vineri, 2 octombrie 2020

2020/3: RESETARE TOTALĂ - ACȚIUNEA #3 - Mediatoarea Interstelară



    Viața pe Pământ este punctată de lumina soarelui; viața este sensibilă la flăcările solare și undele cosmice, care ridică frecvențele terestre.
   Ceasurile interne conectează plantele, oamenii și animalele la ritmurile periodice ale naturii, zi și noapte și la rotația anotimpurilor.

    Sunt Mediatoarea Inter-stelară, Sol 13, Terra 3, călugăr din pădure, profesor universitar, mamă și autor.

   Respect și Iubire, Salutări.

   Să continuăm să mergem înainte împreună și să descoperim realitatea cosmică și interstelară. Această prezentare este al 8-lea videoclip, al unei serii intitulată: RESETARE TOTALĂ 2020, care se referă la 12 acțiuni desfășurate în cursul anului 2020.
   ACȚIUNEA N ° 1 declanșează conștiința umană prin istoria bătrânului într-un avion care alunecă de la clasa a 2-a (densitatea a 3-a) la clasa întâi (densitatea a 5-a) și de la un sistem de credință la altul, chiar dacă la prima vedere, poate părea mult mai bună. Este, de asemenea, un memento de care trebuie să țineți cont, de parcă veți lua același drum, veți trece doar de la un sistem de credință la altul, sărind de la un acvariu la altul ...
   ACȚIUNEA 2, PREGĂTIRE: abordează chestiunea condiționării umanității la care a fost supusă încă de la începuturile timpului, și din moment ce nașterea voastră și descoperirea unui cosmos plin de viață și plin de planete complet locuite de foarte multe rase interstelare, care arată ca niște oameni, chiar dacă ei ar putea avea dimensiuni și forme diferite de creier, culturi și moduri de a fi sau de a gândi. Apoi ați descoperit accesul la densitatea a 5-a și seiful vostru ADN din voi. Trebuie doar să activați cheia care sunteți.

     I - ACȚIUNEA 3 : RIDICAREA VĂLULUI

   Cu ACȚIUNEA 3 și următoarele, vom ridica acum vălul uitării, astfel încât să puteți da sens la ceea ce pare de neînțeles, în prezent. Elementele acestei noi realități pot părea incredibile, de neconceput, chiar imposibile.
   Veți fi tentați, într-o manieră duală de a treia densitate, pentru a face judecăți dure și probabil că veți simți disconfort și jenă. Unii le vor interpreta ca și creativitate, fantezie, SF, alții ca egocentricitate, minciuni, o născocire, chiar mitomanie, și în cel mai rău caz nebunie mintală pură. Aș dori să vă liniștesc și să vă spun că nu este absolut deloc cazul.

   Așa că permiteți-mi să precizez în mod clar și ferm următoarele: Am fost o pustnică și călugăr de pădure în Asia, India și Sri Lanka - din 1964 până în 1980. Am trecut prin procesul iluminării pentru a răspunde la întrebările de bază ale existenței și pentru a găsi inima dinamică a Vieții.
  M-am întrebat: "- Cine sunt eu? Ce este Iluminarea? Ce este realitatea sau conștiința? Suntem noi cu adevărat singuri în acest univers ?" Și am găsit răspunsurile la marile întrebări ale existenței, pas cu pas, însoțite de către cei mai mari gânditori ai vremii. Și cu pasiune și răbdare promovez, de peste jumătate de secol, spiritualitate, meditație, căutare de sine, clemență, probitate, corectitudine, etică, valori morale și servirea altora.
   Din 1981 până în 1983, am fost invitată de un centru de meditație foarte mare din Statele Unite, să fiu unul dintre profesorii și ghizii lor rezidenți. Aceasta este Insight Meditation Society, un centru pentru retrageri și studii budiste, care primesc aproape 350 de oameni, pe tot parcursul anului.
   Mi-am dedicat întreaga viață, 72 de ani, împărtășirii neîncetate a ceea ce am găsit eu: inima imperioasă a Vieții, și acum însoțesc pașii Umanității în apariția sa planetară și interstelară.
   Așadar, înțelegeți pe deplin acum, sunt sigură, că o persoană care și-a dedicat toată viața, 72 de ani de existență pe Pământ, pentru a promova spiritualitate, bunătate, echitate, etică și serviciu pentru alții, care era pustnic și călugăr din pădure, care a practicat meditația 24 ore/ zi, pentru atâția ani, și care a trecut prin procesul de iluminare ... această persoană nu minte. Pur și simplu, pentru că ea nu poate. Este absolut imposibil. Nu numai în ceea ce privește valorile morale și etice, ci pentru că în timpul procesului de iluminare, care nu este altceva decât trecerea la densitatea a 5-a, tu mori pentru sinele tău 3D.
   Aceasta înseamnă că eul 3D, ego-ul, ura, dualitatea sunt complet dezbrăcate și smulse, și eliminate, și este imposibil să vă întoarceți la sinele anterior. Pur și simplu, pentru că nu poți. Ei nu mai sunt acolo.
   Este un pic ca atunci când o omidă devine fluture, dacă fluturele ar vrea să devină din nou omidă, ar fi absolut imposibil. Pentru că ei nu mai sunt acolo. Eu nu mint.
   Și dacă sunteți înclinați să credeți asta, vă încurajez cu tărie să vă revizuiți sistemul de valori.

   De fapt, tocmai asta așteaptă rasele interstelare de la specia umană : ei bine, înainte de dezvoltarea tehnologiilor sau să le fie oferite oamenilor tehnologiile, ei așteaptă de la voi și de la din specia umană, o revizuire completă și examinare a sistemului dvs. de valori.
    Imaginați-vă ce ar deveni unele dintre aceste tehnologii în mâinile unei specii violente, ale cărei valori sunt banii și puterea. Aceasta se află în centrul tranziției 5D, care se desfășoară în prezent.
   Schimbarea sistemelor de credință, fără a vă scufunda în niciunul dintre ele și fără a trece de la un acvariu la altul, este una dintre marile probleme umane și marea provocare cu care se confruntă toată omenirea de astăzi.

    Să trecem la ACȚIUNEA 3, subiectul care este ascensiunea naturală 5D.

    Multe aspecte ale ființei umane sunt afectate de această tranziție, care este în plină desfășurare. Factorii naturali se raportează la două aspecte: pe de o parte nivelurile diferite ale flamelor solare și, pe de altă parte, undele cosmice care vin din centrul galaxiei. Erupții bruște, explozii sau furtuni solare: sunt demonstrații radioelectrice intense sau explozii, însoțite de pete solare.
   Ele apar în timpul perioadelor de mare activitate solară și se caracterizează prin banda de frecvență emisă și durează de la câteva minute la câteva ore. Acestea afectează viața pe Pământ și pot provoca grave perturbări în comunicațiile radio (în special pentru sateliți, GPS, aeronave comerciale sau militare); ele provoacă întreruperi de curent pe scară largă și contribuie la coroziunea structurilor terestre.
   În corpul uman: cresc frecvențele corpului, deranjează ritmurile circadiene și producția de melatonină.

PARTEA a 2-a :  UNDELE COSMICE

    Undele cosmice sunt o undă pozitronică și o undă gravitațională, care se suprapun împreună. Ele merg mână în mână. Ele vin din centrul galaxiei și ajung spre Pământ împreună.
    Energia pozitronică „suprapune” undele gravitaționale. Acestea sunt două lucruri separate, dar apar ca unul și același fenomen pentru ochiul uman.
   Undele pozitronice sunt particule magnetice, încărcate pozitiv, care înconjoară o undă gravitațională. Gravitați este fluxul de energie care-i dă galaxiei forma ei.
   Când aceste valuri impactează navele spațiale ale rasele interstelare, staționate în jurul Pământului, echipajele trebuie să-și poziționeze navele, pentru a le proteja.

   În 2017, în timp ce vorbeam cu mentorul meu ET, numit Zen, și un val cosmic îi lovea nava, a spus: „Navele spațiale trebuie să manevreze pentru a lua undele cosmice cu capul înainte și nu pe lateral, pentru a minimiza daunele. Particulele care lovesc nava noastră, scuturile electromagnetice strălucesc ca o umbrelă. Unele sisteme electrice supraîncărcate au fost scurtcircuitate, dar nimic serios.
   Pentru oameni, fiziologic este ca și cum ar fi sub o cascadă puternică de apă, nu este dăunător ADN-ului, dimpotrivă, iar energia „energizează”.
    Toată lumea reacționează diferit la bord: unii se simt mai dinamici, alții vor dormi toată ziua ... În ceea ce privește planeta Pământ, afectată de aceste unde: își crește frecvența un pic mai mult. ”

    După finalizarea misiunii mele și părăsirea IMS Meditation Center, am stat în Statele Unite timp de 10 ani. Mi-am reluat viața de cetățean și am lucrat 5 ani alături de doctorul Martin Moore - Ede, MD, PhD, fiziolog britanic, specializat în cronobiologie și studiul ritmurilor circadiene.
    Dr. Moore-Ede este autorul cărții „Ceasurile care ne cronometrează” și cărți care abordează dificultățile întâlnite de oamenii care lucrează în ture de noapte și trebuie să rămână treji și vigilenți, în timpul nopții. Se confruntă cu diferențe de fus orar repetitiv, iar ritmurile lor circadiene sunt deranjate, ceea ce face să apară un număr mare de dificultăți, pe termen lung. Această întrebare este direct legată de dificultățile pe care multe persoane le întâmpină în timpul tranziției la 5D și la creșterea frecvențelor terestre.
    Nu doar ființele umane, ci și fauna și flora care suferă aceleași transformări și au un impact direct sau indirect asupra evoluției umanității... așa cum sunt afectate la modul absolut, toate domeniile vieții.

    Viața pe Pământ este punctată de lumina soarelui; viața este sensibilă la flăcările solare și undele cosmice, care ridică frecvențele terestre.
   Ceasurile interne conectează plantele, oamenii și animalele la ritmurile periodice ale naturii, zi și noapte și la rotația anotimpurilor.
  Plantele așteaptă să crească la semnalul ceasului lor intern; animalele se împerechează în timpul sezonului de împerechere, astfel încât descendenții lor să poată crește în condiții bune.
   Iar păsările migratoare zboară întotdeauna către alte ceruri în același timp; maree, anotimpuri și vreme, toate urmează aceleași cicluri repetitive.

   Aceste 24 de ore, anotimpuri sau epoci alternante, provin atât din mediul înconjurător, cât și din mecanisme ale creierului.
   Ritmurile circadiene sunt endogene, adică sunt produse de ceasuri biologice interne, ceasuri biologice care funcționează chiar și în absența oricărui stimul extern și care funcționează pe multe comportamente biologice, fiziologice și umane.
    Când în videoclipul nr. 2020 / ACTION 2.3, partea 1: cheia universală (în engleză), am vorbit despre seif, spunând că este legat de ceasurile interne și se deschide la momente specifice, aceste ceasuri sunt cele menționate de mine. Seiful, ADN-ul, cheia universală și metronomul, au toate ceasuri biologice interne și tempo-uri specifice.

   III - EFECTE AL FLAMELOR SOLARE ȘI AL VALURILOR COSMICE PE RITMUL CIRCADIAN UMAN ÎN TIMPUL ASCENSIUNII 5D

   Această ritmicitate provine atât din mediu cât și din mecanismele creierului, deoarece ceasurile circadiene sunt legate de variațiile luminii solare și de mișcările de rotație ale Pământului, planetelor sau Lunii.
    În timpul tranziției de la 3D la 5D, exploziile solare sau undele cosmice determină creșteri destul de mari în frecvențele tale și veți simți următoarele variații sau perturbări: 
  - starea de veghe și ritmul de somn: te vei simți dinamic sau îți va fi greu să adormi, deci zile de oboseală temporară sau cronică;
   -vigilența și atenția ta: vei avea dificultăți de concentrare și de a medita; te vei simți neliniștit;
  -gama emoțiilor tale se lărgește; sunt mai puternice, mai diverse și le veți găsi dificil de controlat; veți trece mai ușor de la entuziasmul extrem sau sentimentele de dragoste infinită spre depresie și tristețe;
  - veți dori să vă schimbați valorile morale, comportamentul sau să vă exprimați mai exact;
  - vei schimba ceea ce mănânci sau ce bei, pentru a fi mai în armonie cu tine însuți;
  - Veți dori să vă aflați în locuri liniștite și tăcute din natură și vă va fi greu să fiți aproape de ceilalți în familia dvs. zilnică, individuală, și în viața socială și nu veți mai înțelege de ce se comportă sau gândesc așa cum o fac.
  - temperatura corpului tău poate crește și vei experimenta ușoare crize de febră;
  - fluxul de sânge este crescut, ceea ce vă afectează și inima;
  - producerea de hormoni și menstruația la femei pot fi perturbate;
  - creșterea părului sau a unghiilor este mai rapidă;
  - tindeți să vă vindecați mai ușor și mai repede,
  - spectrul dvs. vizual este mai larg și vedeți aurele sau culorile pe care nu le-ați văzut înainte;
  - sunteți din ce în ce mai telepatic, intuitiv, clairauditiv, clarvăzător și vă dezvoltați „puteri” pe care nu le-ai avut înainte.

   Aceste efecte sunt vizibile și în plante și la animale, iar următoarele zone pot fi afectate:
- ciclul de creștere a plantelor, dimensiunea și maturitatea fructelor sau legumelor sunt accelerate;
- zborul și migrația păsărilor sunt perturbate,
- ciclurile de reproducere ale plantelor, animalelor sau oamenilor sunt accelerate;

   De asemenea, veți deveni din ce în ce mai de simbolurile și semnele externe ale Matricei care v-au influențat viața fără ca dvs. să fiți conștienți de asta, de parcă ați fi scos o pereche de ochelari ce va împiedicat să vedeți clar până acum.
   Ceea ce trebuie să faceți, de fapt, este să nu mai încercați deloc să vă creșteți frecvențele cu orice preț, ci să le echilibrați cu cele din jurul vostru, verificând variații ale rezonanțelor Schumann și poate, de asemenea, folosind metronomul Iubirii, prezentat în videoclipul din seria ACTION 2.3, Pct 4.

   Sunteți deja în 5D și ceea ce sperați să fiți; Nu ezitați să fiți asta pe deplin.

   VOI SUNTEȚI DEJA ÎN 5D

Pe curând !

 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Linkuri alternative :  AICI 1 și  AICI 2 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *