vineri, 12 iulie 2019

SP 3: DINAMICA TORODOIDAL, SUNET ȘI LUMINA


     Bună ! Astăzi voi analiza un pic, din nou cu propriile mele gânduri filmul numărul 8, al Mediatoarei InterStelare. Îl puteți (re)vedea urmând linkul.

   Mai întâi eu vreau să spun: nu vă descurajați, unii dintre voi, dacă aceste concepte despre care ea vorbește și le dezvoltă par un pic dificil de înțeles, aceste concepte ar putea părea un pic abstracte pentru intelectul nostru actual, iar acestea se bazează pe experiențele pe care ea le-a avut, să nu uităm, după ore de meditație și stat în solitudine, deci nu este ceva ce este așa de ușor de înțeles și de cuprins. Aceste concluzii și senzații pe care ea le-a avut erau rezultatele unor meditații foarte profunde.




      Așa că noi putem învăța ceva din ele, putem învăța din experiențele ei dar cu siguranță, este un altceva să încercăm să le înțelegem într-un mod mai ... pământesc. Ceea ce nu este ușor, dar este ok.

   Să continuăm să observăm experiențele ei. De asemenea, eu vreau să comentez și este ceva ce ea însăși a menționat la început, că fiecare experiență va fi un pic diferită, nu va fi duplicată în același fel, așadar ea a trăit în acest fel, dar e posibil ca experiența iluminării voastre sau a mea, să fie un pic diferită. Așa că asta este ce am vrut să spun de la bun început.

    Fără un corp

    La începutul filmului ea s-a descoperit pe sine în vid. În vid, fără corp de această dată, fără un creier, fără niciun vehicol fizic care s-o conțină, dar totuși, ea continua să fie conștientă și putea contempla lucrurile, putea cugeta, simții și gândi.

    Așadar, un comentariu foarte scurt aici:

    Conștiința nu depinde în niciun fel de creierul nostru sau de vehiculul nostru fizic, ceea ce pare a fi ceea ce unii oameni pot gândi. Asta este ceva foarte pozitiv și am menționat asta mai devreme. Nu trebuie să ne fie frică de moarte sau de transformare, deoarece conștiința noastră continuă să perceapă lucruri de dincolo de "cortină".

    Sunetul și Lumina

    Aici, să fiu sinceră, lucrurile au devenit un pic cam științifice pentru mine. Eu nu sunt foarte științifică și nu înțeleg mult fizica, chimia, matematica și alte ramuri ale vieții, așa că de asemenea mi-a fost un pic greu și mie să înțeleg,

   Așa că a trebuit să caut ceva informații despre subiectul cu sunetul și lumina, și despre modul cum călătoresc prin spațiu și dacă ele călătoresc în același fel. Dacă sunt unde similare, deoarece ambele sunt unde foarte importante ale creației.

   Ea a perceput sunetul ca pe niște particule de aur, lovite de raze de lumină. Erau frecvențe și unde foarte diferite ei bine, ea putea experimenta aici ceea ce era sunet și ceea ce era lumină. Știința deja știe că acestea sunt două unde destul de diferite, sunt foarte importante. Ele sunt foarte importante, dar diferite.

    De exemplu, lumina călătorește prin spațiu, deoarece nu are nevoie de un mediu. Ea poate traversa spațiul și poate traversa obiectele.


   În contrast, sunetul nu are aceleași caracteristici. Sunetul are nevoie de un mediu, de un anumit mediu să călătorească. Acest mediu ar putea fi lichid, gaz sau un obiect fizic sau material. De exemplu, dacă suntem mai aproape de apă sunetul călătorește mai repede și mai departe, deoarece folosește lichidul, apa, ca și mediu ca să călătorească. Ca exemplu, în spațiu, unde există vid ... deoarece vidul nu este un mediu, nu există sunete, în spațiu, nu poți auzi vocile.


    Ei bine, de ce vorbește despre asta, de ce explic asta?


   Ei bine, asta este ceva curios de menționat, un fapt științific, iar ea putea să le trăiască și să le simtă. Ea putea simți aceste două frecvențe, în mod diferit. De diferite viteze.


   Razele de lumină și acele particule de aur ca și sunet, ea le putea simți ca fiind diferite.


    Deoarece acum, de exemplu, nu suntem conștienți de particulele și moleculele de sunet și lumină dar ea era într-o așa stare de conștiință acordată, fină și pură, că ea putea simți profund, în interior, diferența acestor frecvențe.


   Așa că a fost cu siguranță, o experiență foarte intensă, să devii conștientă de particulele de sunet și de particulele de lumină, ca două realități diferite. Interesant.


    Mai mult, ea a spus ceva curios. Ea a spus că toate percepțiile simțurilor, auzul, gânditul, văzul, simțitul, erau fuzionate. Așa că ele nu erau senzații separate, așa cum noi le experimentăm acum, dar toate cele ce le simțea, ce le observa ... s-au unit, au fuzionat, au devenit o realitate. Pur și simplu, o recepționare.


    Deoarece acum noi avem cu toții diferiți receptori în creier. Această parte este responsabilă cu auzul, în această parte putem percepe ceva diferit, dar aici, toate era o singură realitate, totul simultan, conștiința era conștientă de tot, de tot în același timp ...  unitatea. Foarte curios asta, de asemenea.


    Conștiința  în această stare de vid, este pur și simplu conștientă. Pur și simplu, ... există. Și este prezentă, conștientă de tot ce este, fără receptorii cerebrali și corporali. Foarte curios, nu?


       Crearea Materiei

     Creația ca și rezultat al ciocnirii frecvențelor. A fost interesant deoarece ea a menționat că acele particule de aur care-i izbeau conștiința produceau forme și materie, produceau scântei. Și prin această diferență de frecvență, prin ciocnirea frecvențelor, erau produse formele și materia.

     Aici noi intrăm în concepte foarte metafizice și cosmologice, de la nivelul creației universului însuși. Deoarece ar putea fi Bing Bang-ul în sine, de exemplu, a fost un fel de scânteie cosmică gigantică.


    Așadar, ar putea fi posibil ca prin ciocnirea diverselor frecvențe, diverselor frecvențe, să se creeze materia și formele, densitatea și realitatea fizică?


    Eu nu știu, nu știu suficient despre fizică și despre cum se produce materia în acest sens,  exact ... Dar da, este ceva curios asupra căruia merită cugetat.


     Reîntoarcerea în Corp

    După toate aceste experiențe, în care a trăit experiența pisicii de mare, a vulturului, iar mai târziu experimentând existența fără o realitate corporală, pur și simplu în vid, conștiință pură, observând simțurile, percepțiile, apoi a venit vremea să se întoarcă în corp. Era o experiență, așa cum a menționat, destul de șocantă, destul de dificil, iar asta o înțeleg perfect, deoarece densitatea noastră este destul de diferită, destul de îngustă. Destul de îngustă, banda de frecvențe este foarte îngustă, foarte fină, foarte limitată, foarte închisă, foarte mică, foarte grea și foarte lentă ... este foarte foarte înceată.

    Așa că acestă frecvență când ea a revenit în corp, ciocnirea frecvențelor i-a produs chiar o durere fizică. Trebuie să spun că chiar dacă nu am avut niciodată  acest moment ... această revelație, această iluminare, despre care vorbește ea, eu pot înțelege într-un mod subtil și profund despre ce vorbește.


    De exemplu, când a spus că întoarcerea în corp a fost destul de dificilă, știți eu ... eu mereu când mă plimb de colo colo, chiar și când vorbesc, experimentez și simt ceva ciudat. Este ca și cum experiența pe care o simt chiar acum, de exemplu, interacționând cu aparatul de filmat, cu voi prin cameră, ascultându-mi propria voce, de exemplu, este ceva străin pentru mine.


    Este ceva ce-mi produce chiar ... cred că am zis mai devreme, chiar îmi produce chiar un mic conflict de identitate. Că modul în care eu trebuie să mă mișc, cum trebuie să mă exprim, nu este modul în care eu mă simt, cu adevărat, în acest nivel al conștiinței. Eu mă simt foarte foarte limitată aici, și foarte  ... ciudat, foarte limitată, asta nu este acesta esența mea, nu este aceasta starea mea naturală, mi se pare străină ... Chiar simt că aș fi aici, printr-un fel de avatar. Și simt această ciocnire.


    Deci eu doar îmi pot imagina cât de dificil trebuie să fi fost, experiența ce a trăit ea dacă până și eu, fără această experiență, simt deja la un anumit nivel, imaginează-ți ceea ce trebuie să fi simțit ea când ea s-a întors la percepția ei corporală. În fine ... Să continuăm ... următoarea temă...


       Dinamica Toroidală

    Următorul temă care mi-a atras atenția foarte mult a fost acela când a menționat aceste diferite etape ale creației, să spunem așa. Vorbea de aceste 4 etape: conștiința, frecvențele, dinamica toroidală, oamenii ... și modul cum sunt relaționate acestea.

    Pentru acest film, cred că a intra în detalii, ar fi un pic cam complicat, pentru a arăta conexiunile dintre aceste 4 aspecte ale realității, dar vreau să vorbesc despre unul care mi-a atras atenția foarte mult, și pe care poate voi dori să-l studiez un pic mai mult, și poate chiar să fac un film despre acesta într-o zi, iar acesta este Dinamica Toroidală.


    Mișcarea, mișcarea internă din interiorul întregii realității și modul cum conștiința și vidul continuă să se transforme și să se extindă, mișcându-se perpetuu, prin această dinamică toroidală. 
Totul pare să fie în vid, în această stare absolută, dar de asemenea, într-un fel de mișcare dinamică și internă, subtilă și invizibilă, care se găsește în spatele întregii creații.

  Aici am o explicație, de exemplu, și anume: toroidul este un tipar primar, este o dinamică a energiei care se aseamănă unei gogoși. Energia circulă printr-o extremă, circulă în jurul centrului, și iese afară prin partea cealaltă. Energia toroidului curge dintr-o extremă, circulă prin centru și se termină în cealaltă extremă. Aceasta se reglează pe sine și este mereu complet.


    Energia toroidală poate fi găsită în mod natural, în toate aspectele vieții. Chiar și tu ești un toroid de energie. În modelul nostru de cosmo-metrie, toroidul este o formă esențială a fluxului energiei, echilibrată în sistemele sustenabile la toate scalele. 


    Este un component principal care permite o imersiune fractală perfectă a fluxului energetic de la micro-atomic la macro-galactic, în care fiecare entitate individuală posedă propria identitate unică, în timp ce se află conectată cu tot ce există. Este interesant deoarece asta este ceea ce mereu simt.

    Că dincolo de această realitate, există un tip de tăcere și un vid, unde pot fi găsite existența noastră și ființa noastră absolută, dar în ciuda acestui fapt și într-un mod cumva subtil, relaționată cu acest vid, există un fel de mișcare acolo, foarte subtilă și constantă, foarte constantă, continuă, și de asemenea foarte dinamică în același timp.


    Este ceva ciudat deoarece, de exemplu, când mă aflu în tren, uneori, și când mă uit pe geam, există o autostradă plină de mașini, ce merge paralelă cu linia trenului, și există mereu o mulțime de mașini în mișcare, mergând mereu înainte, iar în această mișcare, în acea dinamică, în acel flux, eu găsesc uneori ceva foarte familiar, ca și cum ar fi baza creației, a universului, această mișcare, acest flux constant, transformarea că nimic nu este complet nemișcat. Sau poate că este nemișcat, dar de asemenea, nu știu, în acea nemișcare,  există de asemenea mișcare, un fel de flux.


    Despre aceasta vorbește, această dinamica toroidală. Că această dinamică toroidal este fundația totului, a întregii vieți, incluzându-ne pe noi înșine și existența noastră. Acest subiect al dinamicii toroidale este foarte interesant și voi face un film despre asta într-o zi.


    Dar vreau de asemenea să menționez și altceva ce mi-a atras atenția. Ea a spus că în ciuda acestor 4 faze: conștiința, frecvențele, dinamica toroidală, oamenii ... materia,  ea se simțea ca și cum ar fi ocupat toate aceste realități în același timp. Ea nu ocupa doar una din ele. Ea era prezentă în toate ... La voință. Ea chiar se putea proiecta pe sine cumva să experimenteze realitatea uneia dintre ele, dacă așa era voința sa.


    Era prezentă în toate. Nu era identificată doar cu un proces, într-o etapă a existenței și a creației, dar era totul. Era exteriorul și interiorul, era manifestatul și nemanifestatul, în același timp. Și putea experimenta ce dorea, în orice moment. Și asta este destul de profund ... destul de interesant. Ah, un alt lucru.


    Chiar putea voluntar să experimenteze să fie, de exemplu, o celulă din trecut sau să experimenteze realitatea unui robot inteligent ... din viitor. De la acel nivel a conștiinței, ea cuprinde totul. Incluzând viitorul, prezentul și trecutul, toate dimensiunile și toate diferitele expresii ale vieții. Și putea să experimenteze și să trăiască oricare dintre acele expresii. Asta era ... asta era de asemenea destul de curios.


    Iar asta se leagă de ceea ce am spus deja într-un video anterior, că într-o revelație de-a mea dintr-o experiență de meditație, făcută cu ceva timp în urmă simțeam că mă aflam la acest nivel mai înalt al conștiinței, și puteam să-mi proiectez localizarea conștiinței mele, în orice loc unde aș fi dorit și aș fi putut fi orice persoană doream. Puteam deveni conștientă de orice persoană ce doream în acel moment. Iar ea a mers mai departe de atât deoarece ea a menționat de asemenea trecutul și viitorul. Ea putea să-și schimbe banda de percepție,  incluzând viitorul și trecutul.


       Necunoscutul

    Și pentru a termina vreau să subliniez din nou, conceptul de necunoscut. Acum, să ne focalizăm. Asta este foarte important, deoarece fix această scufundare în necunoscut este cea care ne ajută să ieșim din acest Matrix și să ne eliberăm conștiința noastră.

   Scufundându-ne în necunoscut și nu numai în experiențe și situații noi, de ceea ce vorbeam anterior, ci de asemenea să ne eliberăm pe noi înșine de ceea ce cunoaștem și în ceea ce credem, de credințele noastre, de sistemul nostru, de tradițiile noastre, de tot ceea ce noi credem că suntem și de tot ceea ce credem că știm despre această lume. Pur și simplu să ne deconectăm de la toate acestea.


   Nu numai că unele lucruri ar putea să nu fie reale, ci pur și simplu puneți totul la îndoială  și săriți în necunoscut. Ea a avut această experiență, exact pentru acest motiv. Ea a avut curajul, puterea mentală și spirituală să se separe pe sine, de tot ceea ce gândea că era și de tot ceea ce și-a imaginat că este realitatea.


   Și pur și simplu a sărit, cu credință, în necunoscut. Și în acest fel, prin acest proces, ea putea experimenta alte stări ale ființei ei, și să descopere informații la care nu avusese acces înainte. Deoarece ea era limitată de credințele de care noi suntem înconjurați în fiecare zi a acestei vieți.


    Așa că, eliberarea de cunoscut, este foarte importantă. Acesta este de asemenea, titlul cărții maestrului numit Krishnamurti. Krishnamurti a scris această carte în care vorbește  despre importanța eliberării de ceea ce cunoaștem. Și cum asta eliberează sinele tău mai autonom. El spune: ¨Dacă observi totul în jurul tău, totul este bazat pe concepte intelectuale, iar intelectul nu este câmpul întreg al existenței. Reprezintă doar un fragment  al totalității ființei. Și deși e foarte sofisticat, foarte antic și foarte înțelept, totuși formează doar o parte a existenței". Așa că vreau să termin în această notă ...


       = Eliberarea de cunoscut =

    Vă mulțumesc foarte mult că m-ați ascultat din nou. Mulțumesc Mediatoarei InterStelare.  Mulțumesc foarte mult. Doar un mic mesaj de la ea.

   În filmul numărul 12, ea va începe să vorbească despre primele ei contacte cu ET. Dar mi-a spus să vă spun că toată această introducere era importantă, pentru ca voi să înțelegeți mai bine contextul a ceea ce e pe cale să se întâmple mai departe.


   Așa că voi veți putea înțelege mai bine importanța acestui contact și al proiectului pe care ea îl dezvoltă. Deci, mulțumesc mult. Ne vedem în următorul video.


   Mulțumesc Mediatoarei InterStelare pentru inspirație.



 Vizionare Plăcută !



Linkuri alternative :  AICI 1  și AICI 2 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *