miercuri, 9 septembrie 2020

2020/2.3: RESETARE TOTALĂ - ACȚIUNEA #2.3 (partea 2a) - Mediatoarea Interstelară


   Noțiunea de palimpsest este, de asemenea, utilizată în domeniul psihologiei și conștiinței. Un palimpsest atunci se referă la un mecanism psihologic, în care faptele nou memorate le înlocuiesc pe cele preexistente în memoria unei persoane.
   De exemplu, îți amintești mai ușor ce ai făcut azi dimineață la 10 dimineața decât ce ai făcut în aceeași zi, la aceeași oră, dar acum un an.

       Salut ! Sunt Mediatoarea Interstelară, Sol 13, Terra 3, călugăr al pădurii, profesor universitar, mamă și autor.

   Salutări. Le vorbesc popoarelor de pe Pământ. Mă adresez tuturor cetățenilor, bărbați, femei, președinți, soldați, oameni de știință, lideri religioși, profesori, muncitori, gospodine, șomeri. Vorbesc cu TOȚI, pentru că acest subiect merită atenția voastră și vă interesează. Eu vă vorbesc vouă celor care mă ascultați, direct. Acesta este un mesaj personal.

   Acțiunile 1 și 2 sunt organizate după cum urmează: Am descoperit ce voi prezenta astăzi, acum 50 de ani, când eram călugăr în pădure și la un moment dat  când internetul, YouTube și rețelele sociale nu existau.
    Întotdeauna adaug la prezentările mele cunoașterea extraterestră, pe care am dobândit-o în ultimii 4 ani datorită contactelor mele în scris și audio cu rase interstelare, pe care le numiți „extraterestre”. Deci, aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra activ la tranziția la inter-stelaritate și la reflexie interioară profundă.

    DEFINIȚIA CUVÂNTULUI  "PALIMPSEST"

    Titlul acestei prezentări „palimpsestul” se referă la o practică în care suporturile de texte vechi, papirusul, pergamentele, pereții sau tablourile au fost de-cernelate sau răzuite de dragul economiei apoi acoperite cu texte sau picturi noi. Prin urmare, Palimpsestul dezvăluie adesea straturile vechi cu ochiul liber sau cu infraroșu.
   Iată exemplul legat de palimpsest sub forma unui codex, al operei lui Arhimede din Siracusa, fizician și inginer care a trăit între 287 și 212 î.Hr. sau o opera de arta modernă de pictorul belgian Pierre Alechinsky, datând din 2013.

    PALIMPSESTUL PSIHOLOGIC sau PALIMPSEST DE MEMORIE

   Noțiunea de palimpsest este, de asemenea, utilizată în domeniul psihologiei și conștiinței. Un palimpsest atunci se referă la un mecanism psihologic, în care faptele nou memorate le înlocuiesc pe cele preexistente în memoria unei persoane.
   De exemplu, îți amintești mai ușor ce ai făcut azi dimineață la 10 dimineața decât ce ai făcut în aceeași zi, la aceeași oră, dar acum un an.

   PSIHOLOGIA PĂMÂNTULUI (din grecescul psukhê, suflet și logos, vorbire), este simbolizat prin litera greacă psi ψ. Este disciplina științifică care este interesată de studiul comportamentelor, proceselor mentale, emoțiilor, ideilor, precum și modurile de gândire, sentimentele și acționarea care caracterizează ființele umane.
   Psihologia a crescut foarte mult în ultimii 200 de ani:
- în jurul anului 1850, cu psiho-fizica germană, Gustav Fechner;
- în jurul anului 1890, psiho-dinamica și psihanaliza austriacului Sigmund Freud;
- în jurul anului 1900, psihologia analitică a elvețianului Carl Jung;
- în jurul anului 1912, comportamentalismul americanului, John Watson;
- în jurul anului 1950, curentul cognitivist al olandezului, Franciscus Donders, care, între timp, folosește analogia creierului-computer, pe care mă veți auzi că o voi folosi în această prezentare;
- în jurul anului 1960, curentul umanist, de Carl Rogers;
- în jurul anului 1970, Abraham Maslow care a teoretizat ierarhia nevoilor și condițiilor preliminare pentru auto-actualizare.
- și de atunci curentul conexionist și computerist al filosofilor americani Hilary Putnam și Jérôme Fodor, al căror principiu de bază este că fenomenele mentale pot fi descrise folosind rețele de unități interconectate simple, care variază în funcție de un model.
    De exemplu, la nivelul creierului, neuronii pot fi reprezentați prin unități ale unei rețele, iar sinapsele prin conexiuni.

   În psihologia extraterestră, neuronalul, memoria sau palimpsesturile reticulare se referă la câmpurile și conceptele spirituale, ezoterice sau ufologice, care vă sunt familiare. De exemplu, reîncarnarea, renașterea, metempsihoza, samsara, sincronicitate, conceptul de karma implementat pe Pământ de Andromedani și promovat cu sârguință de către Pleiadieni, Alfratiani, Siriusieni și Antarani. La fel de mult ca și colecțiile colective, cum ar fi memoria akashică sau Biblioteca, și sufletul colectiv pe care Ummiții îl numesc BUUA WUA BIA EE II și numiți „BB” de Specialiști ai Pământului, toate aceste modele sunt toate informații, modele de înregistrare și forme de stocare a datelor, conceptelor.

    PALIMPSESTUL MEMORIEI UMANE ȘI RESETAREA TOTALĂ 2020

   Să aruncăm o privire acum la ceea ce determină acest set de ACȚIUNI și asocierea dintre Palimpsestul de memorie umană și resetarea totală a anului 2020.
  Probabil că ați auzit deja că modul dvs. de gândire, gândurile voastre, ceea ce simțiți, percepțiile voastre, emoțiile voastre, dragostea voastră, compasiunea voastră, furia voastră, gelozia voastră, revolta voastră, trauma voastră, au un impact, și nu în ultimul rând, asupra cine ești și ce ești ... fizic, mental, psihologic și spiritual.
   Dar acest impactul are loc, de asemenea, simultan la nivelul ADN-ului dvs. și al speciei umane. ADN-ul tău evoluează de-a lungul generațiilor, dar și în fiecare moment al vieții de zi cu zi.
  Dacă ești deschis, atent, răbdător, ADN-ul tău se deschide și ceea ce primești chiar acum, în timp ce vizionați acest videoclip, îl pătrunde. Și invers, dacă ești închis, furios, nemulțumit, ADN-ul tău este închis și acestea sunt elementele acestei închideri și cu ceea ce este asociat vor fi, de asemenea, înregistrate.
  Deci, aceste videoclipuri ACTION sunt invitații pentru ca tu să iei frâiele destinului tău, să ai un impact pozitiv nu numai asupra persoanei care ești, fizic, mental, psihologic și spiritual, dar și asupra ADN-ul vostru PROPRIU, și prin urmare, asupra celui al rasei umane de pe Pământ și în sufletul colectiv.

    Dar cum te descurci să faci această transformare, ca un act conștient ?

  Primul lucru de care trebuie să vă asigurați este că aveți o înțelegere clară a modului în care diferitele sisteme neuronale se suprapun și modul în care funcționează. Studiul conceptelor pământești asociate cu conceptul de „conștiință” este frecvent abordate de rasele interstelare care încearcă să le transforme de milenii.
  Pentru rasele interstelare, nu există nicio stratificare: TOTUL, absolut TOTUL este UNUL ... și ei o numesc Conștiință sau Sursă.
   Din punct de vedere al pământului, există 3 zone principale ale conștiinței: Conștientul, Subconștientul și Supra-Conștientul. Le-am modelat, totuși, îndepărtându-le de științele convenționale.



   Asta reprezintă propria mea interpretare a unei părți ale Conștiinței „exprimate” în care încerc să sintetizez anumite concepte terestre, precum și extraterestre. Deoarece tabelul meu de modelare este prea lung și complex pentru a-l studia într-un scurt video, îl voi pune într-un PDF separat pe site-ul meu însoțit de transcrierea acestui video. Faceți clic pe ACTIONS în limba dvs. pe https://mediatormedias.wordpress.com
   Pe scurt, și ca să fie mai simplu, să încercăm să le vizualizăm sub forma unui aisberg cu o masă.

    * CONȘTIENTUL *

   În funcție de oameni, 1-5% din activitățile cognitive (decizii, emoții, acțiuni, comportamente) sunt conștiente, lăsând astfel 95-99% din activități, în afara câmpului de atenție imediată. La acest nivel care este asociat cu imaginea pe care o avem despre sine și unde voința și ego-ul joacă un rol important.
   Conștientul primește o cantitate mare de informații din mediul în care te găsești sau din funcționarea ta zilnică, corpul și mintea, și din sistemele nervoase, cum ar fi auzul, vederea, mirosul, gustul și atingere, sub forma stimulilor de lumină, căldură, presiune, temperatură sau poziție spațială, primite de receptorii tăi senzoriali. Conștientul le înregistrează și le filtrează în subconștient, după ce le-am sortat.

    * SUBCONȘTIENTUL *

   Subconștientul este mult mai mare decât conștientul. Diferitele niveluri ale conștiinței exprimate sunt procese integrative finale care necesită doar o fracțiune foarte mică din munca neurologică a creierului. În procente aș spune că între 95 și 99% dintre neuroni, lucrează pentru procesele subconștiente.
   Subconștientul preia informații din conștient și supra-conștient. Este un strat gros din palimpsestul care este sub apă. Deci, aproape toate activitățile  creierului uman, a ceea ce ești, nu este nici vizibil și nici accesibil gândului, dar poate fi „observat” sau „simțit”, în special prin observație atentă sau meditație.
    Este o bază de date mare, un seif, unde este depozitat tot ceea ce te privește ca individ sau orice despre planeta sau specia ta. Această unitate mare de stocare, pe termen lung, este un sistem de operare care este cu mult mai complex, decât sunt capacitățile calculatoarelor, capacitățile dvs. sunt mai extinse. Este locul în care sunt toate amintirile tale, conștiente sau subconștiente, precum și  experiențele tale de viață, convingerile, obiceiurile tale și locul unde sunt organizate comportamentele tale. Acesta funcționează din programe, instalate cel puțin de la nașterea ta în această viață, dar și în viața prenatală, în pântecele mamei tale și în sămânța care îți poartă genele și ADN-ul.

   Subconștientul și conștientul comunică între ele prin sentimente profunde, vise, premoniții, instincte, intuiții. Expresia lor este această „voce interioară”, această intuiție, găzduită adânc în tine, în "temnițele" tale.
  Programele conștiente și subconștiente vor stoca apoi datele prin filtrare în sertare (diferite zone ale subconștientului) care vor fi etichetate: „amintiri recente”, sau „amintiri de lucruri importante” sau „evenimente grozave din cariera mea” sau lucruri importante precum nume, numere de telefon, zile de naștere sau „Petrecere mea de 18 ani ”. Apoi va trimite mesaje înapoi la conștient să spună ce informații ar trebui să-și amintească sau ce poate uita, deoarece datele sunt clasificate, păstrate sau respinse, făcând astfel loc pentru conștient ca să vă gestioneze viața de zi cu zi.

    * SUFLETE INDIVIDUALE și COLECTIVE *

   Unii numesc „suflet”, un set de frecvențe care „merg” de la întrupare la întrupare. Această zonă este atât parte a subconștientului și a supra-conștientului;  Aceasta acționează ca un fel de tampon între cele 3 zone. Informațiile de aici sunt executate numai și conform a ceea ce este ales de individ (conștient sau inconștient) într-un transfer sau schimbare a punctului de observație (un unghi, o perspectivă) de la o realitate la alta, pe care cei mai mulți oameni o numesc „reîncarnare”, „re-naștere” „metempsihoză” sau „samsara” prin „transportul” elementelor individuale și colective, dintr-un punct în altul.

    * Supra-conștientul permite ființelor umane să se conecteze la toate celelalte ființe umane pe o distanță mai scurtă sau mai lungă. Acesta „traduce” orice spațiu-timp într-un „imediat” simplu sau face legătura între diferite puncte transversale, de la viață la viață, la fel de mult ca a servi ca un șablon structural arhetipal unic sau sistemic și care sunt șabloane de viață.
   Supra-conștientul „activează” partea pe care am ales-o și asta supraviețuiește atunci când murim și vrem să o transferăm la noua întrupare. Fără acest „set de modele arhetipale” nu am fi putut avea formă umană. Am putea fi la fel de ușor să fim o pisică, o pasăre sau un copac.
   Acesta este motivul pentru care este imperativ să respectăm animalele și plantele, deoarece sunt „suflete” sau „ființe” la fel de mult ca și șablonul uman pe care l-ați ales. S-ar putea să credeți că nu există niciun aspect al vostru, care să se extindă înainte să vă nașteți și dincolo de moarte, că este imaginație, ficțiune sau vis pentru că nu este încă dovedit științific de științele convenționale.
    Cercetările din aceste domenii nu au fost încă luate în serios, deoarece știința evoluează simultan cu înțelegerea și cunoașterea umană. Dar odată cu dezvoltarea unor tehnologii din ce în ce mai avansate, comunitatea științifică, mai devreme sau mai târziu, va încerca să analizeze aceste aspecte diferite ale oamenilor și conștiință.
   Dar aceasta nu este totul: când „gheața” din supra-conștient se topește și se întoarce la starea sa de apă, ea transmută și se extinde dincolo de continumul spațiu-timp, dincolo de „umanitate” într-un „set” arhetipal de arhetipuri, cuprinzând absolut totul. „Informațiile sunt apoi transferate în timpul schimbării de stare în praesentia, într-o transformare „de stare” ( gheață / apă în prezență ).
   Supra-conștientul poate fi asemănat cu un creier super-cuantic ne-local, ne-dimensional, capabil să descifreze toate codurile digitale, ale tuturor algoritmilor, oricare ar fi acestea, și în loc să folosească biți convenționali, succesivi „1” și „0” pentru a stoca și transfera informații, folosește biți cuantici sau qubits într-o stare de suprapunere, adică „1” și „0” simultan.

   Aceste niveluri diferite ale conștiinței comunică între ele printr-un sistem de conectare reticulară și trag informații de la un nivel la altul prin procese algoritmice și sisteme de filtrare, sub formă de semnale chimice și electrice și cu ceea ce le înconjoară, mulțumită diferitelor sisteme de rețea pe care eu le numesc Reticulul (plural Reticuli), pe care îl vom studia în următorul video.

Pe curând !


 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Linkuri alternative :  AICI 1 și AICI 2  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *