vineri, 10 mai 2019

SP 1: TIMPUL LINIAR și CONȘTIINȚA


Am decis să deschid această nouă secțiune de filmări scurte cu suplimente personale, SP, la filmele Mediatoarei InterStelare. Am decis să o fac urmând sfatul de a o face, de la cineva pe care-l respect foarte mult și care are legătură cu proiectul.

 Voi împărtăși cu voi, câteva comentarii pe diferite teme din această informație valoroasă publicată de Mediatoarea InterStelară pe acest blog. Fiecare video, reprezintă o sumă de subiecte. Mă voi concentra pe unele puncte pe care eu le găsesc a fi important de extins un pic mai mult, și care m-au impactat pe mine personal.


 Și poate acestă reflecție personală vă va ajuta și pe voi.


 Mai întâi aș vrea să mulțumesc Mediatoarei InterStelare ( și celei care a tradus în spaniolă și engleză: GOSIA, canalul youtube Agencia Cosmica) că mi-a permis să traduc și să public aceste video lăsându-mă astfel să particip în această călătorie de explorare a acestei cunoașteri.

Trebuie să spun că respect și prețuiesc foarte mult proiectul pe care ea l-a dezvoltat și informațiile pe care ea le împărtășește cu noi, deși pentru unii dintre voi poate părea că este un proces lent, dar trebuie ținem cont că unele tipuri de cunoaștere și unele concepte, trebuie să ajungă ... dincolo de mintea noastră.

Ideea este nu numai să prezinte cunoașterea, detaliile, informațiile concrete, care pot satisface curiozitatea noastră intelectuală și/sau mentală, ci este de asemenea un lucru de frecvențe.

Ea plantează anumite concepte metafizice, dintre care unele nu sunt încă știute de locuitorii acestei planete, iar ea o face într-o manieră foarte foarte subtilă, într-atât că se pot pierde dacă noi nu ne concentrăm să le simțim cu simțurile noastre mai profund decât simțurile ce sunt pur și simplu mentale.

Timpul Liniar

În primul rând aș vrea să menționez timpul liniar. Un concept pe care ea l-a menționat la începutul filmului ei, și cum conceptul de timp linear, este conceptul care nu este realitate ... ci a fost dezvoltat de către ceea ce ea numește, Controlorii Planetei pentru a ne reține în această matrice.

Și poate e un pic dificil de înțeles deoarece atâta timp cât noi ne aflăm aici în acest plan, noi putem experimenta existența timpului foarte direct, timpul trece, că acum este ora 1,  apoi avem (se face) ora 3, noi avem 10 ani, iar apoi dintr-odată noi avem 30, foarte rapid.

 Așadar, cum că nu există timpul? Cum este posibil ca timpul să nu fie o realitate?

Este ceva foarte dificil de înțeles, dar cu celălalte simțuri ale mele, simt ... că așa este. Că felul în care noi trăim, conform structurii timpului, după ceas, acest mecanism atât de exact, de a trăi conform orarelor, de exemplu, este ceva artificial și este ceva ce ne limitează, și ce ne produce senzația de a fi captivi în interiorul unui concept sau într-o construcție arificială. Cel puțin așa simt eu.

Că datorită acestei structuri a timpului liniar nu ne putem elibera pe noi înșine pentru o iluminare totală, și nu putem accesa totalitatea ființei noastre. Și asta este ceea ce simt și eu.

Unde sălășluiește esența noastră, nu există timp, nu există orare. Și este acolo locul unde se află autenticitatea și ființa noastră. Suntem o Locație de Frecvență ?

Un alt concept foarte important care mi-a captat atenția este conceptul de conștiință, și de ceea ce suntem noi cu adevărat în afara corpului nostru fizic. Noi știm deja cu toții că nu suntem corpurile noastre fizice, sau cel puțin, noi cu toții cei ce urmărit aceste subiecte.

 Dar aici există niște chestiuni care mi-au atras atenția, și care coincid cu unele din revelațiile mele, de asemenea. Noi știm deja că nu suntem corpul nostru, că noi nu suntem aceste brațe, că nu suntem acest cap, aceste picioare, că toate aceste nu ne aparțin nouă în niciun fel stării noastre absolute ca ființe.

Atunci, suntem o ființă spiritulă ? Suflet ? Conștiință ? Cine suntem noi cu adevărat? Ce este această percepție a sinelui, de acum? Această conștientizare? Ar putea fi posibil ca noi să fim... o locație ... a frecvenței ? Pur și simplu o localizare ... a conștiinței ? 

De unde vine această concentrare a conștienței în acest moment în acest punct ?  De ce nu sunt conștientă de persoana de acolo ? De ce conștiința mea, dacă ea cuprinde toate conștiințele, căci noi suntem cu toții una, de ce atunci nu sunt conștientă de acolo, din acel loc?

Deci eu cred că despre asta vorbește Mediatoarea InterStelară, când a împărtășit asta că la început ... a ieșit și cum și-a părăsit corpul și a fuzionat cu conștiența pisicii de mare în această mare prețioasă.

În film, Mediatoarea a spus că a ieșit din corp și și-a dat seama că era molecule vii în procesul de transformare al stării sale, și a fuzionat cu câmpul conștiinței pisicii de mare. Ea a fost capabilă să se deplaseze și să devină realitatea pe care o ocupa aceasta. Ea nu era doar corpul ei, ci și mintea ei și modul ei de a gândi și simți.

Era ea pisica de mare atunci, în acel moment? Nu mai era o ființă umană ? Ea s-a transformat de la o stare la alta? Sau poate că ea și-a schimbat locația? Ce spune asta despre ceea ce suntem noi ?

Și despre modul cum funcționează conștiința? Suntem noi realitatea unde se află conștiința localizată în acel (zisul) moment? Suntem ființele unde concentrarea noastră a conștiinței este localizată ? Sau noi suntem conștiința care este capabilă să-și schimbe localizarea schimbând gama (de frecvențe n.t.) transmisiei sale, existând în afara corpului ?

Iar dacă noi suntem cea din urmă ... de ce există așa de multă identificare cu vehicolul temporal pe care-l ocupăm chiar acum, ca și cum ar fi acesta ceea ce suntem noi? Noi nu suntem acesta. Așadar, dacă noi putem să gândim, observăm, simțim din afara corpului nostru fizic asta e din cauză că nu suntem legați sau dependenți de acest corp fizic, în niciun fel.

Noi existăm dincolo de câmpul fizic, iar conștiința noastră, frecvența acesteia își poate schimba locația și poate schimba transmisiunea percepției sale, folosind diverse rețele universale, de care cu siguranță nu suntem noi conștienți acum, dar ele există cu siguranță ... folosind niște rețele cuantice ... despre care noi nu avem nicio idee.

   Deci ce spune asta despre ce suntem noi, cu adevărat ?

Pentru mine asta merge dincolo de faptul de a fi un suflet, sau vre-un fel de entitate spirituală ... încă limitată într-un spațiu și timp ... la un anumit tip de câmp.

Conștiința este ca o transmisiune de radio, își poate schimba locația și ocupa această realitate și să ne facă să simțim că noi suntem această realitate când în realitate noi suntem transmisiunea.

Este ceva destul de metafizic, de ceea ce vorbesc ... cred ... și eu nu știu dacă voi toți veți simți asta în același fel, dar lucrul cert este că noi nu suntem corpurile fizice și existăm cu mult dincolo de acest câmp, de acest plan fizic.

Și eu cred că această realizare poate să dea mai mult sens vieții, deși ar putea părea inversul. Căci dacă noi suntem transmisiunea și nu suntem viața fizică, atunci ce rost mai are viața fizică? Dar cred că este, cel puțin pentru mine, este invers. Asta-mi oferă mai multă bucurie și mai mult sens vieții.

Nu o iau atât de tare în serios, deci pentru mine este o revelație ... benefică și pozitivă și-mi oferă mult entuziasm și aștept cu nerăbdare ce alte aventuri să vor prezenta dincolo de această viață, în acest moment. Ei bine, să mergem în aventură, să mergem în aventură. Acesta nu este sfârșitul, asta nu este totul. Încă este valoros și ne aflăm aici cu un scop.

Să nu disprețuim această viață fizică, ce de asemenea are un scop important și ne aflăm aici intenționat. Conștiința se transmite pe sine aici cu un scop. Totul este în ordine, deși nu pare așa întotdeauna.

Vă mulțumesc tuturor, vă mulțumesc tuturor abonaților, tuturor celor care comentează, și vom continua.

Ne vedem. La revedere.

Mulțumesc Mediatoarei InterStelare pentru inspirație.

Puteți (re)vedea filmele Mediatoarei InterStelare  AICI .



 Vizionare Plăcută !





Link alternativ :  AICI 1 și AICI 2. 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Un comentariu:

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *