, că lumea fizică este mult mai mistică, decât pare să fie. În care ceva ce vezi și este aici, este de fapt, peste tot și aici în același timp.
   Deci de fapt, cumva se pune contextul cap la cap, pentru a se arăta că lumea materială nu este așa de materială, ci este de fapt o proiecție holografică a structurii spațiului-timp în sine și de asemenea lucrurile încep să aibe sens, despre care se credea că sunt cu adevărat lucruri ezoterice, cum ar fi vederea la distanță, de exemplu.
   Ei bine, așa cum arată ecuația toată informația din toți ceilalți protoni din univers este prezentă într-un singur proton, atunci informația este acolo, iar dacă tu accesezi acea informație cu conștiința ta, tu poți obține informații despre un loc îndepărtat în care nu ai fost niciodată, deoarece informația este prezentă în proprii tăi protoni dacă vrei, tot felul de lucruri ezoterice despre care astăzi am spune ori nu sunt reale, ori neînțelese știți, ele trăiesc în acest ținut al cunoașterii ezoterice și sună foarte aeriene și toate chestiile astea așa că dintr-odată, noi am putea avea un mecanism în care noi putem de fapt să înțelegem aceste lucruri așa cum am spus întotdeauna ... multe dintre conceptele spirituale pe care le folosim și cunoașterea ezoterică este doar fizică, pe care nu am înțeles-o încă, iar eu cred că începem să înțelegem această fizică, când ... iar eu nu am făcut asta intenționat.

  Dar acum 20 și ceva de ani în urmă, studiind civilizațiile antice și studiind fizica am inventat această geometrie fundamentală a spațiu-timpului gândindu-ne că spațiul timpul area această dinamică geometrică discretă în interior ambele la nivel cuantic, până la nivel de galaxii și toate cele. Și era euristic în anumite moduri, deoarece eu nu aveam mecanicile și matematicile să fiu capabil s-o descriu în întregime, decât un pic din ea, dar nu în întregime.
   Deci există foarte multă filozofie în această ultimă lucrare, iar eu chiar nu am făcut-o intenționat, dar pe măsură ce scriam ecuația încercând să descriu această structură holografică să obțin niște dat din aceasta, să obțin ceva numere reale din aceasta, a trebuit să leg sau să-mi dau seama cum acești mici oscilatori planck ai structurii holografice se leagă de structura spațiu timpului și am făcut asta când a oferit soluția corectă, exactă de exemplu, pentru masa găurilor negre sau masei protonului sau razei șamd, iar legarea era acest simbol antic care de fapt este logo-ul Gaia știți, care este floarea vieții și o poți descrie ca și o rețea tetraedrică, o rețea tetraedrică de la margine la margine, iar asta pur și simplu m-a năucit, căci asta este ceea ce și eu concluzionasem acum aproximativ 25 de ani, mai mult în mod euristic și pur și simplu a ieșit la suprafață, și soluția la gravitație, soluția la ecuația lui Einstein, este cuantificată doar când este stratul perfect de deasupra acestei rețele holografice a florii vieții de deasupra evenimentului orizontului găurii negre, este remarcabil.
   Așa că în mod categoric, eu cred că civilizațiile antice au avut contact cu civilizații avansate, care le-au oferit informații foarte profunde despre structura spațiu-timpului,  despre gravitație, despre cum funcționează lucrurile.
   Doar pentru a vă oferi un exemplu, recent, săptămâna trecută un grup de fizicieni au publicat o lucrare în care ei au redus teoria câmpului cuantic, care se ocupă cu această rețea fundamentală a energiei vidului, rețea fundamentală și au redus-o la 4 tetraedre, în esență, un model geometric foarte simplu, acolo unde erau necesare super computere și sute, mii, sute de mii de ecuații, pentru a prezice poziția și amplitudinea particulelor subatomice, care dintr-o dată s-au redus la o pagină jumătate de geometrie a acestor tetraedre care din nou, se găsesc, genul acesta de geometrii, în civilizații antice, peste tot în lume.

   Deci fără îndoială, ni s-a spus undeva și toate aceste civilizații antice niciuna din ele nu afirmă că au descoperit asta pe cont propriu. Ele au spus toate că le-au primit de la zeii solari, de la oamenii din stele și chestii de genul.
   Ei bine, la un anumit moment dat începi să-i iei în serios, deoarece eu vă spun ceea ce ei ne-au oferit este o fizică foarte avansată despre structura universului. Iar eu nu cred că ei au descoperit asta, de unii singuri.
  Când ne uităm la mulți dintre maeștrii care vorbesc despre momentul lor de iluminare, când au atins Nirvana și toate astea, lucrul obișnuit pe care ei îl spun este că dintr-odată, au avut acces la toată informația și că orice întrebare ar fi pus primeau un răspuns ...
   Eu chiar cred cu adevărat că dacă noi ... dar asta este chestia, tu nu vei găsi răspunsul în afara ta, deoarece acolo, simțurile tale sunt foarte limitate.

   Rețeaua holografică nu este disponibilă așa de mult în afara voastră, deși este disponibilă în obiectele care sunt în afara ta, deoarece ele sunt proiecții holografice, dar în realitate, în interiorul vostru, aveți acces la rețeaua de informații unde este prezentă toată informația.
   Eu vă ofer un exemplu: Când am făcut calculul am descoperit că aceste fluctuații ale informației din interiorul protonului se potrivesc exact cu masa universului, asta însemnând că toți ceilalți protoni din univers sunt reprezentați prin aceste fluctuații din interiorul unui proton, așa că dacă tu ai acces la asta, dintr-odată ai toată informația care este prezentă în univers. Așa că eu cred că ei au absolută dreptate, că există o cale către acea informație.
   Și mulți dintre maeștrii au găsit acea cale, iar atunci când cauți cum au ajuns acolo, ei au spus cu toții că și-au întors simțurile către interior și mergând în interior iar acolo s-au conectat la toată structura.

   Așa de mulți dintre cei mai mari gânditori ai lumii, când îi vezi descriind modul cum au ajuns la acest gând foarte avansat, de obicei este vorba de intuiție, instinct, pur și simplu a venit la ei în vise și prin tot felul de căi, dar de obicei, nu a fost rezultatul ciocănirii cu matematica și pur și simplu prin chestii logice ... adică logica este parte din asta, dar asta vine din interior, de obicei acești oameni sunt foarte conectați cu ei înșiși și cu natura.
   Ei sunt foarte conștienți, foarte prezenți. Noi ne gândim la asta ca la geniu, dar eu nu văd asta. Eu de fapt nu cred în acest concept al genialității sau inteligenței, ca fiind diferit pentru oameni diferiți, ci cred că toată lumea este o ființă uimitoare. Cu toții sunt niște genii uimitoare.
   Când privești ce se întâmplă într-o ființă umană, chiar și biologic, fiecare secundă este incredibilă, în care 100 de biliarde de celule cu suficient ADN să mergi de la Jupiter la Soare, de 6 ori, și toată chestia asta vorbește. Adică este pur și simplu un eveniment uimitor să fii asta, adică este genial pe loc.
   Nu contează ce inventează oamenii. Așadar, eu cred că este doar o chestiune de conștientizare a ceea ce se întâmplă cu adevărat.

   Cu cât ne acordăm mai mult cu ne realizăm mai mult pe noi înșine, cu cât ne explorăm mai mult pe noi înșine cu atât mai mult aceste structuri geometrice, apar mai natural și devenim conștienți  de această conexiune holografică cu totul, iar psihicul nostru se schimbă complet când ești natură și simți natura, nu ești doar în natură ci ești cu natura și începi să simți această relație empatică cu totul.
   Este o lume cu totul nouă ce se deschide, iar noi ne mișcăm foarte rapid către această realizare și deși ar putea să nu pară așa, chiar și în comunitatea fizicii,
   Știți, există multe lucruri care apar acum, care conduc direct către această înțelegere foarte profundă, iar eu cred că asta totuși va lua un pic de timp deoarece este o schimbare uriașă a modului în care noi vedem lucrurile și în modul cum explorăm universul, dar eu cred că ne aflăm pe o linie rapidă către descoperirea acestor principii fundamentale și în aplicarea lor în tehnologiile și societatea noastră, să transformăm societatea noastră în mod fundamental.

   Una dintre provocări este faptul că oamenii au dificultăți în a vizualiza, motivul pentru care tehnologia ar face diferența, adică de ce este important să înțelegem fizica? De ce este important să o aplicăm tehnologiei și toate astea.
   Și știți, aceste gânduri predominante din comunitățile spirituale că ... noi nu avem nevoie de tehnologie și toate astea și știți, atunci când primesc aceste apeluri de la oameni, de obicei eu le spun: știți, dvs. îmi vorbiți la telefonul celular și vă conduceți mașina, deci tehnologia este cumva importantă.
   Și asta nu este ... ce vreau eu să comunic cel mai intens, este faptul că nu este separată. Știți, nu este ca și cum am avea lumea spirituală aici și lumea materială aici, iar noi cumva vrem să scăpăm de lumea fizică în lumea spirituală.

   Lumea fizică este lumea spirituală, toată chestia este reală. Știți, structura spațiu timpului fluctuează, iar tu ești parte din aceasta, iar multe dintre lucrurile pe care tu le numești spirituale, sunt doar mecanici ale creației ce constituie lumea materială, iar noi trebuie să ne descotorosim de separare și să realizăm că sunt toate împreună, iar tehnologia avansată este doar o expresie a gândirii avansate și al experimentării avansate.
   Iar eu vă asigur că dacă dintr-odată am avea o propulsie gravitațională aici, iar eu vă iau în nava mea pentru un tur în jurul Jupiterului, în timpul week-end-ului, conștiința ta se va schimba, relația ta cu universul se va schimba. Dintr-odată vei vedea sistemul solar într-un mod complet diferit. Iar ceea ce se întâmplă acolo, este datorită doar unei descoperiri simple, cum să controlezi gravitația. La fel cu avionul a schimbat tot ceea ce facem și cum noi ... și internetul, șamd, acestea sunt toate niște etape foarte importante pentru umanitate, iar ele funcționează împreună.

  Progresele în conștiință și conștientizare aduc dezvoltări în tehnologie iar acestea sunt foarte importante, căci cele două lucrează împreună. Aceasta este doar o expresie, o exprimare holografică din afara ta al unui nou nivel de conștientizare, iar tehnologia atinge noi nivele de capacitate de a face lucruri și dintr-odată, în loc să facem găuri în Pământ și să extragem petrol care este vâscos și poluează și toate chestiile astea, tu extragi energie direct din spațiu-timp și ai un impact negativ aproape zero în mediu, iar aceste lucruri sunt semne ale evoluției noastre, care sunt remarcabile acum.
   Ei bine, conceptul morții este deja eronat, adică ideea că ceva a dispărut sau s-a pierdut, nu este chiar așa de exactă. De exemplu, dacă eu fac o analiză care este, să zicem așa, carteziană, ai putea spune că fiecare atom din care este făcută o ființă, iar voi oferiți o grămadă de atomi, miliarde în fiecare secundă, deoarece celulele voastre se divid în milioane de celule în fiecare minut șamd.
  De fiecare dată când voi trimiteți atomi, ei nu se duc nicăieri, ei pur și simplu se reasamblează la suprafața orizontului evenimentului planetei noastre, dacă vreți, iar ei își continuă călătoria lor iar atunci când tu „mori” ceea ce vedem de fapt este o schimbare a formei, asta însemnând că toți atomi din care ești făcut, nu merg nicăieri, ei pur și simplu se reasamblează într-o structură diferită, într-o geometrie diferită, ei re-intră într-o structură holografică fractală mai mare pe care noi o numim Pământul, așa că informația nu se pierde. Iar ideea că noi pur și simplu dispărem și noi avem doar această mică părticică eu nu cred că ... eu cred că este eronată.
  Deși eu nu pot încă să vă scriu ecuația matematică exactă, care vă dovedește că noi probabil avem o oportunitate de a lua informația holografică, care suntem noi, și să reintrăm în manifestarea holografică a unui corp șamd, eu pot vedea cu certitudine o cale, în care această fizică nouă începe să explice aceste lucruri și ne oferă chiar mecanica modului cum funcționează totul.  

 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2


Linkuri alternative : AICI 1 și AICI 2  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *