vineri, 25 ianuarie 2019

Nº 11-2.Mediatoarea InterStelară - UMANI_ PLUG and PLAY


  Doi ET se plimbă pe o stradă pământeană, Nr.1 ET iubește să-i servească pe alții indiferent cine sunt aceștia, spre cel mai bun interes al LOR. Nr.2 ET iubește de asemenea să-i servească pe alții, indiferent cine sunt aceștia, dar spre propriul LOR interes cel mai bun.
Un om merge în fața lor ...
   Omul se apleacă, ridică ceva de la sol, se uită la acesta, zâmbește și-l pune în buzunar.
Ce a ridicat? - se întrebă ET 1. O bucată de adevăr - răspunse ET 2. Oh, asta e grozav! - râse numărul 1. Asta nu e bine pentru tine. Oh, absolut deloc, dragul meu! - zâmbi numărul 2 ... Îl las pe el să-l organizeze. 
   Când organizezi Adevărul sau Libertatea ... le îngrădești. Când creezi o organizare în jurul adevărului sau în jurul cuiva care tu crezi că a găsit o bucățică de adevăr ... tu-l ucizi.
   Devine static și plictisitor, își pierde structura sa dinamică de cristal pur.

    Mai târziu, organizația din jurul adevărului sau a libertății, va deveni o religie, o sectă, o societate secretă,  o instituție oficială guvernamentală care pe termen lung va căuta să declanșeze revoluții mondiale și schimbări planetare chiar în numele Libertății !

   Organizațiile din jurul lumii ... cultivă interesul vostru ... pentru ideile adevărului și libertății ...  Și asta este exact cum vă controlează mental. Este un control mental fin.  Ei îți întrețin Credința. Îți hrănesc speranțele, Vă hrănesc fricile, Vă dezvoltă egoul, imaginea de sine, și sinele superficial.

    Apoi, ei crează organizații, ca întreaga mass medie socială și acum tu organizezi Adevărul ... în proprii tăi termeni. Și începeți să vă distrați unul pe celălalt, în timp ce ei fac bani pe urma voastră.

   Voi vă organizați într-un sistem planetar imens de adepți obedienți, copiindu-se unul pe altul ... în cele mai mici detalii. De pe platforme instituționale întunecate, ei vă oferă informații secrete sau conspirative, oferite pe o farfurie ... pentru a fi consumate gratuit, și fără ca voi să remarcați, ei vă transformă într-o imensă minte stup planetară de obedienți consumatori de informație și necrofagi de informații ignoranți.

   Iar adevărul, adevărul pe care îl căutați atât de mult pentru voi înșivă, adevărul care este al vostru, rămâne în carapacea distractivă a creierului vostru, cel mai ușor, nivelul superficial al ultimilor trend-uri (la modă).

   Să fiți distrați și hrăniți cu informații este calea prin care ați fost educați de părinții voștrii, școlile voastre, bisericile și templele voastre, de mass-media socială și comercială, de prietenii voștrii, vecinii voștrii, personaje faimoase din modă și trend-uri, ultimul guru de pe Youtube și societatea umană în general.

   Controlorii planetei voastre știu cum funcționează ... deoarece ei sunt cei care au creat sistemele ! De milenii și de la începutul vieții pe această planetă. Așadar, voi ați acceptat să vă distrați unul pe celălalt. Ușor pentru ei. Voi vă organizați spațiul unul altuia. Voi vă organizați unul altuia sistemele de gândire.

   Nu este inteligent ? Modul cum au făcut-o controlorii? Ei v-au făcut s-o faceți voi pentru ei ... din propria voastră voință, și de setea voastră de adevăr.

  Așa că atunci când controlorii regresivii sau negativi (sperăm că există și unii pozitivi) apar în fața Marilor Consilii Spațiale pentru fapte greșite, sau că manipulează rasa umană de pe Pământ, ei spun:

   "Totul se află acolo ca oamenii să devină conștienți de situația lor. Noi le oferim în mod continuu toate indiciile, în mass media, în filme, pe internet. Ei au toate instrumentele, cheile ... dar știți, oamenii adoră să participe în ceea ce noi oferim.  Este voința lor pe care o exprimă, iar noi, noi chiar respectăm voința speciei și indivizilor !!!" Și astfel scapă cu ceea ce fac ...

   Consiliile spațiale nu pot interveni ... pur și simplu pentru că, mulți în mod conștient, iar majoritatea în mod inconștient, participă în agendele întunecate din propria lor voință !

   Există o lege a spațiului, care împiedică acele consilii din spațiu care fac tot ceea ce pot să ajute, dar sunt legate la mâini de această lege, care cere toate speciilor din spațiu să respecte liberul arbitru al speciilor. Voi vorbi despre asta în alt video.

   Nu sunt ei deștepți, controlorii? Trebuie să recunoașteți ... este o broderie înaltă și inteligentă! Este realizată foarte frumos. Dacă nu ar fi fost realizată pentru scopuri negative, îmi doresc să-și aplicat talentele să construiască sisteme planetare care sunt mai constructive și mai pozitive pentru toată lumea ... incluzându-se pe ei înșiși.

   Ei v-au făcut pe voi să le puneți agenda în acțiune ... prin propriile voastre dorințe și voință. Ei vă educă să fiți participanți deplini și organizează propria voastră dizolvare. Ei vă fac să le executați schemele și agendele întunecate și în plus, ei vă fac să fiți fericiți legat de asta ... nu-i așa că e inteligent?

   Câteva dintre contactele mele ET binevoitoare ... care sunt foarte întristate de situație, spun: "Noi nu vrem și nici nu visăm să fim văzuți ca și Zei ... ci ca oameni obișnuiți. Noi suntem oameni obișnuiți. Noi mâncăm, bem, mergem la baie, ne scărpinăm nasurile, noi avem familii și copii, noi ne educăm copii așa cum și voi îi educați pe ai voștrii ... dar nu în același fel.

   Noi am oferit foarte multă informație în toată lumea, multor, multor contactați, dar, nu este niciodată suficient! Și cel mai rău, în prezent, contactații contracarează informațiile clasificate pe care le împărtășim și ne transformă în ființe inter-dimensionale distante când noi suntem la fel de fizici ca și voi. Deci ei vă întrețin fantezia, misterul și în ultimă instanță, fricile și iluziile. Și pe deasupra, ei fac bani sau fani pe YouTube cu acestea ! Este foarte trist." Voi iubiți chestiile gata făcute. Iubiți misterul OZN. Recunoașteți!

    Ușorul, faima, eul, felul cum arăți, felul cum ești adulat de alții, aparența ta exterioară, a devenit mai importantă decât profunzimea interioară și căutarea ființei tale interioare și adevărul. Și bineînțeles, scuza este că voi trebuie să vă asigurați un trai să vă plătiți facturile, așa că YouTube, este o modalitate așa de grozavă de a face asta. Voi vindeți misterul. Voi vă vindeți. Și cu alte cuvinte: voi vindeți frica !

   Vă temeți de IA și ar trebui s-o faceți ... apropos, este lansată pe Pământ .... dar mulți dintre voi, sunteți deja roboți, oameni conectați și folosiți, care se organizează ca și minți stup necrofage agresive. Iar asta este exact ceea ce vor controlorii planetei voastre și se așteaptă ca voi să faceți, atâta timp cât nu ieșiți din acel cocon confortabil de omidă, voi le jucați jocurile !

    Acesta nu este un război al națiunii împotriva națiunii sau împotriva terorismului pe care-l purtați astăzi, ci cucerirea ignoranței și urii umane. O luptă a început când s-a născut umanitatea, o moștenire a urii pe care ați primit-o de la părinții voștrii fondatori, și moștenirea copiilor voștrii.

          ÎNDRĂZNIȚI O SCHIMBARE RADICALĂ!

   Dacă practicați meditația și-i învățați și pe copii voștrii, frica, care este cauza tuturor, a violenței, războiului, discriminării, sărăciei va fi eliminată în două generații !

    Mulțumim călduros tuturor voluntarilor care sunt implicați activ în construcția noului Pământ și a societăți sale holografice, cât și artiștilor care oferă creațiile lor la liber și care, fără să realizeze asta, sunt deja parte a unei societăți bazată pe serviciul către alții și nu pe câștiguri financiare. Fără ajutorul vostru și implicarea voastră totală, aceste filme poate nu ar fi văzut lumina zilei niciodată.

Un mare mulțumesc pentru voi toți!  Mediatoarea InterStelară 


 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2



Link 3


Link alternativ :  AICI.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Un comentariu:

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *