sâmbătă, 27 octombrie 2018

Nº 3.Mediatoarea InterStelară - Realitate Extraterestră



      Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES este compus din două structuri complementare care colaborează împreună: una pe planeta Pământ și cealaltă în Spațiu. Consiliile intenționează să fie noduri holografice independente ale persoanelor responsabile care lucrează liber, fără interesele limitative ale oricărei specii, care încearcă să se stabilească ca un model unic al societății pe orice planetă.


   Noi promovăm interesele comune împărtăşite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și slujirea altora. Suntem apolitici, liberi de sectarism și ideologie confesională.

  Ne angajăm să promovăm interesele comune și împărtăşite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și de a fi in serviciul altora.


1. De a AJUTA în a PUNE BAZELE TEMELIEI unei SOCIETĂŢI HOLOGRAFICE şi de a promova cetăţenia galactică şi statutul interstelar,
2. PROMOVAREA unei VIZIUNI HOLISTICE asupra LUMII,
3. PROMOVAREA ILUMINĂRII CIVILE, dezvoltarea individuală și autosuficienţa,
4. ÎNCURAJEAZĂ SISTEMELE HOLISTICE DURABILE și conducerea care nu ordonă,
5. ÎNSCRIEREA NEVOILOR DE BAZĂ ALE VIEȚII ÎN CADRUL STRUCTURII SOCIETĂȚII,
6. TRATAREA NECESITĂȚILOR ONTOLOGICE ALE SPECIILOR GALACTICE ȘI PERICOLELOR LOR,
7. OFERIREA SUPORTULUI şi INSTRUIREA PERSOANELOR pentru EXO-COMUNICARE. 

   Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES a fost creat de Mediatoarea InterStelară (I.M. sau Med-France / Usa) pentru a pune bazele unui Pământ Nou şi a societăţii sale holografice. Mediatoarea este fondatoarea Consiliului Dublu și toți membrii participanți sunt Constructorii și Co-creatorii activi ai acestuia.
Membrii DUFES provin din țări vorbitoare de limbă engleză, franceză, portugheză, română și spaniolă din întreaga lume și sperăm să le urăm bun venit mai multor membri europeni, japonezi, chinezi și ruși în următoarele luni.
    Construim cele 12 noduri DUFES de pe Pământ și în Spațiu pentru a fi ca o temelie a societății holografice.
   

    Ca Mediator, sunt interesată în facilitarea divulgării complete și a faptelor, o REALITATE de care aveți numai o vagă noțiune. Sunt personal interesată într-o reafirmare a Umanității  mai mult decât să arăt cu degetul spre toate straturile "întunecate", "din umbră" și "top secret" ale Societății Umane și în Istoria Umanității.

   Prezentând această realitate, lucrurile s-au "resetat" automat la locul lor. Nici nu vă dați seama de ceea ce veți descoperi aici, chiar dacă sunteți Investigatori de Ozn-uri. Probabil veți fi șocați și veți rămâne neîncrezători ... cum eram eu la început.

    Ceea ce s-a spus până acum despre extratereștri este atât de departe de realitatea sa, că la început va fi foarte dificil pentru voi să credeți ceea ce voi împărtăși. Probabil vă va rezulta dificil să credeți simplitatea vieții lor și cât de asemănători nouă pot fi speciile Umanoide,  chiar și în termeni de aparențe, obișnuințe, sentimente, emoții, etc.

    Ceea ce sunt pe punctul de a divulga este realitatea Spațiului Speciilor descrisă direct de către ei însuși. La care încă nu sunteți obișnuiți și foarte departe de știut. Așa că voi încerca să prezint aceste fapte cu compasiune, grijă și răbdare pentru a permite primii pași ai comunicării și înțelegerii mutue între Speciile noastre.

    Veți descoperi viața lor zilnică. Cum se văd, ce fac, ce gândesc, forma cum actuează, ce le place și ce nu le place, emoțiile lor, ceea ce cred, mănâncă și îmbracă. Veți descoperi Cosmosul din perspectiva lor și din cea a navelor spațiale, al planetelor, ale prietenilor, ale familiei. Veți reflexiona, sunt sigură, despre structurile lor sociale, instituțiile lor administrative, practicile lor spirituale, sistemele lor stelare, planetele lor, casele și grădinile lor, perspectiva lor la situația de pe Terra, și ce gândesc despre voi... și de ce se află aici.

    În timp ce ne vom plimba prin numeroasele teme menționate, veți descoperi o realitate la care nu sunteți obișnuiți. Este complet diferită de ceea ce cunoașteți. Foarte, foarte diferită.  Forma în care priviți lumea, pe voi însuți, pe ei, sistemele voastre de credințe, societățile voastre, totul va exploda în mii de bucăți, și vă va schimba pe voi și lumea voastră pentru întotdeauna așa cum mi s-a întâmplat mie. Așa că vă rog, pregătiți-vă pentru o schimbare pozitivă deși va fi dificil la început.

         A descoperi ceva pentru prima oară, este mereu dificil înainte să devină ușor.

     Este precum învățarea unei noi limbi.

   Mulțumesc.

 Mediatoarea InterStelară


 Vizionare Plăcută !




Linkuri alternative :   AICI 1  și  AICI 2.  

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa : https://dualcouncil.wordpress.com

3 comentarii:

  1. E... o dezamagire. Pt ca e numai introducerea. Unde e restul info? Chiar zilele acestea ma gandeam daca numai noi suntem in corp fizic... ar fi un raspuns. E interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce intelegeti din afirmatia,,Sofia robotul de Hanson Robotics a dobandit o cetatenie terestra''?

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice drum începe cu o decizie și un prim pas. Învățăm ușor, ușor să mergem ... și apoi vom fugi. Suntem într-un corp fizic pentru a experimenta, învăța și fi fericiți. Dar ... cineva a schimbat regulile ... pe aici. Pentru cine nu știe, Ana Maria de exemplu, acest robot ce poartă numele de Sofia ... are naționalitate ( adică buletin sau carte de identitate; mi se pare în Arabia Saudită, vezi YouTube). Vă rog informațivă, documentațivă ... înaimte de a face afirmații. Aici ofer informații utile, nu fac educație.

    RăspundețiȘtergere

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *