vineri, 18 septembrie 2020

2020/2.3: RESETARE TOTALĂ - ACȚIUNEA #2.3 (partea 3a) - Mediatoarea Interstelară


    Realitatea ta este direct proporțională cu ceea ce ești de acord să simți sau nu. Sau ceea ce sunteți de acord și acceptați să fiți și să exprimați. Aceasta este realitatea ta actuală. Și asta este și cea a ADN-ului tău.

    Sunt Mediatoarea Interstelară, Sol 13, Terra 3, călugăr din pădure, profesor universitar, mamă și autor ... respect și iubire.

    Salutări.

   Înainte de a începe această prezentare, mi-ar place să-mi extind sincere condoleanțe și exprimarea celei mai profunde simpatii tuturor celor care au pierdut pe cineva drag. Acesta este un moment dificil, pentru toată lumea. A fost dificil pentru cei care ne-au părăsit, este dificil pentru cei care în prezent se luptă pentru viața lor. Dificil pentru familiile care sunt lovite nu numai de izolare, ci de tristețe și durerea de a-i pierde pe cei pe care îi iubesc.
    Știu cât de mult vă afectează această suferință. Vă rog să știți că sunt din toată inima cu voi. Și fiți siguri de simpatia mea caldă și de prietenia mea.
   Aș dori, de asemenea, să ofer sprijinul meu tuturor celor care mi-au trimis mesaje de suferință și mi-au cerut ajutor: lucrători din domeniul sănătății, serviciile de urgență, pompieri, personalul magazinelor și medici de pe prima linie care se confruntă cu pandemia și luptă pentru a proteja viețile altora și pentru a menține continuitatea vieții, cu orice preț.
   Un foarte mare mulțumesc, din tot sufletul meu către voi toți. * * *

   Să începem prezentarea. Tema centrală a acestui videoclip adresează ce se întâmplă la nivel planetar și întrebarea pusă tuturor și umanității în general: una de solidaritate și unitate.
    Ceea ce se cere în acest moment este o transformare individuală și colectivă a căilor în care toată lumea percepe lumea și creează realitatea umană.
     Subiectul principal al acestui videoclip este UNITATE- SINERGIE.

    Vorbesc cu popoarele planetei Pământ. Mă adresez întregii populații: cetățeni, bărbați, femei, președinți, soldați, oameni de știință, lideri religioși, profesori, muncitori, gospodine, șomeri. Vorbesc cu TOȚI pentru că acest subiect merită atenția voastră, vă privește pe toți. Vorbesc cu VOI direct. Este un mesaj personal.

    Acțiunile 1 și 2 sunt organizate astfel: Înainte de a putea utiliza cheia universală, pe care vi-l voi oferi în următorul videoclip, haideți mai întâi să schimbăm unghiul nostru de percepție.
    Să considerăm că Viața, cosmosul, planetele, umanitatea, ființele umane și toate populațiile, fie că sunt umane sau ne-umane, sunt un TOT armonic și indivizibil unite între ele prin legături intime.
   Haosul și dificultățile prin care trece toată lumea în prezent, sunt temporare, ele vor trece. Ceea ce urmează, pozitiv, negativ sau unificat, depinde de toată lumea și de fiecare dintre noi, în special. Peste un timp, totul se va reveni împreună, dar într-un mod diferit.   
    Lumea nu va mai fi aceea pe care ați cunoscut-o cândva. Oportunitatea este atât dramatică, cât și unică. Și aveți o mare responsabilitate. Cea în care trebuie să faceți o alegere. O alegere decisivă și capitală, pentru viitorul societății umane. Trebuie să alegeți nu numai cum să deveniți uniți, ci trebuie să fie și această unitate-sinergie. Trebuie să fiți creativi, inovatori, dinamici, să fiți voi înșivă și solidari.
   Mulți oameni se confruntă în prezent cu multă frică, panică, anxietate și se îndreaptă spre excluderea și respingerea altora, gândindu-se doar la ei înșiși, cumpărând arme și cantități uriașe de mâncare în detrimentul altora ...

   Realitatea pe care ei o proiectează și creează este similară atunci cu ceea ce aveau: o lume orientată spre slujirea de sine, o lume a violenței, egoismului, durerii, suferinței și dualitate.
   Aceasta este lumea pe care o cunoașteți deja și acești oamenii proiectează și creează una similară. Alți oameni care sunt capabili să nu cedeze la acest tip de sentimente demonstrează solidaritate, gândindu-se la ceilalți, cumpărând minimul ... Deschideți-vă și creați grupuri de meditație sau de sprijin pentru a aduna și a continua să fiți conectați.

   Realitatea pe care o imaginează și o proiectează este orientată spre servirea altora, etică, corectitudine, respect și dragoste. O lume de bunăstare, fericire și unitate. Și aceasta este lumea pe care o vor avea. Când plantați trandafiri, culegeți trandafiri, nu recoltați cartofi. Este de bun simț.
   Ceea ce leagă ființele umane între ele și de floră și faună, de planeta Pământ, de alte planete și locuitorii lor, sunt un set de forțe subiacente care sunt legate între ele. Aceste legături,  conectează de asemenea conștientul, subconștientul și supra-conștientul. Ele interacționează în fluxuri tensionate și continue. Se autoreglează fără le vezi sau să trebuiască să-ți faci griji pentru ele, pentru ca voi să vedeți în mod clar un set de conexiuni, pe care eu l-am numit reticul.
  Provine din latină „rēte” și sufixul „culum” - sau din „resel” din vechea franceză care desemnează un set de fire care sunt asamblate sau încrucișate ca într-o plasă, o pânză de păianjen, o coafură sau geanta unei bătrâne; prin extensie, reticulul desemnează, de asemenea, toate sistemele de asamblare a rețelei sau seturile de persoane care sunt legate sau conectate între ele.

   Am descoperit acest sistem de conexiuni când aveam 6 ani, datorită unei muște. Permiteți-mi să vă spun povestea.
   M-am născut prematur ajutată cu forcepsul și cu 2 luni mai devreme pe 14 iulie, după ce am auzit zgomotele de tunuri și focuri de artificii de la sărbătorile Revoluției Franceze, care erau pentru mine declanșatorul că ar trebui să ies de oriunde am fost.
   Am fost conștientă de viața mea, în pântecul mamei mele și în fiecare seară eram sincronizată și căutam mâinile lungi și albastre ale andromedanilor pe care le-am văzut trecând prin hublourile incubatorul unde eram.
   Când eram copil, am crescut la sfârșitul Celui de-al Doilea Război Mondial, sub protecția Andromedanilor și Urmahs (rasa felină), în sărăcie și ravagii, raționalizarea alimentelor și foame, distrugere și devastare. Și cu burtica suferind de foame în fiecare zi, am fost alimentată de planul Marshall american, care a dat copiilor dreptul la o portocală și la o sticlă mică de lapte, când ajung la școală dimineața.
   Școala fusese redeschisă, dar lecțiile în clasă păreau să fie insuportabil de lente. Răspundeam prea repede fără să le dau celorlalți școlari timpul să se gândească, așa că profesorul m-a împins deoparte și mi-am petrecut zilele singură în spatele sălii de clasă.

   Într-o zi, am început să mă uit la o muscă care alerga pe biroul pupitrului meu. Avea aripi frumoase transparente, având culori irizate. Putea să decoleze vertical, să zboare la viteze incredibile, să facă un cerc și să revină la sol în fața mea. Structurile care îi țineau aripile erau mai întunecate, iar venele arătau asemănătoare ramurilor copacilor pe care îi vedeam prin fereastra clasei sau la degetele mele.
   Această mică muscă a fost uimitoare, pentru că ea vorbea cu mine. Ea a spus: „Fă-te foarte mică, așa ca mine și vino să te joci cu mine!”. Așa că am făcut ce mi-a sugerat ea și m-am micșorat până la ea. Primul lucru pe care l-am văzut, a fost că avea hexagoane în ochi.

  Am întrebat-o ce a văzut și a răspuns:
- Uite ... fă o mască folosind structura neagră a aripilor mele, ca ochelarii.
Apoi pune-i în în fața ochilor tăi. Vezi toate hexagoanele?
- Da
- Și ce vezi?
- Văd mulți profesori: unul mic în mijloc și mulți mari în jur.
- Foarte bine. Acum fă invers. Ce vezi ?
- Văd un profesor mare în mijloc și o mulțime de mici pe laterale.
- Foarte bine, a spus ea. Acum amestecă-le pe cele două. Ce vezi ?
- Nu văd decât un profesor în petice.

   Apoi a început să se joace cu mine, spunându-mi să o apuc și să alerg după ea, pe pereți și pe tavan. Încercam să o urmez, dar am căzut imediat.
  Apoi a întors unul dintre picioare și mi-a arătat că are pernuțe lipicioase dedesubt. A trebuit să mi le imaginez, a spus ea.
  După multe încercări nereușite, am început să alerg după ea pe tavan, privind cu capul în jos la profesor și la copiii de sub mine. A fost foarte distractiv pentru mine, când eram copil.

    Ea mă învăța câteva concepte:
1) abilitatea de a ieși din corpul meu (OBE - Experiențe în afara corpului);
2) concavul și 3) convexul;
4) verticalitatea și 5) orizontalitatea;
6) distanță și viteză; 7) concentrare și observare;
8) crearea unui obiect sau a unei realități, datorită imaginației mele;
9) diferite moduri de a privi și perspective diferite;
10) lucrurile ascunse pe care nu le vedem cu spectrul vizual uman normal (de exemplu toate firele de păr și receptorii, pe care i-a avut musca în jur ochilor)
11) dualitate și unitate.

   Mulți, mulți ani mai târziu, am ajuns să leg aceste descoperiri din copilărie, raportul de aur și secvențele Fibonacci, și de ordinea și unitate-sinergie care stă la baza vieții existente, subiacente.
  Leonardo Fibonacci (1175 - 1250) este un matematician italian, cunoscut pentru secvențele care-i poartă numele, și capacitatea sa de a calcula conversiile între monedele diferitelor țări, folosind bazele matematice 10, 12 sau 20.

  Raportul de aur poate fi găsit peste tot: În floră: frunze, ramuri, rădăcini, râuri, vene de secetă și planete.
  O pădure, de exemplu, nu este o acumulare de copaci, ci un super-organism unic. Copacii sunt conectați în mod natural între ei printr-o rețea întinsă de ciuperci, filamentele prin care preiau nutrienții din sol și le schimbă cu zaharurile produse de plante, din fotosinteză.
   Această simbioză este cuplată cu altoirea între rădăcinile copacilor. Aceste transplanturi sunt efectuate în cadrul rădăcinilor:
 a) aceluiași copac pentru a-i asigura stabilitate;
 b) în copacii din aceeași specie;
și c) între diferite specii; care este și cazul ființelor umane de pe pământ și între țări.

   Copacii schimbă apă, zaharuri și materie organică. Această „solidaritate” între copaci, are loc la scala pădurii. Copacii care beneficiază de o locație umedă, împărtășesc excesul de apă cu cei care cresc pe soluri mai uscate.
   Ființele umane trebuie să dezvolte această solidaritate între ei, într-un mod colectiv și planetar, și să împărtășească apă și resurse cu alte părți ale planetei, astfel încât pădurea, umanitatea, să se poate dezvolta ca un întreg înfloritor și verde.

   Reticulul și structurile reticulare sunt prezente în tot ceea ce există: în viața sălbatică, în societate și organizații culturale: arte, meșteșuguri, construcții, sisteme de comunicare sau organizarea gândurilor individuale.
  Iată un Quipu vechi de 5.000 de ani, care a fost purtat la talie de incașii care arătau vizual înregistrări individuale și statutul sau statisticile imperiului Incaș.
  Reticulul este văzut peste tot: în meteorologie ... cu fulgere, în forma fulgilor de zăpadă, în cimatică, în sunete, ritmuri, armonici, vibrații și frecvențe.

   Numărul de aur sau raportul de aur există, de asemenea, chiar în centrul procesului iluminării. Totul, absolut totul, este construit pe o fundație reticulară toroidală, formată prin forțe intime care leagă tot ceea ce există într-o structură dinamică și vie, în permanentă căutare de echilibru, integrare și fuziune.
   La fel cum copacii comunică între ei prin rădăcini sau de la rădăcini până la ramuri, și în cosmos transferul de informații pe care le primiți trece de la corpul la mintea voastră, la pământ, la spațiu și la Laniakea, super-grupul de galaxii, și grupurile de universuri amalgamate.

  Totul este interconectat, totul, absolut totul, datorită acestor sisteme de conectare, de la microcosmos la macrocosmos.

  În ceea ce privește structurile de anatomie, fie că sunt terestre sau extraterestre, găsim aceiași Reticuli construiți pe structuri similare și raportul de aur.
   Iată exemplul omului Vitruvian al lui Da Vinci și proporțiile unui corp uman și ale feței, fie terestre, fie extraterestră.

   Sistemul terestru al corpului uman este format din 12 sisteme reticulare interactive, cum ar fi scheletul, sistemul muscular, sistemul nervos, sistemul circulator etc., și fiecare poate fi împărțit în mai multe subsisteme, de exemplu: scheletul este alcătuit din mai multe sisteme: sistemul capului, sistemul toracic, brațele, picioarele, degetele, iar picioarele și este compus dintr-un total de 270 de oase la naștere, scăzând la 206 la vârsta adultă.
   Aceste 12 seturi complexe sau reticule sunt gestionate și monitorizate de un creier care este, de asemenea, compus din sisteme reticulare avansate de gestionare a algoritmilor, care sunt filtrate și simplificate pentru a alimenta și hrăni conștientul, subconștientul și supra-conștientul.

   Cu cât este mai profundă și mai largă Conștiința, cu atât se extind mai mult sistemele reticulare și vitezele conexiunilor.

   Funcția principală a creierului este un control centralizat asupra tuturor celorlalte părți ale corpului.
   Este compus și din mai multe sub-sisteme. Cele mai importante două sisteme sunt:
​​1) pe de o parte cortexul cerebral, care conține 15 până la 33 miliarde neuroni, o adevărată miniatură a cosmosului în sine, neuroni care sunt legați individual sau colectiv de sinapse, la câteva alte mii de neuroni.
   Acești neuroni comunică între ei prin sinapse, fibre lungi care transportă secvențe de semnale pulsate către alte părți ale creierului sau ale corpului, vizând celule receptoare specifice.


   Iată imagini 
ale diferitelor tipuri de creiere:

  Figura N° 1 - este creierul delfinului, cu nas în formă de sticlă. Delfinii au toți origini ET și aparțin descendențelor Siriusiene, Sirius A și C. Volumul din creierul lor are 1300 cm³ și are 2 lobi, 2 mase.

  Figura N° 2 - Creierul uman are un volum de 1200-1400 cm³, și este compus tot din doi lobi, de asemenea.
  Pe Pământ, cei 2 lobi sunt prezentați ca având capacități diferite, ceea ce este văzut ca o aberație, de către rasele extraterestre. 
  Partea stângă a creierului este prezentată ca fiind destul de analitică, capabilă să gestioneze logica, matematica și științele.
  Partea dreaptă a creierului este prezentată ca fiind creativă, intuitivă, emoțională, telepatică și muzicală.
   Se spune că bărbații sunt mai centrați în lobul stâng, iar femeile pe cel drept. Și este mai ușor să treceți de la matematică, lobul stâng, la emoții, lobul drept, decât invers.

  Din punct de vedere al raselor Inter-stelare, există două tipuri diferite de creiere:

  Figura 3 și Figura 4 sunt creiere extraterestre. Creierele sunt puțin mai mari, de 1400 cm3 pentru cei cu doi lobi și 1900 cm3 pentru cei cu un singur lob / o singură masă. Lobul unic sau masă unică, ocupă întregul volum al cavității craniene.

   Unii youtuberi, puțin preocupați de precizia cuvintelor lor, au spus tare și clar că extratereștrii au doar o jumătate a creierului care ocupă doar jumătate din craniu. Este așa cum vedeți, total incorect. Au o singură masă, dar ea ocupă întreaga cavitate interioară a craniului.

  Creierul de tip 3 - cu doi lobi sunt aceia ai Alfratanilor, Ummitanilor și Siriusienilor.
   Creierul de tip 4 - cu un singur lob/o singură masă sunt cele ale Andromedanilor, Antarienilor, Dieslientiplexul (Arcturienii), Pleiadieni Engansii, Pleiadienii Solatieni și Pleiadienii Taygetani.
   Aceste diferențe în volume și mase, între creierele terestre umane și cele ale altor rase, explică parțial diferențele dintre modul de gândire, analiză, reacție, simțire, credință, iubire și perspectiva lor asupra realității. A lor fiind o realitate integrată sau fuzionată în 5D sau 50 Hz.
  Și, pe de altă parte, și pe lângă cortex, al doilea sistem foarte important este corpul calos, deoarece este mijlocul sinergiei între partea stângă și dreaptă a creierului, asigurând transferul și coordonarea informației.

   Diferențele sunt văzute clar comparând Figura 1, un creier uman, și Figura 2, creierul Alfratanilor, Ummiților sau Siriusienilor. Corpul calos este mai mare pentru extratereștri decât pentru oameni. Volumul este și mai semnificativ atunci când noi ne uităm la Figura 3, creierul și corpul calos al Andromedanilor, Arcturienilor sau Pleiadienilor, unde cei doi lobi, cele 2 mase s-au contopit și sunt acum doar o singură masă.

   Reticulul reprezintă ansamblul total al tuturor acestor conexiuni, fie ele fizice, mentale, psihologice sau spirituale. Acesta este instrumentul pe care îl aveți pentru a conecta conștientul, subconștientul și supra-conștientul, și care permite evoluția în 5D și o realitate integrată sau fuzionată, la toate nivelurile.
   Reticulul reprezintă o memorie gigantică, în care milioane de gigabiți acumulează date de la milioane de senzori periferici.

   După ce au fost filtrate, informațiile curg și sunt transferate de la diferitele niveluri și sisteme de percepție (ceea ce vedeți, ceea ce simțiți, respirați, auziți, atingeți sau gândiți) către părțile cele mai profunde din tine și către inima, nucleul ADN-ului tău, seiful vostru interior.
  ADN-ul păstrează sau respinge informațiile mulțumită unui sistem de „porți batante" sau uși” care se deschid sau se închid și care permit transferul sau nu, al fluxului de informații, integrându-se astfel în propriul vostru ADN.

  Luați emoțiile, de exemplu: ele sunt organizate într-un palimpsest de memorie și straturi suprapuse care se acumulează și se pietrifică de-a lungul generațiilor. Acestea sunt organizate în grupuri, pe care le puteți studia îndeaproape uitându-vă la roata psihologului american Robert Plutchik.
 Emoțiile asociate cu obiectele pot fi pozitive (interes, atracție, surpriză) sau negative, sau neutre (alarmă, aversiune, indiferență). Când îți simți emoțiile, porțile batante din ADN-ul tău deschizându-se sau închizându-se, primind sau respingând datele primite.
   Prin urmare, ADN-ul dvs. este ceea ce voi sunteți chiar acum, dar și ADN-ul pe care îl veți transmite viitorilor voștrii copii și omenirii în general.

  Realitatea ta este direct proporțională cu ceea ce ești de acord să simți sau nu. Sau ceea ce sunteți de acord și acceptați să fiți și să exprimați. Aceasta este realitatea ta actuală. Și asta este și cea a ADN-ului tău.

   Fiecare criză de furie, fiecare criză de gelozie,lipsă de respect față de ceilalți, care sunt diferiți de tine, frica, panica, egoismul, isteria, violența, chiar și în cuvinte, creează din nou și din nou aceeași realitate de care încercați să scăpați și care nu este altceva decât ceea ce credeți sau cine ești tu în acest moment, proiectat în afara ta.

   Această proiecție este ceea ce exprimi și ceea ce tu manifești. Realitatea pe care o manifestați acum, în acest moment, este cea care se manifestă și în ADN-ul tău.

    Marele TOT este un TOT viu, dinamic și pulsator în orice, cu norme interioare:
1. Viața este norma peste tot pe Pământ, în cosmos și în universuri;
2. Raportul de aur este norma structurală;
3. Reticulul este norma de grupare și fractalizare; Și acest mare TOT este un întreg viu, incasabil, structurat de forțe toroidale dinamice, ACUM. Este fluid și cristalin, și este în continuă căutare de echilibru. 

  Că TOTUL este cine ești. Tu ești acel TOT. În mod individual și colectiv.

Pe curând !


 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Linkuri alternative:  AICI 1 și  AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *