vineri, 1 februarie 2019

Nº 11-3 : Mediatoarea InterStelară: CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ


    Pacea nu apare niciodată din haos. Dacă acesta ar fi fost cazul, organizațiile mondiale pentru pace ar fi șomere și și-ar căuta de lucru.

   Când plantezi trandafiri, tu culegi trandafiri, nu cartofi pentru a-ți hrăni familia.

  Este de bun simț !


   Nimeni nu poate atinge armonia prin diviziune, prin control sau printr-o dominare centralizată.

   Nicio construcție piramidală nu poate atinge asta, deoarece este incompletă :

   Este doar jumătatea din partea de jos a toroidului ...

   De aceea culege incompletitudine, haos, diviziune și dualitate.

   Și orice alt sistem piramidal cu vârful în jos, inversat, va eșua de asemenea.

   Și nici voi nu puteți atinge pacea prin a pune piesele la un loc.

   Aceea este legătură strânsă ... nu întregire.

   Când bucățile unui borcan, sunt lipite la un loc, din păcate, acesta rămâne un borcan stricat.

  De ce credeți că acești controlori ai planetei voastre promovează:

- prietenia multi-religioasă,

- înțelegerile multi-naționale,

- contopirea genurilor, raselor sau a culorilor,

- un univers conectat cu un "întreg" negru unificator,

- o societate umană în care suntem cu toții una sau o conștiință unificată ?

   De ce credeți că organizații din jurul lumii, promovează "legătura strânsă"?

   Dacă nu să adune populațiile umane în comunități categorizate ... sau "stoluri" sau mentalitate de stup?

    Controlorii planetei voastre au fost buni păstori, timp de milenii, testând și crescându-și turmele, printr-un păstorit social și mental ciclic (succesiv) cu ajutorul cățeilor lor de turmă foarte pricepuți ... și cu ajutorul tehnologiilor lor conștiente de control al creierului.

    Pentru a le dezvolta comportamentul de turmă, instinctele de prădători ale câinilor, sunt modificate printr-o creștere selectivă.

  Câinii folosesc atunci tehnici diferite:

   - capii din frunte, folosesc ceea ce este numit "ochiul puternic" pentru a menține șeptelul uman într-un grup.

 - câinii de la coadă, din urmă, împing cârdul uman mai departe, ei stau în spatele turmei.

  - veghetorii, într-o parte, acționează ca și garduri vii, ghidând turmele mari către pășune, în timp ce le împiedică să mănânce lanuri valoroase și să rătăcească libere.

    Iar în timp ce are loc toată această activitate bunii păstori vă mențin focalizați pe lipici: legătura strânsă ...

   În loc să indice spre adevărata natură a dualității sau pe tehnicile care sunt folosite pentru a vă menține creierul, gândurile, într-o stare de divizare ciclică.

    Pentru a vă schimba starea din a fi șeptel la cea de creator și de jucător cheie, este simplu,  trebuie să deveniți conștienți doar de faptul că dualitatea este una dintre uneltele unul dintre conceptele care este folosit ca o tehnică impusă asupra ta pentru a te controla și că tu accepți prin consens.

    Acest sistem angrenat aproape invizibil și extrem de bine organizat, de servilism și sclavie funcționează actualmente la întreaga capacitate și se hrănește din voi, din munca voastră  umană, din corpul vostru uman, și din creierul vostru uman.

   Prin tehnologii și războaie, controlorii planetei instigă, iar sistemele de credință pe care ei le cultivă sub forma organizaților și instituțiilor religioase și sociale în fața cărora voi îngenunchiați în rugăciune devotată.

    Au fost făcute multe încercări de a se încetini sau stopa vârtejul distructiv al societății Pământene.

    Nenumărate revoluții și dinamici de masă transformatoare au încercat să cizeleze lumea  ca o structură ideală pentru expansiunea vieții în Serviciul Conștiinței.

   Mulți mari Oameni și minți ET și vieți s-au cheltuit pentru construcția acesteia și pentru a elibera populațiile din cătușele lor.

   Multe investiții de multiple naturi și eforturi au fost realizate pentru a se gestiona  societățile tot mai complexe și mai extinse.

    După nesfârșite miliarde de ani mai târziu, încă mai încercați să vă atingeți scopurile voastre inițiale:  Pace - Armonie - Îngrijire.

    Populația ... iar când folosesc cuvântul "POPULAȚIE" mă refer și la oameni și la extratereștrii, (pentru mine ET sunt doar populații...) deci populația din acest cuadrant al Galaxiei, călătoresc cu toții prin spațiu, cu forțe din ce în ce mai distructive și ucigătoare,  poluând spațiul cu toate secretele murdare ale proprietarilor de terenuri sau ale planetei,   coroane sau titluri, bogăție, faimă, sex și inevitabilele jocuri de putere ...

   Unde este Iluminarea în toate astea? Ce s-a întâmplat cu Întregul ? Este doar un alt trend distractiv? Un alt sistem de credințe care te face să pari și să te simți deștept? Divin, mistic cosmic, para-psihic, avansat sau înălțat ?

   Când veți înceta să vă înălțați pe scara auto-indulgenței?

     Făceți o pauză și dați atenție acestei situații, vă rog ! ... Între timp ... Legile naturale și artificiale sunt meșterite pentru : realizări orientate către sine, planetare, statale, naționale sau personale și câștig de putere de către oameni și ET !

    Legi, tratate, etici înalte sunt călcate în picioare pentru: invazii geografice, colonizări planetare și geografice, și creșterea în mod prădător în ferme a oamenilor pentru ritualuri, sex, părți corporale și consum ... atât de oameni cât și de ET !

   Societățile ... sunt dezvoltate cu: o concentrație extremă a populațiilor, cu o extrem de proastă folosire a resurselor naturale, cu o exploatare umană atroce, muncă de sclavi și sărăcie, deficite de energie, imoralitate, violență, instabilitate și haos ... atât de oameni cât și de ET !

   Speciile (umane, dar și ET) ... sunt în pericol și mor până la extincție din lipsă de îngrijire personală sau a speciilor, pentru câțiva acrii de pământ, o casă sau o planetă ... atât de oameni cât și de ET.

    Când este din abundență pentru toată lumea, iar soluția este atât de simplă : vă rog îndrăzniți să acceptați provocarea pentru dvs. și făceți-o o valoare pentru familia dvs. ...

   Fiți responsabili în mod necondiționat pentru voi înșivă.

 Fiți încrezători în voi înșivă.

  Fiți auto-motivați și nu fiți constrânși să acceptați  o autoritate mai înaltă de niciun fel.

... MEDITAȚI ...

... Încetiniți ...

  Tot ceea ce spunem noi: Dați Păcii o șansă !

  Tot ceea ce spunem noi: Dați Păcii o șansă !

  Tot ceea ce spunem noi: Dați Păcii o șansă !

   Mulțumim călduros tuturor voluntarilor care sunt implicați activ în construcția noului Pământ și a societăți sale holografice, cât și artiștilor care oferă creațiile lor la liber și care, fără să realizeze asta, sunt deja parte a unei societăți bazată pe serviciul către alții și nu pe câștiguri financiare.

    Fără ajutorul vostru și implicarea voastră totală, aceste filme poate nu ar fi văzut lumina zilei niciodată.

      Un mare mulțumesc pentru voi toți!

Fondatoarea DUFES - Consiliul Dual pentru Pământ și Spațiu

MEDIATOAREA INTERSTELARĂ


 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2


Link 3


Link alternativ :  AICI .  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *