miercuri, 26 august 2020

2020/2.2: RESETARE TOTALĂ - ACȚIUNEA #2.2 - Mediatoarea Interstelară


   Cel mai inspirator de admirație spectacol, pe care-l iubește toată lumea, și care este despre a te bucura de succes la scară mondială, se numește: „cucerirea spațiului”. Se află în top 4, chiar înainte de programul religios privit duminicile, programele științifice ce oferă documentare sau programele de pornografie de noapte.
   Programele despre cucerirea spațiului ne oferă un număr de filme și seriale, cum ar fi Star Trek, cu rachete de combustie, atât de fragile că nimeni nu ar zbura cu ele dincolo de 250 de mile în spațiu.

ACȚIUNE PLANETARĂ - pregătire nr. 2.2 - Benzile transportatoare ale societății

   Bună, eu sunt Mediatoarea Inter-stelară, Sol 13, Terra 3, călugăr din pădure,  profesor universitar, mamă și autor ...

   Salutări.

   Aceasta este cea de-a doua acțiune dintr-o serie de 12, o acțiune/lună, timp de 1 an. Există 3 video-uri pentru acțiunea 2 :

2.1 - Viața este normală în spațiu;
2.2 - Benzile transportatoare ale societății;
2.3 - Cheia universală.

   Acestea sunt 3 prezentări scurte, care au fost compuse să vă pregătească pentru acțiunea 3 și pentru evenimentele din următorii 5 ani.

   Vorbesc oamenilor de pe planeta Pământ, mă adresez tuturor cetățenilor: bărbați, femei, președinți, soldați, oameni de știință, lideri religioși, învățători, muncitori, casnice, oameni neangajați, vorbesc tuturor. Deoarece acest subiect merită atenția voastră și vă privește pe voi.

   Vă vorbesc direct, acesta este un mesaj personal.

   Să ne întoarcem unde eram și la întrebarea: „Care este motivul pentru care întreaga populație a Pământului se agață de acest concept al goliciunii cosmice, atât de total că numai această mică moleculă care este Pământul, comparativ cu biliardele de galaxii ce constituie universul, ar fi singurul biotop viabil al unei vieți așa fertile și prolifice?
   Împreună, voi și cu mine, haideți să încercăm să înțelegem de ce comunitățile lumii se agață de un concept atât de nerezonabil și ilogic,  că-i face să piardă tot bunul simț științific, gândirea critică sau chiar și logica.

   Bătrânul din avion din acțiunea 1, reprezintă rasa umană. Adică altfel spus, voi. Avionul reprezintă Pământul. Pământul se rotește în jurul axei proprii cu viteza de 1.000 de mile/oră. Pentru a obține o estimare mai bună, comparați această viteză cu mașina voastră la 60 de mile/oră.
   Pământul se rotește de asemenea în jurul Soarelui, cu 67.000 mile/oră, în timp ce voi faceți 60 mile într-o oră, cu mașina. Soarele orbitează centrul Căii Lactee, cu 530.000 de mile/oră, iar Calea Lactee navighează cu aproximativ 1.5 milioane de mile/oră, sau 400 de mile/secundă.

   Întregul sistem solar, Sol 13, soarele și planetele din jurul acestuia, zboară în spirală în cosmos la viteza de 530.000 de mile/oră.
   Așadar, ar trebui să realizați ceva de importanță majoră: avionul vostru, singura navă spațială pe care o aveți, momentan, și locul unde vă aflați, Pământul, nu va ateriza niciodată, este imposibil.
   Avionul vostru este așadar în plin zbor și va fi mereu. Viziunea voastră este anamorfică. Voi vedeți doar exteriorul avionului, prin filtre ce distorsionează. Voi nu știți cine sunt ceilalți pasageri. Voi nu prea înțelegeți organizarea internă a zborului, încă. Voi nu știți cine sunt piloții și copiloții. Voi știți doar șansele avionului prin *** și conținutul bagajelor: știrile voastre zilnice.
   Avionul vostru trece printr-o mega zonă de turbulențe. Iar voi nu aveți nicio idee ce este și care este cauza.

   De fapt, voi trebuie să admiteți că nu știți prea multe, nu-i așa? Voi nici măcar nu știți că zburați sau în ce direcție vă îndreptați. Voi știți doar că sunteți într-o călătorie, de la naștere la moarte, iar voi nu aveți nici măcar un control complet al acestui zbor.
   Evident, unii dintre voi, cu un ego bombastic, veți reacționa imediat spunând că sunt oameni de știință învățați sau ființă de lumină care sunt inter-dimensionale, că ei sunt vibrații, iubire, pace și ... ***
   Dar prieteni, consecința evidentă, al acestui zbor interstelar este acela că voi nu puteți să ieșiți niciodată în afara avionului prin aterizare.
   Avionul, Pământul, nu va ateriza niciodată. Nava voastră este în mișcare, fie că vă place sau nu. Voi sunteți un pasager acolo. Voi sunteți un oaspete. Și este un zbor comercial foarte scurt.

   Acum, să aflăm împreună cum arată interiorul avionului. Structura internă, pasagerii, piloții, organizația, legile acesteia. Voi vă aflați într-o cutie presurizată. Este o construcție modernă ce oferă o securitate maximă, pentru pasageri și în special pentru a preveni ieșirile în mijlocul zborului. Este așa de sigură, că nimeni nu poate ieși.
   Ca și bătrânul din avion, pasagerii sunt născuți acolo. Ei nu știu nimic altceva decât mediul interior al acestui avion. Izolarea este totală, iar viața este foarte structurată, ceea ce forțează pasagerii să urmeze cu scrupulozitate regulile și legile ce se supun acestui mediu de izolare.
   În interior există clase, grupuri, comunități, facțiuni și bande. Pasagerii se bucură doar de drepturi și legi, iar bandele acționează într-o competiție constantă pentru putere și bani. Aceste bande operează în umbră, și sunt stăpânii organizației. Ei trag toate sforile pentru a ține pasagerii sub control. Ei separă sau îi fac să fie unii împotriva altora. Oamenii albi împotriva celor negrii, bărbații împotriva femeilor, generațiile mai tinere împotriva celor mai vârstnice. Cetățenii împotriva guvernelor lor. Spaniolii împotriva chinezilor. Americanii împotriva rușilor. Homofobia, rasismul, discriminările, războaiele, terorismul, pandemiile, drogurile, mizeria, fac ravagii acolo.
   Și comunitățile religioase se ucid unele pe altele, în războaie întunecate, comunitățile științifice și oameni fac asta de asemenea pentru ideologii și în competiții lungi și devastatoare.
   Violența care se dezlănțuie acolo, cerințele lor de supunere către o organizație impersonală care face profit.
   Nevoia de a scăpa de pericolele vieții de zi cu zi, de dominare și cruzime, conduce pasagerii care nu sunt cu adevărat conștienți de asta, să dezvolte o boală numită PTSD, Tulburarea Stresului Post-Traumatic, făcându-i să se comporte ca prizonierii condamnați la moarte, paralizați de frică.
   Iar sub jugul fricii, simptomul principal, care este dualitatea, a devenit un mod de a trăi a nenumărate generații după generații, și al oamenilor care-l acceptă fără îndoială, prin consens și tradiție.

   Într-o zi, unele facțiuni au anunțat că pentru binele pasagerilor, ei vor crea un teatru, în interiorul avionului. L-au numit „Teatrul vieții”. Toți pasagerii au fost așa de încântați, în special de când au putut să acceseze internetul. Telefoanele mobile sunt prețuite, rețelele sociale, automatizarea de acasă, și inteligențele artificiale.
   În ciuda întregului acest progres, viața în interiorul avionului, a continuat să fie rutinară: te naști, înveți, te adaptezi, evoluezi, te supui, te distrezi, iubești, îmbătrânești și mori. Asta e tot ... punct.
   În momentul nașterii, dreptul de a-ți cumpăra biletul de intrare în teatru, este celebrat. Este într-adevăr un mare privilegiu, care va avea dreptul de viață și moarte asupra voastră. Casierul, învârte sertarul de bani și vă încasează banii. Pasagerii intră în teatru și se așează pe scaunele numărate și rezervate. Ei își urmăresc spectacolele preferate singuri, cu familia sau prietenii, iar alții participă ca și actori, deoarece există multe oportunități, educație, știință, religie, cultură, tehnologie, politică, natură, spațiu și ufologie. Cea mai venerată agendă și cele mai onorate programe sunt programele religioase și cele despre cucerirea spațială, care prezintă spațiul ca pe un vid interstelar, astfel încât tu chiar apreciezi că ești viu pe Pământ. Ceva infinit de excepțional, un privilegiu pe care tu ești îndreptățit, datorită situației unice de pe Pământ, să răspândești viața în acest univers imens, prezentat ca înghețat și lipsit de viață.
   Și pentru a corobora aceste fapte, deținătorii teatrului au instalat agenții specializate care demonstrează că așa este situația. Folosind telescoape gigantice, direcționate către ceea ce este infinitatea spațiului, și care ei, singurii, bineînțeles, au acces printr-o breșă în fuzelaj. Iar majoritatea pasagerilor acceptă situația, din moment ce ei sunt ocupați cu munca, zi și noapte, să plătească pentru tichetul de intrare.
   Mulți nu au interesul sau curajul să pună la îndoială ce se povestește sau ei cred cu fermitate că aceasta este viața, deoarece li s-a spus de la naștere, că asta este ceea ce este. Și chiar de către știință, așa că dacă a spus știința, este adevărat. Și din nou, este mai bine să nu faci niciun val căci oamenii ar putea să-și piardă joburile.
   Deci nimeni nu oferă atenție cu adevărat spațiului, raselor interstelare, ET. Este considerat superfluu și prostesc, este un non-sens după cum spun cei mai educați.

   Viața a fost internetul, media socială, descoperirile fantastice, și orice întreține plăcerea personală, au făcut viața mai suportabilă. Dar, cu adevărat, profund ignoranți la faptele reale.
   În fiecare an și până la sfârșitul vieții lor, pasagerii își vor reînnoi plata anuală pentru teatru cu costul muncii grele și a câtorva drepturi. Această plată se numește „taxa pe venit”.
   Pasagerii care nu pot plăti pentru bilet stau în afara teatrului. Ei mor de foame, mizerie, izolare, droguri, violență, abuz sexual, dominare, și tot ceea ce știți.
   Dai drumul la spectacol și în timp ce toată lumea e ocupată, discutând de cele câteva mici lumini ionizate ale OZN-urilor, văzute pe cer, încărcate cu particule metalice, banii colectați de casier sunt transferați către conturi necunoscute din spatele scenei.
   Iar unele facțiuni aflate mai la vârf decât altele, pregătesc construcția de nave spațiale cu sisteme de propulsie foarte avansate și tehnologii ce ar depăși imaginația voastră, chiar și astăzi.

   Cel mai inspirator de admirație spectacol, pe care-l iubește toată lumea, și care este despre a te bucura de succes la scară mondială, se numește: „cucerirea spațiului”. Se află în top 4, chiar înainte de programul religios privit duminicile, programele științifice ce oferă documentare sau programele de pornografie de noapte.
   Programele despre cucerirea spațiului ne oferă un număr de filme și seriale, cum ar fi Star Trek, cu rachete de combustie, atât de fragile că nimeni nu ar zbura cu ele dincolo de 250 de mile în spațiu.
   ET sunt foarte de succes și există ceva pentru toată lumea: Pământul interior, Pământul plat, ET verzi, cenușii sau albi, iar banii casierului vin și pleacă cu câștiguri și o mulțime de profituri fiind folosiți pentru tot felul de programe pe spatele plătitorilor de taxe, mentale, psihologice, spirituale și economice.

   Între timp, bătrânul care știți, alunecase la clasa 1 și a atins un nou status divin, bătrânul s-a întors la clasa economică și a proclamat oricui dorea să audă că el a avut o revelație. El a prezentat ideea, oh ... atât de absurdă, că el a avut contact telepatic cu ființe de lumină nimeni alții decât, bineînțeles, îngerii din cer. Iar el a spus că acum el era convins absolut că exista un exterior al avionului.
   Cel mai mare analist al lumii lui a fost șocat, dar a venerat cuvintele lui și s-a așezat la lucru imediat și a realizat cu cifre ecuații științifice laborioase sau cu formule statistice foarte avansate că era foarte logic, bineînțeles, cum de nu s-au gândit niciodată la asta, cât de prostesc !

   Dacă exista un interior al avionului, trebuia să existe și un exterior, nu? Ei au numit cele două medii opuse sau complementare, interior și exterior. În interior și în afară. Paradis și iad. Yin și Yang. Sus și jos. Aspectele negative și pozitive ale toroidului. Sau modele prezentate încă destul de controversate, cum ar fi universul geamăn sau universul și anti-universul, ciorchine de bule de săpun.
   Ei s-au adunat cu toții împreună pe poziții de interese, în jurul șamanilor discipoli sau în grupuri de guru, oameni de știință învățați, mistici, metafizicieni, ezoteriști și ufologiști. Ei au învățat cu toții telepatia și au început să experimenteze descărcări mental și contacte cu alte lumi.
   Ufologi experți din mijlocul lor, au analizat elementele aflate la dispoziție extrase din baze de date militare secrete, iar analizele lor au devenit dovezi oficiale. Cu toții erau așa de uimiți că existau într-adevăr, lumi paralele, sincronicități inexplicabile, brane și multi-versuri.
   Au trecut multe decade și după cercetări nesfârșite și mulțumită celor mai nebuni sau celor mai curajoși pasageri, au creat o ieșire în tavan și de acolo s-a aruncat în marele necunoscut, în marele vid, în abis. Ei au descoperit mediul lor exterior, cu uimire.
   Primul lucru pe care ei l-au văzut într-o imagine mai degrabă încețoșată, similară cu un miraj tremurător, era o întindere plată, strălucitoare, ceva ca o oglindă. Ei au înțeles mai târziu că era un volum de apă, deasupra căruia atârna un pod lung și futurist, colorat cu roșu. Pe cealaltă parte a întinderii de apă, era un oraș ce strălucea cu lumini scânteietoare, viu și plin de viață. Ei îl numeau orașul eteric al lui Francis, deoarece părea că plutește deasupra apei.

   După ce au ieșit în spațiul în care trăiau, ei au ajuns într-un final la oraș ce s-a întors și într-un final s-au dez-fricoșat. La distanță și dincolo de un volum de apă pe partea din spate, în mijlocul unei insulițe, doar la două mile distanță, exista o construcție a unei închisori de mare siguranță, numită ... Alcatraz.

   Pământul nu poate ateriza. Voi puteți doar să vă eliberați pe voi înșivă.

   Pământul nu poate ateriza. Voi puteți doar să vă eliberați pe voi înșivă.

   Pe curând !

 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Linkuri alternative :  AICI 1 și  AICI 2 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem Exploratori în Hibernare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre conținut :

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede, cercetează + investighează și crede-te pe tine însuți.


Pentru Curioși :

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

TRADUCERI

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *