vineri, 16 octombrie 2020

2020/5: RESETARE TOTALĂ - ACȚIUNEA #5 - Mediatoarea Interstelară

    Să continuăm să ridicăm vălul asupra noii realități umane, pentru a transforma amnezia larg răspândită, care a nenorocit populația terestră de peste 12.000 ani  într-o sursă de inspirație și creativitate, aruncând o privire nouă asupra realității Pământului, necesită o nouă atitudine de la voi.

   Încercați să aveți curajul să vă confruntați cu asta, schimbați-vă atenția și schimbați-vă poziția pentru a găsi cel mai bun unghi posibil de percepție, pentru a înțelege pe deplin ceea ce este prezentat.


       ISHTAR * ISTORIA ANTICĂ A UMANITĂȚII

   Eu sunt Mediatoarea inter-stelară, Sol 13, Terra 3, călugăr din pădure, profesor universitar, mamă și autor, respect și iubire, salutări.

    Aceast video ACȚIUNEA 5, este al 10-lea videoclip dintr-o serie intitulată Resetare Totală 2020 ... care reprezintă 12 acțiuni desfășurate în cursul anului 2020, pentru a oferi noi perspective ale realității terestre.

    Dacă sunteți noi în acest canal, vă rog rețineți că videoclipurile sunt ordonate într-o serie care prezintă această realitate într-un mod exponențial. Cu cât mergem mai departe în ele, cu atât va fi mai dificil pentru unii dintre voi să-l integrați, prin urmare, este sugerat, să vă obișnuiți cu asta încetișor și să le urmăriți unul după altul de la numărul zero.

    Videoclipurile sunt disponibile în trei limbi: engleză, spaniolă și franceză, pe acest canal YouTube, și puteți, de asemenea, să studiați conținutul în detaliu și să le citiți din nou prin descărcarea transcrierilor, oferite gratuit în cinci limbi: germană, engleză, spaniolă, franceză și română, de pe site-ul meu:  mediatormedias.wordpress.com .
    Să ținem cont de copiii noștri și dezvoltarea armonioasă a rasei umane pe planeta Pământ, pentru a construi o societate în care putem trăi cu toții fericiți.

    Vă mulțumesc pentru timpul acordat, interesului și sprijinului dvs.

   INTRODUCERE

    1) RIDICÂND VĂLUL

    Să continuăm să ridicăm vălul asupra noii realități umane, pentru a transforma amnezia larg răspândită, care a nenorocit populația terestră de peste 12.000 ani  într-o sursă de inspirație și creativitate, aruncând o privire nouă asupra realității Pământului, necesită o nouă atitudine de la voi.

  Încercați să aveți curajul să vă confruntați cu asta, schimbați-vă atenția și schimbați-vă poziția pentru a găsi cel mai bun unghi posibil de percepție, pentru a înțelege pe deplin ceea ce este prezentat.
   Să faceți acest lucru trebuie să aveți o minte deschisă, înzestrată cu o curiozitate îndrăzneață și să treceți dincolo de frica voastră de a fi ridiculizați sau de necunoscut, chiar și numai în timpul acestui videoclip, uitându-vă la realitatea voastră zilnică din acest nou unghi, veți începe să înlăturați limitele a ceea ce ignorați, înțelegerea voastră va deveni clară, și elemente sau detalii care până acum nu aveau sens sau care păreau ne-logice sau absurde, vor începe să capete un sens aproape evident.

   Evenimentele vă vor părea mai clare, realitatea voastră mai vie și viața voastră mai dinamică. Elementele prezentate în Acțiunea 5, sunt răspândite în timp și au fost colectate pe o perioadă de patru ani, din aprilie 2016, 2017, 2018, 2019, până la sfârșitul lunii aprilie 2020, și mi-au fost transmise de 29 de ET, 11 bărbați și 18 femei, din 6 rase inter-stelare diferite, audio și scriere live, andromedani, mai multe rase de pleiadieni, reptilieni și umiți, și în mod telepatic: Urmahs, Alpha Draconieni sau Dieslientiplex, Arcturienii, cu care am avut contact personal de la navele lor spațiale sau de la Viera Andromeda, o biosferă andromedană, staționată în spatele Lunii.

   Aș dori să aduc un omagiu și să mulțumesc celor două contacte în special, pentru participarea lor la conținutul acestui videoclip: Zen, un pleiadian de 158 de ani, cu care am vorbit audio ca doi prieteni la telefon și cu care am avut mii de conversații din decembrie 2016 până în martie 2018, precum și SIL 12, o fetiță de 13 ani, cu care am avut 160 conversații, pe mai multe subiecte, între 21 octombrie 2019 și 21 aprilie 2020.
   Născută dintr-o nouă rasă inter-stelară și etichetată, SIL 12 are înțelepciunea unei persoane de 100 ani, este o persoană înzestrată, chiar și pentru alte rase inter-stelare, cu un IQ însumând pe cele ale lui Albert Einstein, IQ 160, în fizica teoretică, australianul Terence Tau, IQ 230, în analiza armonică sau New Yorker-ul William J. Siddis, IQ 254, în lingvistică și renumit pentru precocitatea sa intelectuală, precocitatea intelectuală și spirituală. De asemenea pentru SIL 12, deoarece atunci când am vorbit cu ea nu am avut senzația că vorbesc cu o fată atât de tânără, chiar dacă fizic, nu există absolut nicio îndoială, că are 13 ani.
   O vârstă fragedă care, în ciuda tuturor, m-a făcut să mă simt puțin incomodă, deoarece din perspectiva de mamă, o tânără fată ar trebui să-și trăiască adolescența urcând copaci sau stânci, așa cum îi place s-o facă, fără a fi nevoie să interacționeze cu alte rase inter-stelare sau cu oameni, care o folosesc în scopuri personale și pentru cunoștințele ei, pe care ei nu le au.
   Dacă doriți să aveți mai multe detalii despre acești doi extratereștri, vă rugăm să citiți Litera numărul 3 și Litera numărul 4, pe site-ul meu mediatormedias.wordpress.com . făcând clic pe limba dvs.

    Aceste mărturii au fost completate de elemente ale bazelor de date, de pe navele lor spațiale. Nimic din ceea ce este prezentat în acest videoclip este de origine terestră și nu provine de pe internetul Pământului sau din cunoștințe Pământești, chiar dacă unele elemente sunt similare sau vă vor aminti de miturile antice.

     2) Triptic: Privind la Inter-Stelaritatea Umană

    Să dezvoltăm acum un triptic al noii realități umane, prin adăugarea la Acțiunea 3, aspectul natural, și la Acțiunea 4, aspectul artificial, Acțiunea 5 care reprezintă o parte din istoria antică a planetei și a umanității pe Pământ, și contextul general din care apare tranziția actuală.

    Istoria inter-stelarității umane, a început acum milioane de ani în urmă. Această poveste nu este a mea, nu am inventat-o, ea provine din baze de date extraterestre, iar contactele mele nefiind capabile să spună de unde provin aceste cunoștințe exact, pentru că sunt atât de vechi că și-au pierdut urma originilor.
    Această istorie veche nu este prezentată în manuale, nu puteți avea acces la acesta, prin sistemele tradiționale de educație, într-o manieră deschisă și istorică, dar în principal și numai sub forma miturilor antice, a fost ștearsă din memoria umană, apoi falsificată prin rescrierea acesteia în palimpseste suprapuse și redistribuite sistematic de milenii datorită instituțiilor de învățământ sau religioase, grupurilor ideologice secrete sau organelor militare, ale căror obiective erau să implanteze în psihicul uman un văl al uitării, o iluzie optică și o viziune anamorfică și distorsionată a umanității, pentru a-i face pe oameni să uite că în trecut popoarele Pământului aveau deja o capacitate inter-stelară.

    Scopul acestor videoclipuri de acțiune este de a ridica vălul uitării, să ofere persoanelor interesate unghiul corect de vedere și perspective corectate.

    3) Războaiele inter-stelare de 1 milion de ani: Cronologia Evenimentelor

   Pentru a înțelege dificultățile pe care le întâmpinăm în prezent pe Pământ, degradarea planetei, perversiunea umană și depravarea, violență, corupție, nedreptate, sărăcie și haosul, care se pare că a pus mâna pe umanitate, precum și colapsul care are loc din toate părțile: ecologic, financiar, politic, psihologic și spiritual, tu trebuie să cunoști o parte din istorie, care este încă sub sigiliul secretului, și al relației umanității terestre cu rasele inter-stelare ce datează cu câteva milioane de ani în urmă.

   Pământul, la fel ca biosfera lunii, este sub supravegherea raselor inter-stelare și UFOP-ului (Federația Unită a Planetelor), niciuna dintre ele nu aparține oamenilor de pe Pământ, noi suntem oaspeții.
  Pământul a fost terra-format, la început, de către Dieslientiplex, arcturienii, păzitorii (grădinarii), după cum li se spune, iar Etortanii, care au adus flora, fauna și oamenii aici, într-un trecut foarte îndepărtat.
   Noi vorbim aici de miliarde de ani Pământești, apoi a fost ocupat de mai multe rase inter-stelare de pe alte planete, care au ajuns aici cu nave spațiale, cu mult înainte de nașterea lui homo sapiens și înainte ca biosfera lunii să fie așezată pe orbita Pământului sau înainte de ventilatoarele electromagnetice 3D sau bule, să fie amplasate în jurul Pământului.
   Pământul la acea vreme era încă în 5D, în 50 Hz. El a fost în 3D, doar în ultimii 12.000 ani.

      3.1) RĂZBOAIELE ORION-ULUI : Colonizarea constelației Orion.

   Începutul evenimentelor curente a început de fapt cu milioane de ani în urmă într-un cosmos îndepărtat și războaie inter-stelare, numite războaiele Orionului sau războiul de un milion de ani ...
   Un vast conflict între diferite rase și mai multe constelații. Ceea ce vedem în prezent pe Pământ este ultimul episod al acestor războaie și tot ceea ce se întâmplă chiar acum, are legătură cu ele.
   Ele sunt numite războaiele Orionului, deoarece multe rase din aceeași descendență de invadatori prădători au început să ia în stăpânire o parte din Calea Lactee, din constelația Orion.
   Este clar că acești invadatori nu au aparținut acestei linii temporale, au venit din altă parte, fie dintr-un alt sector al galaxiei, fie din alt univers.
   Nu știm exact de unde vin, dar un lucru este sigur, că ei nu erau din Orion.

   Liniile temporale pot fi ușor traversate de orice rasă cu abilitatea tehnologică de a face acest lucru la bordul navei lor spațiale și acești invadatori trebuie să nu le fi avut, întrucât foloseau portaluri naturale.

   Când ieșeau din gaura de vierme în care călătoreau se aflau în constelația Orion. Și de acolo au început să colonizeze zona din apropiere, apoi au înființat baze de operare de la care puteau veni și pleca și apoi să formeze colonii. Ei și-au continuat cuceririle multor sectoare și planete, ale acestui cadran, pentru a ajunge în cele din urmă în sistemul stelar Lira - Vega, pe care l-au invadat, de asemenea. Acest episod este un eveniment foarte special, care se numește „marea expansiune”, deoarece atunci când Lirienii au fost atacați au plecat de acasă pentru a se muta pe alte planete și pentru a se răspândi (de aici termenul de expansiune), dar este și începutul istoriei antice a Pământului.

     3.2) INVADATORII - draconienii, reptilienii și alte linii încrucișate.

    Un grup de lirieni a sosit pe Pământ în urmă cu 40.000 ani. Invadatorii i-au urmat la scurt timp.
  Există o mulțime de confuzie cu numele invadatorilor, dar principalele descendențe sunt draconienii, care nu trebuie confundați cu alfa-draconienii, care sunt o specie total diferită și separată.
   Aici sunt câteva caracteristici: Alfa-draconienii nu sunt invadatorii. Ei arată ca niște dragoni. Atunci când ei respiră, expirația lor se aprinde la contactul cu oxigenul, sunt patrupezi, dar în 2017, Zen care mi-a povestit despre o luptă și sosirea a sute de nave spațiale alfa-draconiene, mi-a spus că erau foarte mari și extrem de solide pentru a găzdui doi alfa-draconieni de cel puțin 8 până la 10 tone fiecare, și că stăteau acolo în două picioare. Deci pot deveni și bipezi, atunci când apare nevoia. Există încă alfa-draconieni negativi, dar în număr mic și nu sunt implicați în colonizare.
   Draconienii fac parte din invadatori și din filiațiile reptiliene.

   Războaiele Orion nu au unit o singură rasă, ci multe rase reptiliene aliate care au colonizat tot ceea ce au putut în acest cadran. Ei arată ca niște reptile, șopârle sau crocodili pe două picioare, sunt bipede. Ei îi consideră pe alfa-draconienii drept zeii lor, în special pe alfa-draconienii negativi.

   Pe Pământ, expresia pe care o folosesc reptilienii acoperă multe rase diferite, inclusiv draconieni, Kingus - care sunt de obicei cei mai numeroși de pe Pământ, Usungal, și sunt acum considerați ca reptarieni, deoarece s-au așezat și trăiesc în baze subterane de pe Pământ, de atât de mult timp.
    Reptarienii sunt grupați în mai multe grupuri de diferite specii de reptile, toate lucrează împreună, sunt subdivizate în facțiuni care au construit imperii geografice, politice și financiare pe Pământ și care luptă cu înverșunare pentru a dobândi sau a păstra puterea. Printre care se numără, de exemplu, numeroasele facțiuni ale Kingus, ce includ kinguși albi, regalii și elitele din lumile lor și de pe Pământ, kingușii roșii, militarii și kingușii verzi care se ocupă de tot restul, și sunt cei pe care îi cunoașteți cel mai mult.

    Alte rase sunt considerate invazive până în prezent de către federația ufopiană, cum ar fi portocalii, metra, care sunt o specie de cenușii înalți, linii specifice de zetas (micii cenușii), malakak (albii înalți), de asemenea considerați de UFoP ca fiind periculoși pentru oameni, sunt unii pozitivi, dar facțiuni extrem de manipulatoare ale pleiadienilor sau grupuri pozitive, dar ultra-controlatoare ale umiților, este de aceea recomandabil să nu se generalizeze nici pozitivul, nici negativul tuturor filiațiilor și indivizilor și să mențină o poziție neutră și independentă.

          3.3) Marea Expansiune: colonizarea constelației Lira

   Prin urmare, reptilienii au ajuns în constelația Lira - Vega, deoarece sistemul solar Vega are mai multe planete frumoase, care i-au interesat pe măsură ce această invazie și-a urmat cursul, iar populațiile au fost exterminate, femeile și copiii separați, bărbații uciși în luptă sau printr-o forță brutală și sălbatică.

   Lirienii care erau deja inter-stelari, și-au găsit refugiul pe alte planete. Au decis să trăiască în grupuri mici pentru a avea șanse mai mari de a supraviețui. Au zburat în direcții diferite și către diferite sisteme solare, în principal sistemul nostru solar Sol 13, și M 45, Constelația Taurului și grupul Pleiadelor, și M33, Constelația Triunghiului.

          3.4) Sosirea lirienilor pe Pământ

   Referințele Pământului plasează aterizarea pe Pământ a primului grup de lirieni, între 50.000 și 250.000 ani, dar conform bazelor de date ale contactelor mele, este mai probabil să fie 40.000 ani. Ei s-au stabilit în Lemuria, o mare regiune a eurasiei actuale, pe continentul asiatic, iar sub-continentul la acea vreme Japonia nu era o insulă, încă făcea parte din continent.

   Schimburile și comerțul au înflorit între Lemuria și Tiamat, care încă nu dispăruseră, și pe care antici o vedeau pe cer, ca al doilea soare sau steaua dimineții.

   Tiamat era într-adevăr o planetă acvatică, care reflecta lumina puternică a soarelui.

   După ce au fugit de invazia planetelor lor, și de exterminarea raselor lor, Lirienii au crescut atât de exponențial în cosmos încât au dat naștere doar în acest cadran din galaxie la cel puțin 400.000 specii umane, care seamănă cu ele ca două picături de apă și printre ele sunt Pământenii.

   Când aceste 400.000 specii poartă o pereche de blugi și un tricou, se pot trece ușor ca niște Pământeni, și se joacă cu asta când se infiltrează în populațiile Pământului precum africani, venusieni, pleiadieni, engani sau humiți, care toți arată ca Pământenii, dar cu caracteristici și detalii diferite.

   Când Lirienii au ajuns pe Pământ în urmă cu 40.000 ani, existau deja mai multe rase și sub-specii ale hominizilor care trăiesc pe Pământ pe care Dieslientiplex, arcturienii și etrotanii i-au implantat deja.

   Denisovanii, precum și neanderthalienii, au supraviețuit cât de bine au putut până cu aproximativ 15.000 de ani în urmă și multe dintre genele lor supraviețuiesc și astăzi la oamenii moderni, în principal în Asia și insulele din sud-estul Asiei, pentru denisovani sau Europa, Orientul Mijlociu și Australia, pentru neanderthali a cărui principală civilizație s-a dezvoltat în Carpați, care este astăzi România.
   Spre deosebire de ceea ce se comunică în general pe Pământ, genele ADN de Neanderthal nu au fost modificate genetic de reptilieni, ei au evoluat cu celularii, unii lângă alții. Ei s-au amestecat social și împerecheat.

   Pe Pământ, oamenii de știință spun că homo sapiens sapiens sunt descendenți dintr-o interacțiune între neanderthali și homo sapiens, dar în baze de date extraterestre totul indică faptul că homo sapiens sapiens este un descendent direct al lirienilor.
   Din păcate nu există nicio dovadă tangibilă, deoarece chiar și federația și ufopienii se întreabă cum putem explica evoluția exponențială a oamenilor de pretutindeni în galaxie, dacă nu ar fi fost prin expansiune, deoarece au devenit una dintre cele mai de succes specii biologice din toate timpurile.

   Prezentând rasa umană de pe Pământ ca fiind obiectul unei evoluții darwiniste, manipularea genetică a ADN-ului de către anunnakii sau prin miracol religios și intervenție divină ... toate sunt concepte inventate de la zero și dezvăluite pe Pământ, datorită sistemelor existente pentru a controla cunoașterea și psihicul uman și a ascunde adevărata sa origine stelară.

   Contactele mele raportează: chiar dacă selecția naturală funcționează în cadrul aceleiași specii o cu totul altă specie nouă, nu se va dezvolta din ea.
   Selecția naturală selectează doar cele mai bune aspecte ale speciei pentru a păstra cele mai bune gene, dar speciile în sine nu evoluează într-un mod darwinist.

   4) Consecințe ale războaielor inter-stelare asupra întregului Sistem Solar

          4.1) SOL 13,  Sistemul Solar: identificare și compoziție.

    Nu există un sistem solar, numerotat de la 1 la 12. Numărul 13 din SOL 13 este numele dat de rasele inter-stelare sistemului solar SOL 13 și a fost doar deoarece ei iau în considerare 13 planete în compoziția sa.
   Este un nume unic care înseamnă că în jurul lui SOL, al Soarelui, sunt 13 planete.

   În compozițiile altor sisteme solare, sistemele binare sunt foarte frecvente și luni naturale foarte rare. Lunile sunt adesea sfere Dyson sau biosfere artificiale.

   SOL 13 este un sistem autonom non-binar, nu există 2 sori. Cele 13 planete care fac parte din SOL 13 și care sunt luate în considerare de către federație sunt, începând de la Soare:
1) Mercur; 
2) Venus; 
3) Pământ;
4) Marte; 
5) Tiamat, care înseamnă planetă lichidă;
6) Saturn; 
7) Jupiter; 
8) Uranus;
9) Neptun; 
10) Pluto (pentru rasele inter-stelare, Pluto este o planetă);
11) Eris (are o lună: Dysnomia), numele ufopian este Ohalu;
12) Haumea (are 2 luni: Hi'iaka și Namaka);
13) Makemake (fără lună).

    Există mai multe planete în sistemul solar SOL 13, dar nu sunt luate în considerare de către experții tereștrii.
   Din punctul de vedere al UFoP, motivul pentru a lua în considerare Pluto, Eris, Homea și Makamake este că acestea sunt pline de viață luxuriantă complexă și în plus chiar și fără Tiamat și fără un număr 5 (ca planetă) și în ciuda faptului că Jupiter și-a schimbat locul cu Saturn, acesta din urmă este încă înscris pe locul șase în listele lor.
    Explicațiile sunt date puțin mai târziu în acest videoclip.

    Pământul are multe nume pentru mai multe rase inter-stelare diferite, așa cum pe Pământ numele este diferit în funcție de diferite culturi sau sisteme de credințe.
    Numele utilizate sunt: a) Terra, b) Gaia, (utilizată de majoritatea extratereștrilor, inclusiv Andromedani, Dieslientiplex, Alfratieni și Antarieni, Siriusieni, Pleiadieni). 
  Văd că Mauna este folosită de Lirieni și Urmahii din constelația Lira, specia felină care trăiește acolo, iar asta înseamnă „tăcut” deoarece Pământul este închis într-un câmp toroidal 3D cu energie ridicată, care împiedică rasele care trăiesc în exterior și în 5D să o audă. 
  Nidzei înseamnă și planetă tăcută în limbajul antic al pleiadienilor taygetani. Dar ei folosesc acum numele Gaia sau Terra . 
  „Y sau Yaga” este folosit de humiți. Asta înseamnă planeta pătratului, pentru că în 1948 inteligența lor artificială centrală a primit o emisie radio electrică de frecvență foarte joasă provenind de la Pământ. Semnalele primite erau în codul Morse, iar tehnicienii lor au interpretat greșit codul binar gândind că era o ecuație de masă a patru puncte ortogonale pe un plan, adică un pătrat.

      Consecințele Războiului InterStelar pentru Planetele din SOL 13

    Când Lirienii și-au părăsit planetele pentru a supraviețui și a se așeza în altă parte, au fost urmăriți de către draconieni în număr mare, iar draconienii au fost de asemenea urmăriți de forțele militare UFoP, care se adunaseră să-i aresteze.
   În încingerea de moment și într-o bătălie au fost comise greșeli grave, iar forțele UFoP, ufopienii, au fost responsabili de devastarea lui Marte, în timp ce aceștia au încercat să distrugă bazele reptiliene la suprafață, dar nu reptilienii au făcut-o.
   Cele două părți au luptat în cele din urmă pe Marte, într-un război intens și mortal în care au suferit pierderi mari.

   Armele nucleare și cu plasmă au fost folosite pentru a respinge invadatorii, și aceste explozii au afectat întregul sistemul solar până la Jupiter. Consecințele au fost teribile și devastatoare.
  Niciodată înainte, în istoria inter-stelară, un război, nu a distrus un întreg sistem solar, ale cărui consecințe sunt după cum urmează:

   Mercur care este la fel de mic ca biosfera lunii, a suferit o transformare drastică, cauzată de schimbarea energiei în sistemul solar SOL 13. A fost aruncat spre Soare și s-a apropiat de el, și de la o planetă temperată plină de viață s-a transformat într-o planetă extremă, care trecea de la +400 grade C la -150 C, provocând o vitrificare a rocilor, devastare totală și exterminarea completă a tuturor formelor de viață, deoarece este expusă razelor solare arzătoare mortale.

    Venus a fost inundată și a primit chiar mai multă apă decât Pământul. S-a transformat într-o planetă acvatică și continentele sale vaste și frumoase s-au prăbușit sub apă păstrând doar insule rare, care odinioară erau munții săi cei mai înalți, care ieșeau deasupra apei.

   Pământ: Noi am fost de asemenea inundați, iar apa care cădea de la distrugerea Tiamat a fost numită Marele Potop, și scufundarea marilor continente, precum Mu și Atlantida.
   În plus, seria evenimentelor de la exploziile de pe Marte au provocat o schimbare de poli, consecințele au fost catastrofale, deoarece magnetismul și gravitația Pământului au fost tulburate și au dus la alunecări de teren ale creastelor, deplasări ale continentelor, răsturnarea munților, și a început o activitate vulcanică masivă cu pietre de mărimea unor clădiri uriașe care zburau de pretutindeni în aer.
   Continentele s-au schimbat pentru a ajunge, în cele din urmă, la cele pe care le cunoașteți astăzi.
   Acest lucru ar fi putut declanșa o glaciațiune. Ultima a fost acum 25.000 ani și nu 15.000 ani, așa cum s-a menționat pe Pământ. Toate acestea nu erau graduale.

   Bazele de date inter-stelare indică faptul că totul s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă și asta a fost brusc și drastic, cauzând o extincție totală a vieții pe Pământ, cu excepția câtorva supraviețuitori.

   Aceasta ar putea explica faptul că animalele, luate prin surprindere, au dispărut brusc, sau s-au trezit înghețate în activitățile lor cotidiene.

   Marte a fost parțial distrusă și a plecat de la o planetă plină de păduri luxuriante și pline de viață către o sferă aridă cu un climat haotic, așa cum arată acum, ceea ce vedem din Marte astăzi, este rezultatul războaielor inter-stelare.

   Pe Tiamat, undele de șoc au creat o deplasare a energiilor pe planetă, care a dezintegrat-o. Partea solidă au devenit centurile de asteroizi, formate în principal din gheață murdară înghețată și bucăți de continente, iar partea lichidă cât și vâscozitățile, au căzut pe Venus și pe Pământ, care pluteau.

   500 ani mai târziu după dezintegrarea sa, biosfera Lunii a fost amplasată pe orbita Pământului pentru a înlocui Tiamatul și a o stabiliza și climatul său. Vedeți video Acțiunea 4: Luna, anamorfoză artificială, pentru mai multe detalii.

   Saturn era atunci mult mai aproape de Pământ și ușor vizibil, la fel cum era și Jupiter. Cele două s-au îndepărtat și și-au schimbat poziția. Saturn a luat locul lui Jupiter, și Jupiter pe cel al Saturnului.
   Saturn a fost numit soarele negru, deoarece are portaluri naturale care erau folosite la acea vreme de rasele inter-stelare întunecate și negative. Religiile sau grupurile oculte de pe Pământ, se referă la Saturn ca la un cub negru. Datorită frecvențelor planetei, are o geometrie unică care totalizează numărul 6 6 6, iar un cub are, de asemenea, șase fețe, de unde asocierea simbolică cu un cub negru.

   În anii 50, soarele negru a devenit simbolul misticismului nazist compus din trei svastici strâns împletite de douăsprezece ori mai mare decât litera salciei a alfabetului runic care desemnează sufletul, personificarea soarelui în mitologia nordică. Are două direcții de rotație, deoarece grupurile oculte gândesc în termeni duali.
   Simbolul se referă la o închinare la Saturn în zilele moderne, dar la un timp când entitățile negative au călătorit prin portalurile sale.

   În zilele noastre, Saturn se află sub protectoratul ET pozitiv al UFoP.

   Dacă există încă referințele negative pe Pământ, acestea nu sunt nici reale, nici eficiente, ci doar cele ale societăților secrete care continuă să le folosească ca simboluri și referințe.

   Saturn nu este deloc ceea ce era atunci. Este o planetă foarte frumoasă. Tot ce trăiește acolo este flora și fauna care au fost tera-formate artificial de către ufopieni.
   Ca toate planetele în faza gazoasă, nu există nicio viață avansată civilizată sau viață umană sau orice populație saturniană pe Saturn, așa cum o susțin unii oameni.

   Jupiter era, de asemenea, mai aproape de Pământ și oamenii antici îl puteau vedea. În cataclismul total, Jupiter s-a îndepărtat și a inversat poziția cu Saturn.

     5) Ultima Fază și Ultimul Episod din Războaiele Orionului

   După ce câmpul electromagnetic 3D a fost instalat în jurul Pământului, forțele militare ufopiene reprezentate de multiple rase inter-stelare printre care un număr de pleiadieni, s-au întors pe Pământ pentru a încerca să înlăture sistemul de control.
   Ei au instalat generatoare de energie, în diferite puncte strategice, peste tot în jurul Pământului, în Alaska, Siberia, Crimeea, China, America de Sud, Australia, America Centrală, Mexic, Croația, Serbia, România, Egipt și unde se afla polul sud atunci și este localizat acum, în apa din apropierea Bahamas.
    Acești generatori de energie de înaltă frecvență sunt piramidele.

   Totul mergea așa cum era planificat până când a existat un puternic atac reptilian. Și că reptilienii care nu au putut ieșii, și prin urmare, să-și dezvolte tehnologii, forțelor reptiliene din exterior aveau sisteme de propulsie toroidală electromagnetică cu imersiune completă pe navele lor, și puteau veni și pleca prin bula electromagnetică.
    În timpul bătăliei pe uscat, forțele mai mici ale Federației de atunci, au suferit pagube și multe decese, așa că au trebuit să părăsească bazele pe care începuseră să le construiască.
    S-au întors de mai multe ori pentru a-i ajuta în secret pe Lirienii care au rămas pe Pământ, dar fără succes.

   Acești ufopieni sunt considerați pe Pământ ca fiind îngerii căzuți, Elohimii și vechii zei egipteni și sumerieni ...

   În istoria sumeriană antică printre cele mai faimoase figuri, care au lucrat pentru eliberarea lirienilor sau a populației Pământului, Ishtar rămâne una dintre cele mai faimoase și mai puțin cunoscute.
   Aceeași personalitate este reîncarnarea personajelor cum ar fi: It sha, Isis, Inania, Afrodita, Astarte, Pattiny. Ea reapare de mai multe ori până azi pe Pământ, sub diferite nume și personaje, unul dintre cele mai cunoscute în timpurile moderne este Maria Magdalena, unde întruchipează conștiința hristică, conștiința cristalină și divină.
    Prezentarea poveștii Ishtar este încercarea mea de a demonstra că până și în istoria omului  terestru, inter-stelaritatea este prezentă și spre deosebire de astăzi, a făcut parte din viața de zi cu zi.

   Navele spațiale străbăteau cerul și multe mituri sau picturi antice au menționat-o, într-un fel sau într-altul.

   Potrivit contactelor mele, Egiptul are 40.000 ani și personajele care sunt deseori prezentate ca zei sau zeițe, erau oameni reali în poziții de putere, cu o capacitate inter-stelară și unii piloții spațiali.
   Ishtar a fost unul dintre ei și mi se pare pentru mine că ea este unul dintre cele mai bune exemple.

         6.1) Miturile lui Ishtar

   Pe Pământ și conform sumerienilor, ea era fiica lui Ningal și era cunoscută sub numele de zeița Lună. Ea este aceeași femeie care se reîncarnează sub mai multe personaje și nume diferite. Ea apare pe diferite planete în 3D și 5D, de-a lungul veacurilor. De asemenea ea este mama Ma Sil Zero's și următoarele versiuni despre care vorbesc în scrisoarea a 4-a, din pagina șase și mai precis pagina opt, vă rog să o consultați pentru mai multe detalii.

   Ishtar este asociat cu conceptul de zeiță, mamă creativă și de bătălie pe Pământ, o vârstincă înțeleaptă și luminată. Numele și simbolurile ei au fost interpretate în mai multe moduri de diferite culturi, unele mai precise decât altele, dar nimeni nu se apropie de adevăr și de o persoană reală, de realitatea vieții ei și perspectivele ei.

     Realitatea lui Ishtar și Noua Înțelegere a Simbolurilor ei

   Ultimul ei nume real este Ishta din Erra, care este doar numele uneia dintre multele sale încarnări. Ea a fost o geneticiană pleiadiană și un exo-antropolog și arheolog care a căutat să descopere trecutul civilizațiilor primitive, pentru a implanta noi concepte și cunoștințe pentru a le ajuta dezvoltarea.
   Ea a fost implicată în mai multe operațiuni de eliberare a diferite civilizații sau planete de specii invazive sau descendențe reptiliene, specializate în transformarea controlului mental negativ, folosind strategii neuronale avansate și îndrumând populațiile într-un mod pozitiv și spiritual.
   Ea se ascunde încă de forțele întunecate. Ea fost văzută în 10.500 î.Hr. în timp ce colabora cu forțele UFoP.
  A fost rănită în timpul confruntărilor de pe Marte și s-a retras din front îndepărtându-se cu o navă spațială, pilotată de dragostea ei de-o viață „dumutsi”, în dorul de Pământ. Deoarece a fost rănită, se îndrepta spre Tiamat, chiar atunci când planeta a fost afectată de undele de șoc. Nava ei spațială, ea însăși și pilotul, au fost distruși.
   Scăpând de persecuția forțelor negative, ea și-a ascuns fiica în pădure lângă un lac de pe planeta Erra din M45, constelația Taurului, lângă muntele „Vârful mamei” care seamănă atât prin forma sa, cât și prin numele său cu „Matterhorn” din Elveția, unde peisajele și munții sunt amintiri ale celor de pe planeta Erra.
   Etimologia Matterhorn (Matter - materie, câmpie bogată sau mamă și Horn, vârf sau corn).

  Deși poveștile diferă mult și toate sunt interpretări incomplete ale aceleiași persoane, pe Pământ ea a fost în contact și a influențat mai multe culturi mari, în principal în Orientul Mijlociu ca Astarte, Vanessa, Ishtar (Babylon), Pattiny (India), Isis (Egipt), ea a lucrat, de asemenea, alături de oamenii enki și întotdeauna cu aceleași obiective.
   Enki și Enlil sunt triburi și grupuri de oameni, pentru rase inter-stelare, nu sunt indivizi, așa cum este prezentat pe Pământ.

   Ea este cunoscută, de asemenea, pentru puterile sale psihice, telepatia ei și marea ei înțelepciune străveche pe care a dobândit-o de-a lungul timpului și pe care o exprimă deschis și clar.
   Ea s-a întrupat din nou pe Pământ, în aceste momente dificile, pentru a ajuta și a provoca trecerea la 5D.
   Ea are doi copii, o fiică în 5D (SIL 0) care a murit, dar a fost urmat de alte versiuni din alte linii de timp și un fiu în 3D.


   Pe această imagine, vă rog să remarcați 
că Ishtar are două aripi, două chei ankh, două bufnițe, doi lei, două picioare de șoim și șerpi pe cap.
    Să le descoperim adevăratele semnificații. Din punct de vedere stelar, urmând numerotarea:

 1) Picioarele de Șoim;  Picioarele ei sunt reprezentate de picioare de șoim, pentru că în Egiptul antic capacitățile sau atributele oamenilor erau reprezentate simbolic de abilitățile animalelor.
   Capacitățile șoimului sunt plonjările rapide. Viteza estimată este de 497 Km/h, când plonjează pentru a prinde o pasăre în zbor.
    Ochii lor au două fețe și trei zone de focalizare, normală și îndepărtată. Ei pot vedea o altă pasăre la 6 Km distanță.

2) Călcâiele sale sunt puternice; în această sculptură, ea are pe cei doi lei ai Egiptului, într-o strânsoare puternică. Doi lei - ei reprezintă Egiptul și puterea egipteană pe care ea o controlează.

3) Poziția de ședere. Noi o vedem adesea pe Ishtar îngenuncheată sau așezată.
   Simbolul șoimului este folosit pentru a arăta că poate face zboruri silențioase rapide sau plonjări cu nava ei spațială. Dar din moment ce nicio pasăre nu zboară într-o poziție așezată ... asta indică faptul că este o persoană așezată într-o cabină de pilotaj, care pilotează o navă spațială.

4) Aripi. Când aripile sunt în jos, asta arată capacitatea de a zbura. Atunci când sunt deschise, reprezintă zborul efectiv al unei nave spațiale în spațiu.

5) Două bufnițe - corespund la două nave spațiale principale sau două flote. Ochii bufnițelor reprezintă găuri de vierme și portaluri. Acest lucru înseamnă că Ishtar poate controla timpul, manipulând liniile temporale și traversează multi-dimensiuni.
   Bufnițele reprezintă, de asemenea, înțelepciunea la fel de mult ca șerpii de pe cap.

6) Șerpi pe capul ei. Folosirea șerpilor înseamnă multe lucruri.

1. Nouă sisteme solare - șerpii reprezintă cele nouă sisteme solare din Pleiade: Alcyone, Atlas, Célaeno, Electra, Maia, Merope, Pleione, Sterope și Asterope, Taygeta.

2. ADN
   Șerpii reprezintă, de asemenea, șiruri ADN și capacitatea lui Ishtar de a-l modifica, deoarece ea a fost o geneticiană. Ea nu modifica genele într-un laborator, ci folosind tehnici neuronale, logica și conștiința. Acesta este motivul pentru care șirurile de ADN sunt pe capul ei.
   Cuvântul geneză provine din vechiul grec „gen-esthai”: gene ale lui Ishtar, și înseamnă venirea pe lume, a fii născut, a crea viață.

3. Femei din hieroglife egiptene antice.
   O femeie a fost simbolizată mai întâi de un șarpe, apoi de o femeie mică așezată. Șerpii sunt asociați cu ADN-ul și femeia cu genele noastre. Asta înseamnă, prin urmare, designer de viață, creatoare și înțelepciune.

4. Nave spațiale.
   Șarpele de pe cap sau pe frunte înseamnă, de asemenea, un vas care părăsește al treilea ochi și un portal din care iese lumină și cunoaștere.
   Un șarpe care iese din frunte înseamnă că deține înțelepciune și cunoaștere și ea o transmite sau că Ishtar însăși, este portalul, lumina.
   Prin urmare, prin extensie, o zeiță.

7) Taurul - este simbolul pentru M45, constelația Taurului, în care se găsește grupul pleiadelor. Și pentru era taurului, dar pentru Ishtar reprezintă soarele și cultul soarelui, care s-a dezvoltat în vechiul politeism egiptean și a folosit o multitudine de zei și zeități.
    Nu este de partea monoteismului exclusiv al lui Akhenaton sau Nefertiti și nici cultului lui Aton sau Ayton, ca soarele negru căruia i se opunea Ishtar. Aceste simboluri ale soarelui negru, cubul negru și ale Saturnului, au fost preluate de membrii cabalei, elite și religii care încă le folosesc și le venerează până astăzi.

8) Cheia lui Ankh.
   Majoritatea oamenilor de pe Pământ spun că cheia ankh este simbolul vieții sau al forței vieții. Această interpretare se bazează pe istoria egipteană recentă, dar adevărul este că cheia ankh este ceva cu totul diferit.
    Judecați pentru voi înșivă. Aici este realitatea cheii ankh. Știți ce este asta?
Echivalentul de pe Pământ, a adevăratei chei ankh, se găsește în acest exemplu de cabină de pilot al unui Supermarin Spitfire Mk IX, folosit în cel de-al doilea război mondial.
   Desigur, nu puteați ști asta, dar maneta de control a unei nave spațiale individuale, arată așa și, după cum puteți vedea, această piesă particulară arată ca și cheia ankh.
   Cheia Ankh nu este altceva decât cheia, maneta de control al unei nave spațiale, chiar și astăzi. Ea permite pilotului să pornească motorul și să zboare în spațiu, la fel cum comanda unei aeronave îi permite s-o pornească și să navigheze cu ea prin aer.
   Desigur, în timp, această cheie, această comandă, a fost modificată și desenată diferit, dar realitatea este asta: așa cum folosiți o cheie pentru a porni motorul unei mașinii, cheia ankh este o cheie și controlul manual al unei nave spațiale antice sau moderne.

      CONCLUZIE

    Toate aceste războaie industriale, sosirea și dezvoltarea lirienilor și a descendențelor reptiliene de pe Pământ, și adevărata istorie a inter-stelarității umane au fost uitate sau șterse. Iar umanitatea a fost prădată nu numai de trecutul său și de istoria sa, ci și de adevărata sa identitate stelară.

   Noi suntem descendența directă a lirienilor, nu prin inginerie genetică, sau pentru că Pământenii sunt semințe stelare, ci prin descendență directă. Pământenii sunt descendența directă a Lirienilor.

   În ciuda distrugerii dramatice și a impacturilor cataclismice ale teribilelor războaie inter-stelare și chiar în fața anihilării și distrugerii totale au existat câțiva supraviețuitori care au luat torța și au început din nou linia umană terestră.

   Dar pentru supraviețuitorii care sunt tații și mamele omului modern, trauma a fost mare, a fost integrată în memoria colectivă, la un nivel subconștient profund și serios, iar în ADN a fost trecut de la generație la generație, provocând PTSD = o tulburare de stres post-traumatic, care a pătruns puternic în colectivul uman și specia care a devenit de atunci homo sapiens sapiens.
   Acest traumatism a provocat scindarea psihologică a personalității, nașterea ego-ului, iar conștiința era împărțită cu pe o parte subconștientul și pe cealaltă, conștientul.

   Aceste două concepte au fost preluate și dezvoltate pe Pământ de niște cărturari impresionanți și înțelepți ca Freud și Jung, care au spus că viziunea ta devine clară când te uiți în inima ta. Oricine privește în afara lui, doar visează. Doar cine se uită înăuntru, se trezește. Sau, eu nu sunt ceea ce mi s-a întâmplat sau ceea ce mi se întâmplă, sunt ceea ce aleg să devin.

Deci ești propria ta cheie ankh, cheia ta de navigare care își găsește ritmurile cu metronomul iubirii prezentat în Acțiunea 2.3 partea 4.

   Controlul, diviziunea s-au sfârșit. Definește cine și ce ești. Îndrăznește să fii tu însuți. Alege-ți destinul și viitorul.

Pe Curând !


 Vizionare Plăcută ! 

Link 1


Link 2
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Linkuri alternative : AICI 1 și AICI 2  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *