vineri, 6 septembrie 2019

SP 5: TREBUIE SĂ MEDITEZ ? IMPORTANȚA MEDITAȚIEI


         Salutare, bună ziua. Trebuie să meditez ?

   Eu sunt foarte bine și aș vrea să vorbesc despre video numărul 10 al Mediatoarei Interstelare, îl puteți (re)vedea  AICI, care este despre tehnica de meditație. Nu vreau să vorbesc despre tehnică în sine, tehnica a fost deja explicată de ea foarte bine. Și sper că voi veți începe să practicați  puțin câte puțin.

   Dar eu vreau să vorbesc un pic despre importanța meditației. Și vă rog, nu plecați vă rog,  este foarte important. Deoarece noi devenim un pic dependenți de informația rapidă,  informație ce ne poate satisface doar mintea, iar de meditație continuăm să uităm .

    Meditația are numeroase beneficii atât pentru sănătatea noastră fizică, emoțională și psihologică. Doar cu 10 minute/zi putem remarca deja, fapte dovedite științific, beneficiile.
    Dar dincolo de asta, meditația are alte scopuri.

  Meditația este importantă deoarece dincolo de procesele noastre mentale, emoționale și psihologice, este unde există conștiința noastră. Liniștea noastră și ființa noastră.

Este locul unde noi ne putem întâlni cu sursa noastră vitală, care poartă toată puterea, magia, încrederea, dinamica, bucuria, fericirea, pacea ... toate acestea pot fi găsite în acest câmp, în acest spațiu de dincolo de procesele mentale.

Această practică pe care Mediatoarea InterStelară ne-o predă, este concepută pentru asta,  pentru a ne duce pe noi dincolo de procesele mentale.

Deci 1: să ne conecteze cu mintea infinită din interiorul nostru, dincolo de tot ceea ce noi gândim sau simțim, deoarece de multe ori, de cele mai multe ori, noi ne identificăm cu aceste conținuturi ale minții noastre, cu mișcările mentale și cu emoțiile noastre, noi gândim că acestea suntem noi.

Dar atunci când ne aflăm în această practică de meditație, pur și simplu observând aceste mișcări și neidentificându-ne cu acestea, ci doar observându-ne pe noi înșine, găsind observatorul din interior nostru, noi putem atunci realiza că noi și aceste procese mentale pe care le observăm sunt două chestii separate, sunt două lumi separate.

La finalul filmului Mediatoarei, ea publică un citat: "Frica apare atunci când doresc să stau într-un anumit tipar". Pentru a trăi fără frică înseamnă să trăiesc fără acel tipar. Și pentru a mă deconecta de acest tipar, trebuie mai întâi să-l observ acest tipar cu toată atenția ființei mele. Și despre asta este de fapt vorba în acestă meditație.

Să știi că există o ființă în interiorul nostru fără niciun tipar, fără nicio frică, fără nici o limită, în primul rând noi trebuie să fim foarte conștienți de existența acestui tipar. Și să descoperim că NOI ne aflăm în afara acestuia.

Aici suntem noi din nou în mod normal la nivelul mental, unde există idei, dorințe, gânduri, amintiri, intenții, noi ne aflăm mereu aici.

Mintea este foarte activă și reactivă, foarte dinamică și se plictisește foarte repede, trebuie să fie mereu ocupată cu ceva, cu idei, să aibă conținut, și de aceea noi suntem așa de dependenți de informație, și ne place să o absorbim această informație rapidă, și aceasta vine către noi nu doar din lumea comercială, ci și din propria noastră lume spirituală și ufologică.

Ni se oferă multă informație, ocupându-ne mintea mereu aici, la acest nivel, când noi doar observăm aceste procese, de exemplu, când apare o intenție, ea ne spune doar să o observăm : "intenție, intenție, intenție". Sau când ne amintim ceva de ieri, de exemplu, doar reamintindu-ne: "reamintire, reamintire".

Și în acest fel ne deconectăm puțin câte puțin de aceste tipare mentale, și descoperind că există un spațiu dincolo de acestea, care pur și simplu este și este observând totul în jur, și este aici unde se găsește ființa noastră autentică și cunoașterea noastră interioară.

Iar aici, numărul 2, care este important. Ce este important, de asemenea, este să te poți conecta cu cunoașterea noastră interioară. Nu numai cu acea cunoaștere pe care o putem avea aici, la acest nivel mental, de care ne alimentăm în fiecare zi privind multe video-uri de YouTube, pe aici pe colo, dar ... dincolo de aceasta și mult mai important, există propria noastră cunoaștere cosmică interioară.

O mulțime de lucruri le-am uitat, dar o avem în interior, o cărăm în interiorul codului nostru ADN. Și în meditație noi putem ajunge la acest punct și să ne conectăm cu această cunoaștere, deoarece cunoașterea mentală este numai o fază a expansiunii ființei.

Dar informația doar de la nivelul mental nu ne expansionează dacă nu suntem capabili să o depășim la nivelul de dincolo de acesta. să o absorbim, procesăm, filtrăm, discernernând-o de la nivelul conștiinței. Dacă nu, va rămâne doar la nivel mental.

Dar noi știm deja că există foarte multă informație pe care trebuie s-o filtrăm și s-o discernem pe care trebuie s-o omogenizăm cu propria noastră intuiție și cunoaștere internă.

Deci, în meditație asta este ceea ce se poate întâmpla.

Cunoașterea noastră interioară este atât de importantă sau mai importantă încă, decât informația zilnică pe care o absorbim din toate direcțiile. Și așa cum am spus, asta include cunoașterea pe care noi o absorbim zilnic, unii dintre noi, din lumea ufologiei.

Aici trebuie să ții cont că pe cât există un Matrix în lumea oficială, în lumea comercială, există de asemenea mini-Matrix-uri în interiorul lumii noastre alternative.

Foarte mulți oameni au devenit foarte consumatori și foarte pasivi cu toată informația pe care o sug și o absorb din toate aceste canale diferite și site-urile web. Iar ei sunt foarte pasivi și chiar găsesc că meditația este plictisitoare. Pentru că au rămas la acest nivel al informației fără să realizeze importanța trecerii la un alt nivel al conștiinței. Așadar, în meditație noi putem activa această cunoaștere interioară.

Se activează în mod natural.

Ne putem activa scopul vieții, originea noastră cosmică, memoria noastră celulară, să ne elevăm frecvența deoarece nu ne va servi prea mult să știm cât de multe rase există acolo în univers, să știm numele și activitățile acestor rase, dacă noi înșine nu ne putem alinia noi înșine cu acest proces de eliberare al umanității, și activa, în interiorul nostru, din interiorul nostru, ființa cosmică care suntem.

Noi de asemenea facem parte din acest plan, a acestui proces cosmic, dar fără a putea implica sinele nostru cosmic în nivelul conștiinței, de nimic ne va servi această informație.

Dacă vrem să lansăm societatea noastră și pe noi către această co-existența interstelară,
alături de acele societăți cosmice, noi trebuie să reactivăm din interiorul nostru propria noastră prezență și identitatea noastră cosmică.

În meditație este când scoatem la iveală identitatea noastră cosmică. Ne ajută, ne ajută foarte mult. Singură informația nu are același efect.

Informația în sine da, poate să ne aducă ceva cunoaștere nouă, și probabil că ne poate inspira ceva deschideri mentale, și ceva deschideri în conștiință, bineînțeles, dar este necesar să meargă mână în mână, după cum am spus deja, cu acea cunoaștere interioară pe care noi o activăm în interiorul nostru.

Deoarece noi înșine formăm parte din acest grup din această familie cosmică, suntem noi, atât precum ei, cei care suntem importanți aici în această tranziție.

Și chiar înșiși ET sunt cei care vorbesc despre importanța meditației. Și ei înșiși meditează, foarte mulți dintre ei.

Unii dintre ei merg la războaie, sunt foarte activi și dinamici, și ei fac multe activități, dar de asemenea, ei meditează. Și cu cât ocupă o frecvență mai elevată, cu atât meditează mai mult și-și petrec mai mult timp ei în acest plan al conștiinței pure și infinite.

Deci dacă ei fac asta și sunt așa de avansați spiritual și tehnologic și noi aspirăm să ne unim cu ei, atunci poate că există ceva ce ar trebui să învățăm de la ei, în acest aspect.

Meditația ne elevează, curăță și purifică conștiința noastră, nu numai ne ridică frecvența. Și nu numai că noi ne conectăm cu conștiința noastră, ci ne și ajutăm corpul să-și crească și ridice starea sa vibrațională.

Și acesta este un alt motiv pentru care trebuie să medităm, și este aici, unde de multe ori noi ne putem conecta și întâlni cu aceste ființe, și maeștrii, ET, intra-tereștrii și toate acele tipuri diferite de ființe, deoarece mulți dintre ei nu există în același plan vibrațional ca și noi.

Așa că noi dorim să ne conectăm cu ei, în această manieră sau aceea, citind despre ei și aflând tot ceea ce putem ști despre ei, dar ei nu funcționează în același mod ca și noi, iar ei nu există în același plan vibrațional, ca și noi.

Ei, iar ei au spus-o de multe ori, vor ca și noi să facem ceva efort să ne contactăm cu ei. Ei, foarte mulți dintre ei fac deja acest efort, dar și noi trebuie să ne conectăm cu ei un pic mai mult, să ne ridicăm un pic de la nivelul de mizerie la care ne aflăm în principiu, acum și să ne conectăm cu ei, aici, la acest nivel (intermediadar). Aici este locul unde putem avea  această reuniune de multe ori.

Noi putem primi mesaje, putem primi instrucțiuni, putem avea chiar experiențe foarte vii,  sau să ne activăm amintirile și scopul nostru, după cum am menționat deja.

Așadar, haideți să nu evităm subiectul meditație. Haideți să nu ne gândim că este ceva plictisitor sau o pierdere de vreme. Deoarece așa cum am mai spus: pe cât de mult ne alimentăm cu informație, noi trebuie să ne activăm propria noastră informație pe care deja o purtăm ca ființe cosmice, pentru a fi capabili să-i acompaniem mai târziu în expansiunea către civilizația galactică.

Iar tehnica de care Mediatoarea vorbește este foarte simplă. Ei bine, simplă ... simplă, doar în ceea ce privește termenii instructajului. Este pentru oamenii care sunt ocupați, care sunt mereu activi, este pentru oamenii care poate nu au mult timp să dedice meditației. Așa că o putem face în mers, spălând vasele, gătind și făcând orice activitate normală.

Lucrul important este când ne aflăm în momentul observării proceselor noastre mentale și corporale, să nu mergem în urmă și să ne identificăm cu acel gând sau proces, să nu intrăm în acesta, ci să descoperim că există pur și simplu un punct de observație al acelui gând, sau stare sau amintire sau indiferent ce, deoarece toate aceste mișcări ce apar cu adevărat nu sunt cine suntem noi.

Ele sunt doar mișcarea vehiculelor noastre mentale și emoționale. Ce nu sunt capabile să se mențină în vid. Ele au nevoie de conținut pentru a-și continua existența și mișcarea. Dacă apare o amintire a unei cine de aseară, doar observă: re-amintire, re-amintire, amintirea ... ieri ... precum filmând, pur și simplu ceea ce apare în mintea noastră. Și acolo este unde vom găsi acest observator magic care este o cheie pentru planurile de dincolo, este un poartă, un portal prin care ne putem expansiona.

Să nu ne gândim că meditația este plictisitoare. Să nu ne gândim că este inutilă. Eu știu că foarte mulți dintre voi nu cred astfel deja, dar eu știu de asemenea că unii dintre voi da.

Să începem cu 5-10 minute/zi, importantă este frecvența, este important să o facem zilnic,  să avem un spațiu sacru, dedicat. Haideți să ne dedicăm propriei noastre expansiuni și deschideri.

De acord ? Noi însoțim acest proces de tranziție. Eu de asemenea îmi iau angajamentul să fac la fel. Eu nu pot să vorbesc doar și să nu împlinesc ceea ce vorbesc. Așa că și eu îmi iau angajamentul.

De astăzi, nu va trece nicio zi, fără cel puțin 10 - 15 minute de meditație. Să ne vedem acolo ... în celălalt alt plan, unde suntem cu toții ființe cosmice. Ne vedem pe acolo. La meditație ...

Ne vedem data viitoare.

Mulțumesc Mediatoarei InterStelare din nou pentru minunata tehnică de meditație.

Ne vedem data viitoare. La revedere.

Mulțumesc Mediatoarei InterStelare pentru inspirație.

Produs și editat de: Subtitrare (în engleză) Gosia

Meditația este utilă și necesară, pentru evoluția Ta spirituală.

Pe curând !  Pentru următoarele filme, abonați-vă.

Anul 2020 aduce multe noutăți interesante, informații utile și practice.


 Vizionare Plăcută !



Linkuri alternative :  AICI 1  și AICI 2 

Completare pe tema meditației :



Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *