sâmbătă, 20 octombrie 2018

Nº 2.Mediatoarea InterStelară - Cetățenie Galactică


    Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES este compus din două structuri complementare care colaborează împreună: una pe planeta Pământ și cealaltă în Spațiu. Consiliile intenționează să fie noduri holografice independente ale persoanelor responsabile care lucrează liber, fără interesele limitative ale oricărei specii, care încearcă să se stabilească ca un model unic al societății pe orice planetă.


   Noi promovăm interesele comune împărtăşite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și slujirea altora. Suntem apolitici, liberi de sectarism și ideologie confesională.

  Ne angajăm să promovăm interesele comune și împărtăşite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și de a fi in serviciul altora.


1. De a AJUTA în a PUNE BAZELE TEMELIEI unei SOCIETĂŢI HOLOGRAFICE şi de a promova cetăţenia galactică şi statutul interstelar,
2. PROMOVAREA unei VIZIUNI HOLISTICE asupra LUMII,
3. PROMOVAREA ILUMINĂRII CIVILE, dezvoltarea individuală și autosuficienţa,
4. ÎNCURAJEAZĂ SISTEMELE HOLISTICE DURABILE și conducerea care nu ordonă,
5. ÎNSCRIEREA NEVOILOR DE BAZĂ ALE VIEȚII ÎN CADRUL STRUCTURII SOCIETĂȚII,
6. TRATAREA NECESITĂȚILOR ONTOLOGICE ALE SPECIILOR GALACTICE ȘI PERICOLELOR LOR,
7. OFERIREA SUPORTULUI şi INSTRUIREA PERSOANELOR pentru EXO-COMUNICARE. 

   Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES a fost creat de Mediatoarea InterStelară (I.M. sau Med-France / Usa) pentru a pune bazele unui Pământ Nou şi a societăţii sale holografice. Mediatoarea este fondatoarea Consiliului Dublu și toți membrii participanți sunt Constructorii și Co-creatorii activi ai acestuia.
Membrii DUFES provin din țări vorbitoare de limbă engleză, franceză, portugheză, română și spaniolă din întreaga lume și sperăm să le urăm bun venit mai multor membri europeni, japonezi, chinezi și ruși în următoarele luni.
    Construim cele 12 noduri DUFES de pe Pământ și în Spațiu pentru a fi ca o temelie a societății holografice.

 


   Salut ! Sunt Mediatoarea Interstelară. Puntea între ființele umane și extratereștrii umanoizi. Mă aflu aici cu voi astăzi pentru a facilita comunicarea directă între Umanii de pe Pământ și ceilalți Umani din Spațiu și pentru a schimba perspectivele ce au unul de altul.

   Nu este un proces într-un singur sens pentru că ambele părți trebuie să găsească un teren nou și comun pentru a evolua împreună : Ființele Umane trebuie să accepte realitatea existenței Extratereștrilor, și Extratereștrii trebuie să învețe să interacționeze cu Ființele Umane nu numai în termenii tehnologiei avansate, profunditatea Conștiinței și capacități cognitive, dar cum se reușește asta în termeni de Etică și respectul liberului arbitru uman.

   Ajutorul meu ca Facilitator este necesitat în acest moment particular al Istoriei Umane  pentru că în prezent suntem într-o nouă fază a dezvoltării umane. Este provocat de multe elemente în mijlocul unei crize planetare la o scală, cum niciodată am văzut.

   Alegerile ce cu grijă luăm, în acest moment, vor determina destinul nostru nu numai al specie noastre, pentru că noi suntem deja o parte dintr-un mare sistem viu, ci toată viața din spațiu.

    Deciziile ce le luăm, încep aici și acum. Cu tine și mine. Nu ne mai putem permite să urmăm drumul distrugerii ce am parcurs timp de milenii. Trebuie să avansăm pentru a ne transforma într-o specie Interstelară și să fim dispuși să facem schimbările necesare pentru un viitor mai bun pentru noi și pentru copii noștri.

    Sofia, Robotul de Hanson Robotics, a dobândit o Cetățenie Terestră. Deci, să continuăm înainte și înainte de ea : Trebuie SĂ ÎNCEPEM și SĂ APĂRĂM noua noastră Poziție Spațială  ca Cetățeni Galactici și Indivizi Interstelari.

   Mulțumesc.

 Mediatoarea InterStelară


 Vizionare Plăcută !



    Link alternativ :  AICI 1  și AICI 2. 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa : https://dualcouncil.wordpress.com

3 comentarii:

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *