sâmbătă, 10 octombrie 2020

2020/4: RESETARE TOTALĂ - ACȚIUNEA #4 - Mediatoarea Interstelară



     Pentru moment, puțini oameni sunt conștienți de faptul că este posibil și necesar să se adopte alte unghiuri de vedere: nici măcar 1% din populația Pământului; acest procent reprezintă 77 de milioane de oameni și noi suntem departe de a atinge acest număr, încă.
   Schimbarea perspectivei este, de asemenea, fără îndoială să-ți schimbi sistemul de valori și credințe.

    Sunt Mediatoarea Interstelară, Sol 13, Terra 3, călugăr din pădure, profesor universitar, mamă și autor, respect și iubire, salutări.

    Dacă sunteți nou veniți la acest canal, vă rog să aveți în vedere că videoclipurile sunt ordonate ca o serie, care prezintă nouă realitate, într-un mod exponențial. Prin urmare, este sugerat să le urmăriți unul după altul, de la Nr. 0, pentru că fac deseori referințe la videoclipurile anterioare și dacă nu le-ați văzut, nu veți înțelege clar despre ce este vorba.

   Videoclipurile de pe canalul meu, Interstellar Mediator 2020, sunt disponibile în 3 limbi:  engleză, spaniolă și franceză ... și puteți studia aceste prezentări, în detaliu, descărcând transcrierile oferite gratuit în 5 limbi: germană, engleză, spaniolă, franceză, română, de pe site-ul meu: mediatormedias.wordpress.com

   INTRODUCERE

   „Ambasadorii”, o piesă de artă datând din 1533, de pictorul german Hans Holbein cel tânăr, și păstrat la Galeria Națională din Londra, prezintă în prim plan o caracteristică tehnică curioasă.
   Prima dată când ne uităm la tablou, ne întrebăm de ce un pictor talentat a lăsat un element distorsionat, care pare neterminat, în prim-planul unei lucrări, care este fin structurată și perfect executată în stil renascentist. Acest element distorsionat este de fapt o performanță tehnică: este o anamorfoză similară cu cele prezentate în videoclipul ACȚIUNEA 1: „Bătrânul și avionul” (aruncați o privire, dacă nu ați făcut-o). Acest element atrăgător reprezintă un craniu uman. Dacă ne uităm la pictura din față, este distorsionată. Dar când schimbăm perspectiva și privim dintr-un alt unghi, craniul revine la forma sa naturală (în cazul acestei lucrări, este necesar să te deplasezi fizic spre marginea dreaptă a picturii și să o privești pe diagonală).
   Utilizarea anamorfozelor, fie ele grafice, textuale, sociale sau culturale, obligă spectatorul să schimbe poziția pentru a căuta cel mai bun unghi de vedere posibil și pentru a înțelege ceea ce el sau ea vede sau aude; care este cazul acestor videoclipuri.
   Pentru a le înțelege, trebuie să ai o curiozitate îndrăzneață pentru a vă schimba perspectivele intelectuale sau spirituale.
   Este nevoie de ceva efort, dar odată ce ați înțeles tehnica, puteți vedea același lucru din unghiuri multiple:
a) vedeți una sau cealaltă perspectivă ;
b) mergeți de la una la alta,
c) preferați și alegeți una dintre cele două părți ;
d) vedeți simultan cele două perspective ;
e) studiați funcționarea ochilor ;
f) sau a rețelelor neuronale ;
g) analizați poziția privitorului în relație cu lucrarea ;
h) și multe alte lucruri...
    În mod similar, în această zincografie intitulată „Unde este bunica ei?” („Où est sa Grand-Mère”) expus la Muzeul Orașului din Épinal, în Franța, în colecția Pellerin, datând din 1901,  trebuie să vă schimbați perspectiva pentru a putea să o vedeți pe bunica.

    Când vizionați aceste videoclipuri, vă schimbați perspectiva pentru a privi la realitatea dvs. dintr-un unghi diferit. Începeți să percepeți aspectele acestei realități care nu aveau sens și le-ați ratat anterior, la fel ca în cazul craniului, din opera lui Holbein.
   De exemplu, când ne schimbăm focalizarea de la un sistem de credință, în care Pământul este prezentat ca singura planetă locuită, la altă perspectivă: una în care viața este atât de prolifică, încât este norma într-o galaxie care are miliarde de sori și miliarde de planete,  schimbăm unghiul de percepție, și ca și în pictura lui Holbein, începem să percepem lucrurile într-un alt mod, mai logic și mai clar.

   Pentru moment, puțini oameni sunt conștienți de faptul că este posibil și necesar să se adopte alte unghiuri de vedere: nici măcar 1% din populația Pământului; acest procent reprezintă 77 de milioane de oameni și noi suntem departe de a atinge acest număr, încă.
   Schimbarea perspectivei este, de asemenea, fără îndoială să-ți schimbi sistemul de valori și credințe.
   Chiar dacă voi, personal ați dezvoltat deja marile calități morale și etice ale rasei umane,  precum integritatea, echitatea, respectul și dragostea pentru alții, servirea altora, din punctul de vedere al planetei și al umanității în general - și după cum observă rasele interstelare - mai mult de 99% dintre oameni sunt încă împărțiți, violenți, bolnavi, atașați la un model de societate, în care banii și puterea sunt cuvinte cheie - și măsurile succesului și fericirii.

    Videoclipurile din seria RESETARE TOTALĂ 2020, în propunerile lor pentru alte perspective, ajută, pe cât pot, să se depășească limitele unei realități anamorfice, care este o iluzie optică, și de a pune lucrurile în locurile lor potrivite.

    1) ACȚIUNEA 3: ASPECTUL NATURAL AL UNEI NOI REALITĂȚI

   A arunca o privire asupra aspectului natural al tranziției actuale, care a avut de a face cu 2 elemente: Flăcări solare și unde cosmice, care lovesc magnetosfera Pământului și cresc frecvențele Pământului, care generează schimbări pe multe nivele mai ales cele ale ritmurilor circadiene.
   Astăzi să aruncăm o privire asupra aspectului artificial al acestei noi realități, pentru a avea un echilibru diptic: natural-artificial.
   Întrebările la care ați avea dreptul să vi le puneți acum sunt:
* de ce există atât de multă emoție în jurul problemei extratereștrilor și de ce au existat atât de multe contacte, în ultimii 50 de ani?
* de ce sunt stelarii, care sunt foarte respectuoși culturilor indigene, încalcă recomandările și etica primei directive, care specifică în special:

   Să citim împreună o parte a Primei Directive:

    * PRIMA DIRECTIVĂ *

    „Articole ale Federației Unite a Planetelor

  Capitolul VI, articolul II, paragraful VII : „Prima directivă se aplică imediat tuturor culturilor de pe orice planetă, care nu a atins încă un statut interstelar și sunt capabile să-și părăsească planeta prin propriile mijloace. […] Ca drept al fiecărei specii simțitoare de a trăi în conformitate cu evoluția sa culturală normală, este considerată sacră.
   Niciun membru al Federației Unite a Planetelor, din nicio rasă sau cultură, nu poate interfera cu dezvoltarea autonomă, normală și sănătoasă a culturii și vieții ET. O astfel de interferență include introducerea de cunoștințe superioare, putere sau tehnologie către o lume a cărei societate este incapabilă să manipuleze astfel de avantaje cu înțelepciune. [...]
   Această directivă are prioritate asupra oricărei și tuturor celorlalte considerații și poartă cu sine cea mai înaltă obligație morală. […]

   Personalul Federației Unite a Planetelor nu are voie să facă contact cu „rase mai mici” ne-interstelare sau rase în curs de dezvoltare, prin orice mijloc tehnologic în uz sau în serviciu în acest moment sau care urmează să fie inventat în viitor, cu excepția cazului în care o astfel de rasă este amenințată de o sursă externă.
1. Dreptul speciilor de a trăi în conformitate cu dezvoltarea lor normală este sacru;
2. Nici o rasă interstelară nu are dreptul să introducă cunoștințe, puteri sau tehnologii superioare acestor culturi;
3. Rasele interstelare nu au voie să facă contact direct cu rase non-interstelare,
4. cu excepția cazului unei amenințări externe.

   Ne putem pune apoi următoarele întrebări:
• De ce încalcă rasele interstelare recomandările primei directive?
• Ce se întâmplă exact?... deoarece așa cum am menționat, ar putea fi doar dintr-un singur motiv: o amenințare externă.
• Deci, care este această amenințare și de ce este urgentă, deoarece contactele par să se accelereze?

    3. T.I.M. SURSE DE DATE (Mediatoarea InterStelară)

   Am primit răspunsuri la aceste întrebări, puțin câte puțin, în principal de la mentorul meu extraterestru, ZEN, un vârstnic de 154 de ani, precum și de la 20 de persoane din diferite rase interstelare pe Viera Andromeda și pe o perioadă de 4 ani, din aprilie 2016 până în aprilie 2020. 
   Aceste informații sunt transmise pentru mine în scris, live, negru pe alb și audio. (nu este canalizare sau telepatie). Aceste informații provin din observații vizuale in situ (la fața locului = n.t.) pe care le-au făcut toate contactele mele, cu proprii lor ochi, suplimentate de elemente din baze de date extraterestre.
   Aceste mărturii nu provin doar de la o singură persoană, ci de la aproximativ 20 persoane, și toți sunt de acord.
   Mai mult, nimic din ceea ce voi prezenta în acest videoclip nu are origine terestră și nu provine de pe internetul uman sau din cunoștințele umane, chiar dacă unele elemente sunt similare. 
   Nu mă voi ocupa astăzi de programe artificiale care controlează oamenii, gândurile lor,   emoțiile sau atitudinile lor, pentru a mă concentra doar pe Lună, deoarece este cea mai urgentă și pentru că Luna este piesa principală a Matricei umane.
   Când înțelegeți următoarele, veți înțelege orice altceva.

    Priviți cu seriozitate acest conținut, vă rog.

   Ascultați-l de mai multe ori pentru a înțelege pe deplin; puneți lucrurile la loc în locurile lor și gândiți mai departe: viitorul copiilor noștri. Mulțumesc.

    După cum s-a menționat în ACȚIUNEA 3: soarele, planetele și Luna sunt principalele corpuri cerești care influențează toată viața naturală de pe Pământ. Dar Luna, în special, a avut un rol major în evoluția umană timp de 12.000 ani. Este capodopera centrală a întregii Matrici a Pământului.

    Așa că am să vă spun lucrurile direct: - „Luna, luna voastră nu este o lună. Nu este naturală, cum este o planetă. Este un obiect artificial, care a fost construit de rase interstelare și adus pe orbita Pământului. Este o navă spațială numită „Sferă Dyson” sau o „biosferă artificială ”. Vreți să vedeți o navă spațială de aproape?  Ei bine, există una pe care o puteți urmări în fiecare zi:  este în fața ochilor voștrii și ... este Luna.

     5. BIOSFERA LUNII: CARACTERISTICI

    Acest tip de navă spațială sferică mare, care evoluează la viteze super-luminice este folosită de rasele interstelare pentru explorarea spațiului profund. Dimensiunile sale sunt enorme, în comparație cu navele mici rotunde de aproximativ 20 metri în diametru, pe care le numiți „OZN”, „nave de cercetare” sau „nave de tip tick-tac”, care sunt echivalentele stelare ale mașinilor voastre de pe Pământ.
    Raza biosferei Lunii este de 1.737 kilometri. Este foarte veche și a fost construită, din metal de titan, pe șantierele navale din Pitolla, una dintre planetele lui Arcturus, în constelația Böotes, casa Dieslientiplexului (Arcturienii).
   Structura sa metalică este alcătuită din clădiri de metal, conectate din interiorul biosferei.  Intrați în ea cu o navă spațială prin intrările „ecuatoriale” (în centrul sferei) sau prin intrări specifice.
    Biosfera, Luna este goală. Avea mai multe niveluri în interior: sala mașinilor, zone de comandă și pilotaj, nivele superioare pentru observare spațială, zone administrative, săli de consiliu, spitale, locuri de restaurare, locuri pentru relaxare, camere de meditație, săli de dezvoltare fizică, zone private de apartamente pe mai multe punți/nivele: urbane, rurale și marine.
    Inițial această biosferă a fost unul dintre locurile de trăit ale andromedanilor, care folosesc biosfere artificiale ca și planete, așa cum fac și cu Viera Andromeda, de exemplu, pentru că preferă așa cum se spune „să păstreze investițiile mobile”, așa că ei își pot deplasa biosferele atunci când este nevoie sau în caz de pericol.
    Această navă enormă a fost pilotată de echipaje responsabile și adusă în vecinătatea Pământului, cu aproximativ 12.000 de ani în urmă, și la 500 de ani după ce Tiamat s-a dezintegrat. A fost folosită din lipsă a ceva mai bun, deoarece a fost grav deteriorată și a fost contaminată cu particule nucleare ionizante, în timpul războaielor de pe Marte.
    De când este plasată pe orbita Pământului, a fost golită și a fost folosit ca FOB, o bază de operare avansată de multe rase interstelare.

      6 - SCURT ISTORIC al TIAMAT

    Înainte de a fi adusă biosfera Lunii, Pământul nu avea lună. Nu a avut niciodată una. Era planeta Tiamat care era considerată a fi luna și se numea: „Steaua dimineții.” sau„ Al doilea soare”.
    Tiamat a fost cea pe care poarele antice au văzut-o pe cerul lor, nu luna actuală și Tiamat a fost cea care a inspirat marile mituri ale lui ‘Nibiru’ și ‘Hercobulus’.
    În timpul războaielor de pe Marte, undele de șoc de la armele extraterestre au ajuns la Tiamat, dar nu a explodat. Ceea ce sa întâmplat de fapt, a fost că undele de șoc ale armelor cu plasmă erau atât de puternice că au provocat energiile planetei să se schimbe; deplasarea energiilor a provocat apoi ca toată apa de pe planetă să se miște, dezechilibrând-o complet; și acest dezechilibru a fost cel care a provocat, ca într-un efect de domino, distrugerea planetei care s-a dezintegrat bucată după bucată, ca niște bucăți pierdute în spațiu.

    Tiamat a fost de 4 ori mai mare decât Pământul și a fost alcătuit în principal din apă. Au fost doar câteva continente. Partea solidă: continentele, care au plecat în resturi constituie acum centura de asteroizi. Toți acești asteroizi sunt bucăți de Tiamat. Partea lichidă: apa și vâscozitățile (negre, roșii și verzi) au căzut atât pe Venus, cât și pe Pământ, care au inundat cele două planete. Pe Pământ, apa de pe Tiamat care a căzut a fost numită „Marele potop”.

    Odată ce Tiamat a dispărut,dinamica cosmică a fost  tulburată serios: planetele au deraiat și și-au schimbat pozițiile, iar Pământul a început să fie supus schimbărilor orbitei ireversibile și schimbărilor climatice; s-a decis apoi stabilizarea acesteia prin înlocuirea Tiamatului cu o biosferă artificială. Andromedanii au pilotat Luna și au așezat-o acolo unde se află în prezent.

       7 - DECIZIE BOGATĂ ÎN CONSECINȚE

    Luna a fost adusă în urmă cu 12.000 ani Pământ liniari. Tiamat dispăruse deja de peste 500 de ani.
   Războaiele încă erau dezlănțuite, între cei doi adversari: pe de o parte, ufopienii (Federația Unită a Planetelor și aliații), iar pe de altă parte: invadatorii altor descendențe extraterestre.  Ambele părți suferiseră daune foarte mari; erau toți epuizați. Lipsea necesarul resurselor militare și nu mai puteau lupta.
    Unii dintre invadatorii atacatori au ales să fugă spre Pământ și să se ascundă acolo.  Federația Unită a Planetelor (UFoP), nu era încă UFoP în acel moment. A existat un proto-consiliu la început, format doar din Andromedani și Dieslientiplex, care a devenit mai târziu  „Înaltul Consiliu din Andromeda” compus din 12 specii principale.
    Ufopienii au crezut că situația nu poate fi lăsată așa cum era, pentru că lucrurile s-ar fi înrăutățit. S-au consultat reciproc și au găsit o soluție: nu a fost cea mai bună soluție, pentru că ei știau consecințele grave pentru nativi și lirieni, care deja se stabiliseră pe Pământ, dar nu aveau altele și erau epuizați.

   Această soluție a permis:
• compensarea pierderii echilibrului cosmic care era în pericol odată cu dispariția lui Tiamat ;
• recâștigarea controlului asupra unei situații care eluda pe toată lumea și care risca să degenereze mai departe, dincolo de ceea ce își imaginaseră: în special invazia întregului sistem solar SOL 13 care ar fi fost sub controlul total al invadatorilor,
• să nu lase tehnologii extraterestre pe biosferă la dispoziția comercianților de deșeuri, în special tehnologii cu punct zero;
• să închidă invadatorii pe Pământ, chiar dacă ufopienii știau consecințele negative pentru populațiile indigene.
• Și dintr-un punct de vedere strategic: consecințele, chiar dacă au fost tragice, au fost mai puține decât dacă lăsau întregul sistem solar SOL 13 sub controlul acestor invadatori.
    Asta a făcut posibilă intervenția din nou mai târziu, ceea ce nu ar fi fost cazul, dacă ufopienii ar fi pierdut controlul asupra întregului sistem solar SOL 13. Invadatorii i-ar fi împiedicat și nici măcar nu s-ar fi putut apropia de Pământ, așa cum o fac în prezent.

    Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat atunci cu pământenii. Prin urmare, ufopienii au decis să folosească această biosferă lunară veche care suferise daune mari și servise ca țintă nucleară,  pentru a prinde invadatorii într-o rețea electromagnetică plasată în jurul Pământului și blocându-i: această biosferă este Luna.
    Din păcate, această capcană i-a închis și pe Lirienii care trăiau deja pe Pământ, în acel moment. Lirienii au fugit din sistemul lor solar LIRA-VEGA, după ce au fost atacați violent de acești aceiași invadatori; Emigraseră tot  în acest cadran al galaxiei, în special în constelații din Pleiade, Triunghiul și SOL 13 și se stabiliseră pe Pământ, cu mult înainte de dezintegrarea Tiamatului.
     Schimbul și comerțul între Tiamat și Pământ erau înfloritoare, cu mult înainte ca invadatorii să apară pe Pământ.

      8 - INSTALAREA LUNII ȘI TEHNOLOGIA ÎNFRÂNĂRII

    Ufopienii au instalat atât antene releu, pentru a seta balonul electromagnetic în jurul Pământul și proiectoare holografice astfel încât o hologramă ascunde partea vizibilă a biosferei Lunii văzută de pe Pământ, în conformitate cu Prima Directivă.
   Acum, trebuie să realizați un lucru: acest lucru s-a întâmplat acum 12.000 ani. Ufopienii dețineau DEJA la acea vreme, ceea ce rasa umană a descoperit în 2020 sau nu a descoperit încă. Nu UFoP în sine a plasat bula, deoarece este o Federație și aceasta reunește 1.000 de planete, adică miliarde de oameni.
    UFoP nu este o entitate individuală, ca o persoană. Rasa care a plasat bula este una dintre rasele interstelare de tip uman-Lirian (pe care nu o voi numi aici de dragul respectului pentru toate rasele interstelare), ei au amplasat câmpul electromagnetic din jurul Pământului;  Desigur, acest lucru a fost în consultare cu toate celelalte planete angajate în această luptă.
Decizia nu a fost unilaterală și în mintea Ufopienilor, oricum a fost doar o soluție temporară.
     Au fost mulți morți și răniți după războaie devastatoare și au sperat să se poată vindeca, odihnească, să restaureze trupele și echipajele, precum și forțele militare și credeau că datorită câmpul electromagnetic din jurul Pământului, invadatorii nu puteau ieși și situația era sub control.
    Ideea lor era să se pregătească să revină în forță și să termine treaba, distrugând liniile invadatoare de pe Pământ, să rezolve definitiv problema și în cele din urmă, să îndepărteze bula electromagnetică.

    Dar surpriză !

     Deoarece evenimentele nu sunt scrise în piatră, situația s-a întors împotriva lor: în timp ce strângeau noi trupe, situația s-a inversat: liniile invadatoare ajutați de alte ființe care au venit în nave din afara bulei, i-au ajutat să-și redezvolte tehnologia și au ieșit din ea.
   Ufopienii au aterizat de mai multe ori pe Pământ, pentru a-i elibera pe lirieni și pe pământeni și să retragă bula electromagnetică; dar când au aterizat au urmat lupte acerbe,  urme care se mai pot vedea încă pe Pământ și a fost în zadar.
    În istoria Pământului, au fost numiți îngerii căzuți sau Elohimii.

    9 - HOLOGRAMA ASCUNDE BIOSFERA LUNII

    Deci, ufopienii au adus biosfera lunii și au creat o hologramă, pentru a o ascunde de vederea nativilor care trăiesc pe Pământ.
    Această obligație face parte din recomandările Primei Directive, care invită rasele care au atins o capacitate interstelară, de a lăsa civilizațiile native să se dezvolte în mod natural.
   Doar partea vizibilă a Lunii este acoperită de hologramă. Pe cealaltă parte se vede biosfera metalică.

    Pe biosferă, a cărei structură este formată din mii de clădiri metalice, sunt instalate atât antene cu releu electromagnetic (despre care voi vorbi mai târziu) și zeci de mii de proiectoare, conectate într-o rețea. Toate sunt controlate de un computer central și de inteligență artificială.
    Fiecare proiector este o stație mică în sine ce este responsabil pentru o micro-parte a suprafeței hologramei... la fel ca „pixelii” unei imagini. Funcționează ca niște televizoare cu cristale lichide.
    Proiectoarele constau dintr-o imagine și un sistem de iluminare din spate plat. Lumina este cea a soarelui. Această lumină de fundal surprinde lumina soarelui din spatele lunii.  Luminozitatea Lunii provine deci de la Soare, care o luminează. Dar lumina Soarelui ce lovește suprafața de titan a biosferei este prea slabă, deci partea plană a proiectoarelor o captează, o amplifică și o reflectă pentru a o direcționa în proiector, prin partea de imagine.
    O bună analogie cu modul în care funcționează, este un proiector cu diapozitive sau un proiector cu laser în aer liber folosit pentru proiecții de scene animate pe clădiri publice.  Pentru a vedea diapozitivul, aveți nevoie de un proiector; Noi punem diapozitivul într-o crestătură și proiectorul îl luminează; putem apoi să proiectăm imaginea și să o vedem.
    Unda pe care o vezi în aceste imagini este reorientarea normală a proiectoarelor. Progresia lunii în spațiu și forma acesteia se adaptează perfect la cea a soarelui. Ufopienii s-au sincronizat pentru a captura lumina soarelui 24 de ore pe zi și pentru a menține holograma constantă.

   10 - CRATERE, MĂRI, PIRAMIDE, CLĂDIRI, MINE ȘI NAVE SPAȚIALE PE LUNĂ

   Ce este real ?
  Din Viera Andromeda, care este staționată în spatele lunii, biosfera este o adevărată sferă metalică care seamănă cu o bilă metalică opacă de oțel și această sferă este alcătuită din clădiri de tot felul, care ies din structura sa și care fac parte integrantă din construcția sa. Este real și material.

   CE NU ESTE REAL ?
  Pe de altă parte, aceasta este partea pe care o vedeți: suprafața care arată ca un plastic neted,  un pic cam ciudat, ca pielea unei broaște, făcută din cratere și mări care toate au aceeași adâncime. Nu există suprafață din sol sau roci, nu există cratere sau mări;
   Este doar o proiecție grafică vizuală ca o realitate virtuală, o hologramă 3D. Nu există mine: așa cum auzim că s-a explicat pe Pământ, cu brazde săpate în Pământ pentru a extrage minerale.
    Acolo nu există mine pur și simplu, pentru că nu există sol și nici roci. De fapt, ceea ce înseamnă „mineri”, atunci când spun că „minează luna” este să facă ceea face un negustor de resturi atunci când resturile sunt colectate și vândute sau schimbate prin barter.
 
   „Minerii” sunt muncitori în fier vechi, care distrug clădiri sau nave și recuperează tot ceea ce poate fi: metale adesea necunoscute pe pământ, aur, argint, alte metale prețioase, tehnologie avansată, cabine de pilotaj, birouri, scaune, ecrane, programe... precum traficanții de deșeuri ce demontează carcasele vechi de mașini pe care cumpărătorii le reinstalează pe alte vehicule.
   Apoi, aceste metale și tehnologiile avansate, recuperate din biosfera lunii sunt puse înapoi pe piețele de schimb sau livrate pe alte planete și reutilizate fie pentru alte construcții sau pentru inginerie inversă.
    Acest lucru se face într-un spirit de reutilizare a resurselor naturale de către rasele interstelare care nu aruncă nimic niciodată și care nu au neapărat acces la aceste resurse pe propria lor planetă. Reutilizează totul, pentru că toate resursele sunt prețioase. Până la un singur șurub.

    Toate construcțiile pe care le vedeți de pe Pământ sunt reale, dar sunt cele mai înalte părți  ale anumitor clădiri care fac parte din structura biosferei lunii. Toate clădirile sunt din metal și sunt conectate dedesubt, din interiorul biosferei.
    Și ceea ce vedeți, de pe Pământ, sunt părțile înalte ale turnurilor sau ale clădirilor care ies prin hologramă un pic ca pe Pământ, când vezi turnurile clădirilor foarte înalte, care se arată deasupra ceții. Și vedeți în următoarele imagini că, cu cât ștergi mai mult înălțimea clădirilor,  cu atât rămân părți mai puțin vizibile și acesta este motivul pentru care, clădirile reperate pe Lună sunt atât de împrăștiate.

     11 - CÂMPUL ELECTROMAGNETIC în jurul Pământului

    Să vedem acum câmpul electromagnetic care înconjoară Pământul și care a menținut viața,  rasele care trăiesc aici, fauna și flora, la frecvența de 7.83 hz și în 3D, pentru ultimii 12.000 ani.
   Este obișnuit ca rasele interstelare să amplaseze un câmp energetic în jurul unei planete atât pentru:
a) a o proteja de amenințări spațiale sau de invadatori,
b) și pentru a-i monitoriza dezvoltarea, la fel ca un grădinar care pune o acoperire peste o grădină în timpul creșterii, pentru a o proteja de prădători și colonizatori și pentru a maximiza dezvoltarea acestuia.

   Când acest câmp electromagnetic este instalat, acesta are aceeași frecvență cu cea a planetei: adică 50 Hz. Apoi planeta este terra-formată; rasele interstelare care conduc, aduc floră, faună, iar viața umană se formează așa cum a fost cazul planetei Pământ, cu miliarde de ani în urmă, (și acesta este motivul pentru care, apropo, există delfini pe Pământ cu descendență siriusiană). Delfinii au fost aduși de aici, de pe Sirius.
    Aceste câmpuri electromagnetice nu sunt instalate în contact direct cu planeta, ci în exterior la limita magnetosferei sale.

    Toate viețuitoarele generează un câmp în jurul lor, pe care-l numiți „aură” și care are forma unui toroid. La fel, toate planetele au o magnetosferă naturală care este aura lor și ele toate au forma unui toroid. Un toroid este cea mai de bază formă de ghidare, exprimată de conștiință.
    Pământul este o ființă vie și conștientă, la fel de conștientă ca tine. Prin urmare își generează și propria aură, care nu este altceva decât magnetosfera sa. Limitele exterioare ale aurei Pământului sunt centurile Van Allen. Când flăcările solare și undele cosmice ajung pe Pământ, ele lovesc centurile Van Allen și putem vedea creșterea frecvențelor și rezonanțelor Schumann.

     12. Tehnologiile de înfrânare ale frecvențelor Pământului

    Acum, să trecem la tehnologiile de înfrânare a frecvențelor Pământului care sunt folosite din biosfera lunii și modul în care funcționează.

    Standardul de frecvență universal este de 50 Hz, 5D, densitatea a 5-a. Este, de asemenea, standardul materiei. Totul în acest univers este în 50 Hz. Luna este în 50 Hz (5D). Înainte de a fi sub control artificial, Pământul era în 5D, pentru că acestea sunt frecvențele sale naturale.

    Conștiința naturală a Pământul este 5D și 50hz. Tot ce se află în afara Pământului se află în 5D, cu excepția Pământului, care este în 3D. Prin urmare, ufopienii și aliații au construit 12 reactoare nucleare, pentru a alimenta cele 10 motoare și inteligența artificială, biosfera lunară.
 
  Inteligența artificială a biosferei lunii a fost programată pentru a emite un fascicul de energie mare spre Pământ, pentru a prinde și coborî frecvențele la 7,83 Hz, 3D.

    Pe măsură ce transmisiile sunt îndreptate către Pământ, este întotdeauna aceeași parte a lunii care este orientată spre Pământ, pur și simplu, pentru că pe această parte a lunii sunt localizate antenele de releu.

    Tehnologia este destul de simplă: există diferite modele de antene de rețea, precum turnurile de telefonie mobilă de pe Pământ care trimit transmisii în formă de con. Dar la această distanță, sistemul nu ar fi fost suficient de puternic. Prin urmare, „parazitează” magnetosfera Pământului astfel încât să o facă să lucreze pentru acesta la nivelul său exterior: cel al centurilor Van Allen.
   Cu alte cuvinte, folosind principiul interferenței negative sau distructive, reactoarele impun literalmente o frecvență specifică magnetosferei Pământului, scăldând tot Pământul, fauna, flora și populația în aceeași frecvență 7,83 Hz, baza 3D, cea a Matricei Pământului și a rezonanțelor Schumann.
    Pentru a micșora sau micșora o frecvență, este suficient să transmiteți o frecvență negativă  de - 42,17 Hz, pentru a o schimba de la: 50 - 42,17 = 7,83 Hz; care este starea actuală a materiei pe Pământ și este echivalentă cu rezonanțele 3D și Schumann.
   Atunci magnetosfera este lovită de o serie de unde, care sunt concepute pentru a combina
energia naturală produsă de magnetosferă, cu energia artificială a reactoarelor pentru a forma un perete radiant sau o barieră foarte densă, înconjurând întreaga planetă.
   Acest tip de radiații sunt ionizante și electromagnetice; și este devastator pentru biologia Pământului.
   Acum înțelegeți că rezonanța lui Schumann nu este starea naturală a Pământului. Este rezultatul unei prinderi, a unei conexiuni cu frecvența Pământului pentru a o coborî și a o menține în 3D.

    13. Starea Lunii și a ocupanților acesteia (Descriere făcută de Zen)

   Iată o descriere a biosferei lunare, făcută de cineva care a văzut-o personal (în 2016): Acesta este Zen, mentorul meu ...
  „Toată echipa mea a mers acolo. Este complet goală și fantomatică. Arată ca un spital de psihiatrie, din anii '50.
   Cineva se întreabă ce tipuri de experimente s-au făcut acolo și mă îngrozește gândul tuturor acestor oameni în cuști, sclavi torturați și copii răpiți care trebuiau să vină aici, ca sclavi sexuali sau muncitori pentru a ajuta la dezmembrarea structurilor sau trecerea prin acest loc oribil, în tranzit către alte planete.

   Biosfera este complet jefuită, pentru a se recupera tot ceea ce este util: diferite metale și alte lucruri. Totul se prăbușește și peste tot sunt ruine. Au rămas doar clădiri abandonate și nave spațiale demontate, deoarece atunci când Forțele Aliate de Intervenție captează o navă inamică, o depozitează într-una dintre numeroasele baze subterane și o demontează în întregime, bucată cu bucată.

   Multe nave spațiale ale Programului Spațial Secret au fost confiscate și sunt lăsate pe Lună  în așteptarea demontării și recuperării metalelor și a tehnologiei lor.”

   În ceea ce privește ocupația Lunii, el adaugă:

„ Luna este complet goală, dar din 2009 a existat o bază Dieslientiplex (Arcturiană) care este utilizată pentru întâlniri și pentru monitorizarea lunii și a zonei.
   Navele mari arcturiene sunt active și staționate la suprafață, dar sub hologramă. Vasele mai mici care intră și ies din structură sunt în principal nave spațiale discoidale ufopiene. Ele intră fie prin acces, cât și prin hangare aflate la nivelul  „ecuatorului” lunar sau prin intrări specifice.
   Ufopienii au preluat controlul asupra acesteia datorită unei forțe militară extrem de puternice, compusă din Forțele Militare ale Urmahs, Alfratienii, Antarienii și Pleiadienii Taygetani, sub comanda căpitanului Asket din Temmer.
   Din 2009, biosfera lunară este complet goală și ufopienii sunt cei care o gestionează. Nimeni nu poate intra fără autorizarea Înaltului Consiliu al UfoP sau supravegherii acestuia.”

     14 - TEHNOLOGII DE ÎNFRÂNARE ÎNVECHITE

   Reactoarele au fost menținute în funcțiune de către invadatori, de mii de ani. Dar sunt bătrâne și este o tehnologie învechită. Totul se dezintegrează și reactoarele eșuează unul după altul.
   Inițial erau 12.
• 8 s-au defectat deja; au fost reparate, dar nu mai funcționează acum.
• 4 încă funcționează și din cele 4 doar 2 sunt operaționale, dar funcționează doar la 80% din capacitatea lor.
• celelalte 2 se vor defecta foarte repede, deoarece sunt grav deteriorate.

    Când ultimele 2 eșuează, cele două care rămân și funcționează la 80% din capacitatea lor,  nu vor putea produce energia a 12 reactoare, pentru a păstra bula electromagnetică activă.        Bula a scăzut deja cu 80%. Devine mai subțire și controlul 3D scade din ce în ce mai mult.  Deci frecvențele cresc și se adaugă la cele ale flăcărilor solare și ale undelor cosmice. Ultimele 2 reactoare care funcționează în continuare la 80% vor ceda, de asemenea, indiferent dacă ne place sau nu, și acest lucru se va întâmpla în orice moment.

   Prin urmare, acesta este urgența cu care ne confruntăm:
1) Frecvențele voastre biologice naturale erau reduse intenționat și artificial, acum sunt numai la 20%, în loc de 100%; deci trebuie să știi cum să gestionezi acest tip de energie.
2) Nivele dvs. de percepție au fost reduse; acum simțurile dvs. au crescut cu 80%,
3) Spectrul dvs. vizual, percepțiile dvs. senzoriale;
4) Conștiința ta, femeile și ciclurile marine, ritmurile circadiene, toate au fost restrânse la 7,83 Hz și acum cresc cu viteză mare, cu vârfuri de 154 Hz .
5) Și aceasta din cel puțin 3 surse: flăcări solare, unde cosmice și reactoare lunare eșuate, slăbind controlul asupra Pământului.

   Prin urmare, UFoP, ufopienii, au decis de la preluarea biosferei Lunii să le lase să se deterioreze, pentru a opri sistemul de prindere și să lase biotopul și populația Pământului să-și recâștige frecvențele naturale în 50 Hz.
 
   În cele din urmă, ufopienii au reușit să pună capăt celor mari conflicte interstelare și după cum au promis, s-au întors pentru a termina ceea ce începuseră și înlătură bula electromagnetică.
   Prin urmare, nu mai sunteți prizonieri și nu mai puteți revendica, așa ca înainte, statutul victimelor războiului, al persoanelor manipulate sau controlate, să ocărâți rasele interstelare prin interpunere video și să vă alăturați lor să termine lucrarea: ei au făcut-o și încă o fac.
  Acum depinde de voi să vă apucați de muncă și să deveniți o rasă autonomă și independentă.

      15 - VEȘTILE BUNE

   Controlul lunar se va opri în cel mult 2 ani, iar centurile Van Allen vor dispărea. Consecințele sunt enorme ! Înainte, voi ați fost 100 % în matrice și totul revine înapoi la un standard normal de 50 Hz, 5D.
   Vestea bună este:

1) Biosfera lunară este complet goală și sub supravegherea Ufopienilor, de mai mult de 11 ani.
   Nimeni nu poate merge acolo fără autorizarea lor și traficul de oameni care trecea pe acolo a fost oprit.

2) Reactoarele nu vor fi reparate sau înlocuite. Acestea sunt menținute la strictul minim de către Dieslientiplex și aliații, ca să permită o ieșire treptată a umanității din realitatea 3D în care a fost menținută, la o realitate 5D;

3) 8 reactoare au eșuat deja, 2, de asemenea vor eșua rapid și ultimele 2 nu vor putea produce ele împreună, energia care a fost produsă anterior de 12 reactoare pentru a menține bula electromagnetică funcțională. O să le slăbească și mai mult și cu siguranță le vor opri, de asemenea.

   Bula va cădea. Prin urmare, aceasta înseamnă că DEJA sunteți  80% într-o perspectivă și mentalitate 5D. Este o schimbare foarte mare. Deja ați văzut diferența în ultimii ani și chiar mai mult astăzi.

   Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc. Folosiți această nouă energie pentru a vă pregăti pe deplin pentru a evolua în 50 Hz (în loc de 7,83 Hz). Este ușor pentru unii. Dar necesită eforturi considerabile în ceea ce privește schimbarea vieții și perspectivei, precum și să suporte fiziologic acest nou tip de energie, deoarece după cum puteți vedea cu rezonanțele Schumann, frecvențele cresc o singură dată la fiecare 2 sau 3 zile, de mai multe ori pe zi și această rată va crește odată cu defectarea reactoarelor.

   Controlul Matricei s-a încheiat. S-a terminat. Vă puteți bucura.

      16 - ȘTIRILE RELE

    Dar asta nu înseamnă sfârșitul problemelor pentru oameni. Este un nou tip de viață care începe.
  Viața în 50 Hz și nu suntem la sfârșitul necazurilor noastre... pentru că asta este de asemenea, locul unde se află cea mai mare amenințare pentru rasa umană. Și, așa cum am văzut mai devreme, amenințarea care determină rasele interstelare să iasă din prezența lor anonimă, este aceasta: cea mai mare amenințare la adresa omenirii este trezirea brutală a oamenilor care nu sunt pregătiți și este deja în desfășurare !!

   Mulți oameni se întreabă ce li se întâmplă. Milioane și milioane de oameni care nu știu nimic despre toate acestea, o familie de fermieri pierdută în mijlocul pustietății; un profesor de la o grădiniță care nu știe nimic despre toate acestea; soldații și militarii care nu știu nimic despre noua realitate, se vor trezi brusc, peste noapte, când ultimele două motoare se vor opri. Toți acești oameni vor începe să vadă cu zoom de 50 Hz.

     Spectrul lor vizual, percepțiile, auzul, sentimentele, gândurile, telepatia lor, totul se va extinde brusc.
• vor simți frecvențe înalte, cu care nu sunt obișnuiți;
• vor deveni telepatici și se vor întreba de ce aud voci, sau radio sau canale tv în urechi sau în cap și vor avea senzația de a înnebuni;
• vor vedea culori vii și vor avea vise ciudate sau se vor vedea pe sine în altele cronologii sau alte lumi;
• poate se vor vedea pe ei înșiși, mai mulți în același timp și vor crede că au halucinații;
• vor vedea toate simptomele și semnele controlului matricial de la naștere și vor gândi că au fost înșelați.

   Vor acuza vecinii lor, guvernele lor, federaţia;
• vor vedea fantome, entități negative, reptilieni în corpurile lor naturale care colindă străzile marilor orașe;
• vor exista „erori” în matrice, iar clădirile nu vor mai fi la locul lor exact pe Pământ;
• ego-urile vor prelua controlul: nebunie, frică, ură, violență și furie;
• oamenii cu frică-panică vor lua armele și vor ataca sau ucide tot ce-i înconjoară.

    17 - MOTIVUL ADEVĂRAT PENTRU MARELE CONTACT DESCHIS CU RASE INTERSTELARE

     Și întrucât doar o amenințare poate autoriza rasele interstelare să deroge de la Prima Directivă, această amenințare a trezirii brutale a umanității care rămâne fără pregătire, este cea care motivează toate rasele interstelare să iasă din anonimatul lor și să se arate puțin câte puțin, să contacteze oamenii direct și să accelereze lucrurile, întrucât suntem încă departe de 1% de treziți (77 milioane oameni).

    Trezirea brutală se va întâmpla pentru toată umanitatea. Este un fapt și este motivul pentru care acum este o necesitate absolută ca celelalte rase să se arate și să-și dezvăluie prezențele lor, aparențele lor, culturile lor, modurile lor de a fi și de a gândi și navele lor spațiale de dimensiuni mamut.

     18 - APEL CĂTRE TOATE SEMINȚELE STELARE

    Așa că fac apel la toate semințele stelare, din TOATE descendențele stelare, de pe toată planeta. Acum este momentul să începem să explicăm ce se întâmplă tuturor celor din jur.
   Pregătiți-i vă rog, aveți grijă de ei și / sau să creați grupuri de sprijin sau de discuții.
1) Către cei care sunt treji: prezentați elementele din ACȚIUNILE 3 și ACȚIUNEA 4; vorbiți despre cele două aspecte: natural și artificial.
2) Celor care nu sunt treziți: prezentați doar elementele din ACȚIUNEA 3 și folosiți creșterea naturală a frecvențelor, datorată erupțiilor solare și undelor cosmice, pentru a-i pregăti.
3) Începeți în jurul vostru: în mediul vostru fizic apropiat. Mama voastră, tatăl, soțul, copiii,  dragostea ta, bunici și stră-bunicii, unchi și mătuși, veri, prieteni și vecini.

   Vorbiți despre asta, de la persoană la persoană. Vorbiți despre asta ca și cum vorbim despre COVID-19: ceva ce se întâmplă și trebuie să știi despre asta. Fără a forța și fără dramă sau mister. Cu bunătate și respect, față de persoana lor. Nu contează dacă o negă. Nu insistați.
Le-ați spus, așa că ei știu despre asta.

     CONCLUZIE

     Ascensiunea nu înseamnă luarea unui lift și a merge până la o altă dimensiune fizică sau pe o planetă paradis extraterestră, pentru că și ele au problemele, limitele, conflictele lor și speranțele lor. La fel ca și voi, și ei trebuie să evolueze și să renunțe la limitele modurilor lor de gândire și ale propriilor lor sisteme de credințe.
 
   Aveți grijă să nu vă scufundați în venerația extraterestră: este dreptul dvs., desigur, dar sunt grădinile vecinului de alături; chiar le găsești a fi frumoase, sunt ale lor și ale societății lor și nu a voastră.

    Și acum este nevoie să construim o grădină complet umană. Ceea ce se numește în mod obișnuit „Înălțare” nu este vorbind strict, o ascensiune; nu merge fizic de la o dimensiune fizică 3D la una superioară; nu însemnă să levitezi, să urci pe o scară cosmică, să te ridici în rang spiritual sau să iei un ascensor spiritual sau extraterestru.

   Este exact opusul: este abandonarea conceptelor învechite care sunt chiar limitele gândirii;
Este direcționarea privirii noastre către o parte a realității care a fost distorsionată până acum ... așa cum s-a sugerat la începutul acestei prezentări cu anamorfozarea craniului, de Hans Holbein.

   VOI SUNTEȚI LIBERI !

  Pe curând !  


 Vizionare Plăcută ! 

Link 1


Link 2
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Linkuri alternative :  AICI 1 și AICI 2  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *